oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
κρατηστετηνα εκει αυτη τη κορινα !! Καντε αλυσιδα στο καστελοριζο κ στειλτε την εκει μη σου πω
παντως αν εβαζες φωτογραφιες το μαγαζι σου θα ειχε εκτιναχθει στα υψη να το ξερεις και πρεπει να το κανουν ολοι οσοι εχουν μαγαζακια τετοια διοτι ειπαμε αλλιως ειναι να το βλεπεις και αλλιως ειναι να το φανταζεσαι ...απορω και σου το ξαναλεω καντο και εσυ και ολοι οι υπολοιποι οπως κανουν στην αθηνα και δεν θα χασειςδεν έχω :S ..είναι μια ψιλή ξανφία τσέχα orea κοπέλα με καλά πιασίματα κ μεγάλο στίφος φυσικό .....
τα εχω ετοιμασει φωτο αλλα μου λειπει φατσα του μαγαζιου...ευχαριστώ παντος..παντως αν εβαζες φωτογραφιες το μαγαζι σου θα ειχε εκτιναχθει στα υψη να το ξερεις και πρεπει να το κανουν ολοι οσοι εχουν μαγαζακια τετοια διοτι ειπαμε αλλιως ειναι να το βλεπεις και αλλιως ειναι να το φανταζεσαι ...απορω και σου το ξαναλεω καντο και εσυ και ολοι οι υπολοιποι οπως κανουν στην αθηνα και δεν θα χασεις
κρατηστετηνα εκει αυτη τη κορινα !! Καντε αλυσιδα στο καστελοριζο κ στειλτε την εκει μη σου πω
χαβαλε κανουμε! απο κει και περα γουστα ειναι αυτα του καθενος αλλη του αρεση αλλη οχι
καλημέρα !!! έμαθα γιατί κάναμε χθές πορεία η κατίκι σε μας.. Για όλα φτεει ο κινουριος που ανήξε επιδη είναι παράνομος κ αλή ξεσικοφηκαν διότι ειπάρχη μια απόφαση να μην ανιγουν αλά κυνουρία μαγαζιά στην θεσλονική κ αυτός δεν έχη ούτε αδια ούτε ελπίδες για να την πάρει προστοπαρών ...Κ αν το συνεχίσουν κάνουν κ σε μένα ζημιά ....τώρα να βρίσω η να μην βρίσω
Για αυτο σου λεω ελα μαζι μου μια βδομαδα στο ντοιτσλαντ να σε ηρεμησω....
Οι κοπέλες δεν αλλάζουν ποτέ βάρδιες μεταξύ τους;;;;γεια σας !!!!!!
θα πρεπει να συγχαρω την ιδιοκτητρια του μαγαζιου που εκανε την πρωτοποριακη κινηση ν ανοιξει θεμα στο φορουμ κ επισης επικροτω την καινοτομια της καρτας και ελπιζω οτι 8α ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα της!
Ωστοσο εχω ενα παραπονο ειδικα απο τα στουντιο και μιλω εκ μερους οχι μονον του εαυτου μου αλλα και πολλων αλλων φετιχιστων
Θεωρω απαραδεκτο το γεγονος να πηγαινω και να παρακαλαω την κοπελα αν εχει μποτες ή καλτσες,πιστευω οτι το μαγαζι 8α επρεπε να διαθετει ενα ζευγαρι για ωρα αναγκης και μαλιστα οποιαδηποτε εποχη του χρονου στο κατω κατω γι'αυτο πληρωνουμε και μαλιστα θα ημουν διατε8ειμενος να δωσω κατι παραπανω και δε δεχομαι επιχειρηματα του τυπου φερε μαζι σου γιατι περα οτι 8εωρω μια τετοια δηλωση αντιεπαγγελματικη, δημιουργειται και το 8εμα οτι δεν ειμαι υποδηματοπωλης για να δια8ετω διαφορετικα νουμερα παπουτσιων κα8ως η κα8ε κοπελα 8α φοραει διαφορετικο νουμερο
ελπιζω να κατανοειται το 8εμα μου
ταπεινα μποτοδικος σας
και να σκορπαν χαμογελα σολλα τα καλα παιδια.και κοριτσια δροσερα να κρατουσ τη πουτανια στον ιστο εκει ψηλα.