Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μην στεναχωριεσαι κυρα μου καποια λυση θα βρεθει ,δεν εχει κανεισ πουστησ το δικαιωμα να στερησει το ψωμακι κανενωσ.θα δειτε πωσ ολα θα παν καλα.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μην στεναχωριεσαι κυρα μου καποια λυση θα βρεθει ,δεν εχει κανεισ πουστησ το δικαιωμα να στερησει το ψωμακι κανενωσ.θα δειτε πωσ ολα θα παν καλα.

το θεμα ειναι οτι ανοιγει καποιος παρανομα και την πληρωνουμε εμεις.... :birdman:

αυτος ο μ...... ριχνει λαδι στην φωτια τωρα  :s&m_1:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους πειραζουν  τους κατοικους οι οικοι που λειουργουν νομιμα και ποσο μαλλον η περιοχη του μυλου...  ημουν μαρτυς του περιστατικου χτες ..

και οσο για τη μεταφορα ολων των οικων εξω απο τη πολη αυτο ειναι αδυνατο να γινει προφανως...
σε ποσο στενομυαλη και συντηρητικη κοινωνια ζουμε ακομη  :idiot:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αυτο ακρυβωσ ειναι.πιανεται ενασ να παρανωμει δεν τημωριται,και μπαινουν ολι στο στοχαστρω.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
α ξεχασα κυρια μου να σα πω κατι αλλο.αν εσασ αυριο σασ κλεισουν και βγει αποφαση να παν τα σπιτακια καπου αλλου πχ.αν εσει ερυξεσ πχ300.000 ευρω λεω τωρα, για να φτιαξεισ αυτουσ τουσ πολυτελεστατουσ χωρουσ.τουλαχιστων εκει που θα ανοιξεισ επιδωτισαι αυτο το ποσο γιατι μιλαμε για δυνατα λεφτα δικα σου.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
σβυσε κουκλακι αμεσωσ την παραθεση ενταξει.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους πειραζουν  τους κατοικους οι οικοι που λειουργουν νομιμα και ποσο μαλλον η περιοχη του μυλου...  ημουν μαρτυς του περιστατικου χτες ..

και οσο για τη μεταφορα ολων των οικων εξω απο τη πολη αυτο ειναι αδυνατο να γινει προφανως...
σε ποσο στενομυαλη και συντηρητικη κοινωνια ζουμε ακομη  :idiot:

δεν εχουν με την περιοχη μας προβλημα  όλα με το συγκεκριμένο μαγαζι επειδη δεν εχει αδεια λειτουργιας αυτοί κυνηγάνε τα νομιμα παρανομα θα αφήσουν..

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
ειναι σιγουρο οτι το καινουργιο ειναι παρανομο? :think: η αστυνομια γιατι δεν εμποδισε τη λειτουργια του  :think:??

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γιατι γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

σας παρακαλω παιδια μην λετε το δημοσιο μπουρδελο μας προσβαλει   :tickedoff:

εμεις εχουμε ταξι στα μαγαζια μας   :birdman:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
παντως τοσα προβληματα εχουμε σαν χωρα  σ αλλα κανουνε τουμπεκι ψιλοκομενο τα μπουρδελα και οι πιατσες  τους πειραξαν  :jerking:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
α ξεχασα κυρια μου να σα πω κατι αλλο.αν εσασ αυριο σασ κλεισουν και βγει αποφαση να παν τα σπιτακια καπου αλλου πχ.αν εσει ερυξεσ πχ300.000 ευρω λεω τωρα, για να φτιαξεισ αυτουσ τουσ πολυτελεστατουσ χωρουσ.τουλαχιστων εκει που θα ανοιξεισ επιδωτισαι αυτο το ποσο γιατι μιλαμε για δυνατα λεφτα δικα σου.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ειναι σιγουρο οτι το καινουργιο ειναι παρανομο? :think: η αστυνομια γιατι δεν εμποδισε τη λειτουργια του  :think:??

πιο σίγουρα δεν γινεται  :birdman:καθε μερα τρωνε μηνυσεις αλά δεν εχει αυτοφωρα κ περιμενoun  μεχρι να γινει χαμος

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

ναι καλα που θα μας δωσουν και λεφτα .εγω το εχω πει στον μπουταρη ετοιμάστε σπιτια k κ εμείς φεύγουμε..αλλα μην γελιόμαστε εδω δεν εχουν να πληρωσουν αυτα που πρεπει σε μας θα δωσουν  :headbang:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τι λετε τωρα.και ολα αυτα τα λεφτα που ριξατε τι γινεται.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
λαφαμινα το μαγαζι κοντ αστη σκυδρα το ζετεμ δικη σας αλυσιδα ειναι ??? Ειπα ενα φιλο μου για τη Μαρια την ξανθια οτι ειναι Εδεεσα. Ειναι φανταρος Εδεσσα και περνουσε απο το λιποχωρι κ το ριζαρι κ ρωτουσε τον κοσμο που εχει μπουρδελο εδω χαχαχαχα  :rockon: :rockon: :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
λαφαμινα το μαγαζι κοντ αστη σκυδρα το ζετεμ δικη σας αλυσιδα ειναι ??? Ειπα ενα φιλο μου για τη Μαρια την ξανθια οτι ειναι Εδεεσα. Ειναι φανταρος Εδεσσα και περνουσε απο το λιποχωρι κ το ριζαρι κ ρωτουσε τον κοσμο που εχει μπουρδελο εδω χαχαχαχα  :rockon: :rockon: :rockon:
ναι αλλα τωρα ειναι η κορινα εκει

Κορίνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom