gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
σε τι χρώμα το προτιμάς joΑννουλα πες αλευρι ...
το στριγγακι σε γυρευει
σε τι χρώμα το προτιμάς joΑννουλα πες αλευρι ...
το στριγγακι σε γυρευει
ε???είχα την Γιάννα αλλά σταμάτησε τώρα ;)
[/quote
καμια με μεγαλα μουνοχειλα εχεις...???
σιγά να μην βλέπω αν έχουν βγάλη κ φρονιμίτη πλάκα μας κανείς
κανονικα θα επρεπε να εισαι παντα σε πληρη ενημερωση ....σιγά να μην βλέπω αν έχουν βγάλη κ φρονιμίτη πλάκα μας κανείς
όταν το γερήσω σε λιζβια θα τους κάνω κ test draifκανονικα θα επρεπε να εισαι παντα σε πληρη ενημερωση ....
θα σε αφησω μεταξεταστεο ...
κνονικα θα πρεπει να ξερεις τα παντα απο τα εργαλεια σου απο την μυτη των ποδιων εως την κορυφη τους ..ετσι ειναι αυτα οταν εχεις εργαλεια στην δουλεια (μοτερια) δηλαδη θα πρεπει να τα ξεσκονιζεις που και που .....
δεν χρειαζεται να το γυρισεις αλλα αν εισαι αφεντικο εκει καποιες ωρες θα πρεπει να σε ακουνε και λιγο....ξερεις τι εννοω ( φωτο κτλ κτλ κτλ)ειπαμε για να εχουν πιο πολυ δουλεια ...όταν το γερήσω σε λιζβια θα τους κάνω κ test draif
Άνα κάνουμε το σταυρό μαςμπας και έρθει καμιά με τεράστια βυζιά. Αυτό είναι το παράπονο μου από το μαγαζί... :'(
όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.....δεν χρειαζεται να το γυρισεις αλλα αν εισαι αφεντικο εκει καποιες ωρες θα πρεπει να σε ακουνε και λιγο....ξερεις τι εννοω ( φωτο κτλ κτλ κτλ)ειπαμε για να εχουν πιο πολυ δουλεια ...
σε τι χρώμα το προτιμάς jo
ανδ γεωργ 34 λα φαμ θα το αναφερω και στο αντιστοιχο θεμα του σπιτιου γιατι το αξιζει πραγματικα ο καλυτερος χωρος με διαφορα απο τα 15 περιπου σπιτι που περασα και η τσατσα η πιο πολιτισμενη πιο πολυ σε καθηγητρια πανεπιστημιου εκανε παρα σε τσατσα!κοπελα ηταν η χριστινα μια κοκκινομαλα σε μιλφ μου εκανε ωραια αλλα αυτο το κακο που λεγατε και οι αλλοι πολυ μακρια βγαινουν οι κοπελες στο σαλονι..
[
Εγω της ειπα της λαφαμαινας να βαλει κυαλια εκει στην πορτα αλλα δεν αειναι μονο η αποσταση αλλα γενικα το Σαλοναρισμα
το μωρο μου ας πομε το εριξε το τραλαλα του .. θα μου πεις σιγα τα αυγα ( τα κοκινα που εσπασα ) ναι σιγα τα αυτα .. αλλα καλυτερο απο το "Τζα" στο Λαφαμ
Δε το λεω να παινεψω τη βιλλα , δεν εχω μετοχες χεστηκα , τα τα ξανακουσουν στο Λαφαμ τα λεω ...
ποτε προλαβες ρε κουφαλα να το γραψεις!
ηθελα να το πω και εγω μπραβο λαφαμαινα για το μαγαζι σου ειναι με διαφορα ο καλυτερος χωρος ρισπεκτ!
χθες μεσημερι περασα ειπα να ρωτησω την τσατσα με το τρεντυ μαλακι αν εισαι εκει αλλα λεω ασε αλλη φορα!
και για μια ακομα φορα δεν ηταν η σιμονα πρωι αλλα μια χριστινα μιλφ?η εχω μυωπια?!
Τι καλο μαγαζι ρεσυ σιγα το μαγαζι...ουτε μια μπασκετα.!!! Ουτε ενα φλιπερακι, ενα ποδοσφαιρακι...δεν εχει να απασχολουμαστε οσο περημενουμαι.!!
θα πω στους πελάτες να αφήνουν της καλτεσες τους στο μαγαζί θα της βάλω κάτω από τους καναπέδεςγια τα μπαζα ... δε βρωμαει κιολας να εχουμε κατι να σχολιαζουμε
δε το κλεινεις καλυτερα
θα σου φέρω play station για να παιζεις τη φελής ποδοσφαιράκι η πολεμικό με την Lara CroftΤι καλο μαγαζι ρεσυ σιγα το μαγαζι...ουτε μια μπασκετα.!!! Ουτε ενα φλιπερακι, ενα ποδοσφαιρακι...δεν εχει να απασχολουμαστε οσο περημενουμαι.!!
θα σου φέρω play station για να παιζεις τη φελής ποδοσφαιράκι η πολεμικό με την Lara Croft
καλημέρα !! να είστε σίγουρη ότι κάτι θα έβαζα αλά πεδία εδώ κλέβουν της παντόφλες,τα τελεφωνα από τα δουζ , μαξελαροφικές , τη να βάλω μετά εδώ μου πήρε ένας την γλάστρα από το σαλόνι όσο καφαριζε μέσα η τσατσάΣτα δωμάτια να βάλεις το playstation όταν έχει βάρδια η Σιμόνα, να περνάει η ώρα ευχάριστα όσο περιμένεις στο δωμάτιο
Το έχω προτείνει και στην κριτική που έγραψα.
Καλήμερα
καλημέρα !! να είστε σίγουρη ότι κάτι θα έβαζα αλά πεδία εδώ κλέβουν της παντόφλες,τα τελεφωνα από τα δουζ , μαξελαροφικές , τη να βάλω μετά εδώ μου πήρε ένας την γλάστρα από το σαλόνι όσο καφαριζε μέσα η τσατσά
μπορει να ενοιθε τυψεις και την πηρε για την γυναικα τουκαλημέρα !! να είστε σίγουρη ότι κάτι θα έβαζα αλά πεδία εδώ κλέβουν της παντόφλες,τα τελεφωνα από τα δουζ , μαξελαροφικές , τη να βάλω μετά εδώ μου πήρε ένας την γλάστρα από το σαλόνι όσο καφαριζε μέσα η τσατσά