Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
καλησπερίζω την παρέα !!! :rockon:
λιπών μόλις συνανδιφικά με την Αδριάνα ορέα  κοπέλα είναι μου  άρεσε κ επιδη ξεμένα από κοπέλες μαλον  αυτή θα δούλεψε ίσος αυριο  η Σίμωνα σταματάει  :S... Αλά βεβια της είπα ότι αυτά που ειξερε να τα ξεχάση κ να δούλεψη καλά  :knockinb:!!!!!! μη με βρίζετε οκ..... :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ παντός την προειδοποιησα αν δεν δουλέψει όπως πρέπη δεν την κρατάω :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχχχχχ σταματα δεν μπωρω αλλο το στομαχι μου πονεσε.!!!

Η Αντριανα να δουλεψει?????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laughing.gif

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αντε ας την παρει το Λαφαμ μπας και μπορεσω να ξαναπαω στο αγαπημενο μου Φριξου 14 κανενα βραδυ...
Λαφαμ πως τα πηγε σημερα το Αλβανικο αστερι μου?? :pipa2: :pipa2: :pipa2:Της αρεσε??

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αντε ας την παρει το Λαφαμ μπας και μπορεσω να ξαναπαω στο αγαπημενο μου Φριξου 14 κανενα βραδυ...
Λαφαμ πως τα πηγε σημερα το Αλβανικο αστερι μου?? :pipa2: :pipa2: :pipa2:Της αρεσε??
παρα πολυ καλά !!!!!!!! καλύτερα από όλες μέχρι τώρα !!!!!!!!!!!! ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
την ξέρω την κοπέλα δούλεψε και παλιά σε μένα αλλά βλέπης αυτό το γαμ.... μάτι μετράει σε σας :s&m_2:
Μια χαρα ειναι μωρε η Χριστινα....αντικειμενικα σε σχεση με Ναντια,Νικολ και Ευα οι οποιες ξεσκιζουν κυριολεκτικα αυτη ειναι πολυ πιο εμφανισιμη και ειδικα στη φατσα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν ειναι αυτη που ειχα δει μια φορα Ρουλια Κωττα και συστηνοταν σαν ελληνιδα καλουλα ηταν
δε μπορω να προσδιωρησω ηληκια , μια φορα για λιγο ηταν ειδα αλλα τα εχει τα αντα φευγα ε ?  :think:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
την ξέρω την κοπέλα δούλεψε και παλιά σε μένα αλλά βλέπης αυτό το γαμ.... μάτι μετράει σε σας :s&m_2:

Επειδη την πρόλαβα όταν ακόμα δούλευε σε ενα μαγαζι που ηταν στην σαπφούς δίπλα στο "ανορθόγραφο"...ενα που όποιος παλιος θυμάται ανέβαινες κατι σκαλάκια για να μπείς και ηταν αναμεσα στο ανορθόγραφο και το πράσινο.Μιλάω για την Χριστίνα την ρουμάνα η αλβανίδα...
Τότε και στο μάτι μετρούσε και πολυ ωραια γυναίκα την έκανες...όμως τώρα δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται καλά ....
Αντίθετα η Αντριάννα η κομοδινοπούλου στο μάτι μετράει.
Την βλέπεις και χύνεις.
Αν βελτιώσει και λίγο την συμπεριφορά της μέσα θα γίνει τόπ. Γιατί τελευτάια άκουσα και απο δικό μου άτομο πολύ καλά λόγια..
Εγω το πιστεύω αυτό, αντίθετα πιο συνηθισμενο ειναι  ειναι να έχεις καλή αποδοση και στην διάρκεια να χαλάς.
Αλλα αυτό το τελευταίο κολλάει σε ενα  άλλο θεμα ...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Να ρωτησω κάτι Λαφάμ ...την Ντιάνα την ξανθιά που είναι πλέον σε άλλον χώρο γιατι δεν την κράτησες?
Ηταν απο τις καλύτερες....όπως επισης και την Αναστασία μια μιλφ που είχες ενα καλοκαρι....και μετα απο ενα χρονο πάλι καλοκαίρι

?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Να ρωτησω κάτι Λαφάμ ...την Ντιάνα την ξανθιά που είναι πλέον σε άλλον χώρο γιατι δεν την κράτησες?
Ηταν απο τις καλύτερες....όπως επισης και την Αναστασία μια μιλφ που είχες ενα καλοκαρι....και μετα απο ενα χρονο πάλι καλοκαίρι

?

Ντιάνα  :think:  Αναστασία δεν δουλεύει σταμάτησε αγάπησε  :birdman:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Ντιάνα  :think:  Αναστασία δεν δουλεύει σταμάτησε αγάπησε  :birdman:

Kαλα ασε την Αναστασία... ;)  αν και ήταν καλή και αυτή  :birdman:
Την Ντιάνα την πέτυχα όταν πρωτο ηρθε όπως μου είχε πει απο Αθήνα...μετά πήρε μεταγραφή στον βαρδάρη....Μια ξανθια είναι που τελευταια όπως είδα ειχε κάνει επέμβαση στο στήθος. :tits2:
Η Ντιάνα τωρα δουλεύει εκει που ειναι και η Κέλυ στον βαρδάρη....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Την Ντιάνα την πέτυχα όταν πρωτο ηρθε όπως μου είχε πει απο Αθήνα...μετά πήρε μεταγραφή στον βαρδάρη....Μια ξανθια είναι που τελευταια όπως είδα ειχε κάνει επέμβαση στο στήθος. :tits2:
δεν θυμαμαι κοπέλα με τέτοιο όνομα  :think:... βοηφία από κινο φελλό :think:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135

Δεν πέρασε ποτέ απο Α. Γεωργίου 34 αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom