gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
πλουτισε εξαφνα ή κολλησε πνευμονια απο τα τζακουζια....
πλουτισε εξαφνα ή κολλησε πνευμονια απο τα τζακουζια....
ακόμα τπτ αλά περιμένουμε να πάρουμε 4/5 μέρες ρεπό ... :S
Περιοδο περιμενει καλε , κι εγω νομιζα θα σταματησει .. αααα
και για 4-5 μερες θα ρθει η Αντριαννα ?
καλησπερίζω την παρέα !!!
λιπών μόλις συνανδιφικά με την Αδριάνα ορέα κοπέλα είναι μου άρεσε κ επιδη ξεμένα από κοπέλες μαλον αυτή θα δούλεψε ίσος αυριο η Σίμωνα σταματάει :S... Αλά βεβια της είπα ότι αυτά που ειξερε να τα ξεχάση κ να δούλεψη καλά !!!!!! μη με βρίζετε οκ.....
εγώ παντός την προειδοποιησα αν δεν δουλέψει όπως πρέπη δεν την κρατάω
παρα πολυ καλά !!!!!!!! καλύτερα από όλες μέχρι τώρα !!!!!!!!!!!! ;)αντε ας την παρει το Λαφαμ μπας και μπορεσω να ξαναπαω στο αγαπημενο μου Φριξου 14 κανενα βραδυ...
Λαφαμ πως τα πηγε σημερα το Αλβανικο αστερι μου?? Της αρεσε??
σωπα ρε...στα'λεγα εγω...παρα πολυ καλά !!!!!!!! καλύτερα από όλες μέχρι τώρα !!!!!!!!!!!! ;)
την ξέρω την κοπέλα δούλεψε και παλιά σε μένα αλλά βλέπης αυτό το γαμ.... μάτι μετράει σε σαςσωπα ρε...στα'λεγα εγω...
Μακαρι να παει καλα γιατι το αξιζει αυτη η γυναικα
Μια χαρα ειναι μωρε η Χριστινα....αντικειμενικα σε σχεση με Ναντια,Νικολ και Ευα οι οποιες ξεσκιζουν κυριολεκτικα αυτη ειναι πολυ πιο εμφανισιμη και ειδικα στη φατσα.την ξέρω την κοπέλα δούλεψε και παλιά σε μένα αλλά βλέπης αυτό το γαμ.... μάτι μετράει σε σας
την ξέρω την κοπέλα δούλεψε και παλιά σε μένα αλλά βλέπης αυτό το γαμ.... μάτι μετράει σε σας
Να ρωτησω κάτι Λαφάμ ...την Ντιάνα την ξανθιά που είναι πλέον σε άλλον χώρο γιατι δεν την κράτησες?
Ηταν απο τις καλύτερες....όπως επισης και την Αναστασία μια μιλφ που είχες ενα καλοκαρι....και μετα απο ενα χρονο πάλι καλοκαίρι
?
Ντιάνα Αναστασία δεν δουλεύει σταμάτησε αγάπησε
δεν θυμαμαι κοπέλα με τέτοιο όνομα ... βοηφία από κινο φελλόKαλα ασε την Αναστασία... ;) αν και ήταν καλή και αυτή
Την Ντιάνα την πέτυχα όταν πρωτο ηρθε όπως μου είχε πει απο Αθήνα...μετά πήρε μεταγραφή στον βαρδάρη....Μια ξανθια είναι που τελευταια όπως είδα ειχε κάνει επέμβαση στο στήθος.
Η Ντιάνα τωρα δουλεύει εκει που ειναι και η Κέλυ στον βαρδάρη....
δεν θυμαμαι κοπέλα με τέτοιο όνομα ... βοηφία από κινο φελλό
Kαλα ασε την Αναστασία... ;) αν και ήταν καλή και αυτή
Την Ντιάνα την πέτυχα όταν πρωτο ηρθε όπως μου είχε πει απο Αθήνα...μετά πήρε μεταγραφή στον βαρδάρη....Μια ξανθια είναι που τελευταια όπως είδα ειχε κάνει επέμβαση στο στήθος.
Η Ντιάνα τωρα δουλεύει εκει που ειναι και η Κέλυ στον βαρδάρη....
μια κοντη ρουμάναΤην ντιανα την μολδαβεζα ενοει ξανθια...
Δεν πέρασε ποτέ απο Α. Γεωργίου 34 αυτή.