Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
αγόρια αυριο το πρωι θα δούλεψη η Χριστίνα μιλφ... :).καπιος την έψαχνε εδώ  :think:
Οπααα... :bigdick: :bigdick: :bigdick:.την ξανθια Αλβανιδα απο Κεφαλληνιας εννοεις μαλλον.
Σκετη καυλα ειναι αυτη η γυναικα και την πεθυμησα πολυ.Και ειναι και ψυχουλα :2funny: :2funny: :2funny:...σαν την Νικολ κι αυτη.

Υπενθυμιζω οτι αυτη δουλευε επι 2,5 χρονια περιπου κυριως πρωινα στο Κεφαλληνιας και ηταν το καλυτερο και πιο δεκτικο κουλουρι της πολης.
Πριν κανα χρονο την πηρα την πηρα τελευταια φορα και ηταν φοβερη.Το'παιζε λιγο δυσκολη για κωλο αλλα παλι τον εδινε...

Επισης ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι μου κανει τρομερη εντυπωση που δουλευουν κατι ασχετες μυξουλες...πχ Αννιτες και δε δουλευει αυτη η μιλφαρα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Οπααα... :bigdick: :bigdick: :bigdick:.την ξανθια Αλβανιδα απο Κεφαλληνιας εννοεις μαλλον.
Σκετη καυλα ειναι αυτη η γυναικα και την πεθυμησα πολυ.Και ειναι και ψυχουλα :2funny: :2funny: :2funny:...σαν την Νικολ κι αυτη.

Υπενθυμιζω οτι αυτη δουλευε επι 2,5 χρονια περιπου κυριως πρωινα στο Κεφαλληνιας και ηταν το καλυτερο και πιο δεκτικο κουλουρι της πολης.
Πριν κανα χρονο την πηρα την πηρα τελευταια φορα και ηταν φοβερη.Το'παιζε λιγο δυσκολη για κωλο αλλα παλι τον εδινε...

Επισης ειχα γραψει πριν λιγο καιρο οτι μου κανει τρομερη εντυπωση που δουλευουν κατι ασχετες μυξουλες...πχ Αννιτες και δε δουλευει αυτη η μιλφαρα
:rockon: :rockon: :rockon:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα και γω δεν ειμαι των παζαριων .. οτι μου πουν , αν μαρεσει οκ αλλιως την κανω
και να μου κανουν μειωση φευγοντας δωρο αδωρο ειναι δε θα το προτημησω

Δειρε και συ μια τσατσα ! μπορεις   :s&m_3:

Ούτε εγώ είμαι των παζαριών, απλά είπα εμένα το αφεντικό με είπε 100 εσύ γιατί λες 120  :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ούτε εγώ είμαι των παζαριών, απλά είπα εμένα το αφεντικό με είπε 100 εσύ γιατί λες 120  :grin:

Μαλλον πουστια πηγε να παιχτει , αλλα αφου τα εμαθε το μπος θα βαλει ταξη  :s&m_3:

Γενικα με τα παζαρια παντως δε μαρεσει , μια φορα στο Φριξου 14 μου εκαναν σκοντο να δοκιμασω ξανθια αννιτα και θα το εκανα
αν ηταν 30 απ την αρχη θα εμπαινα , δε μπορω  νομιζω οτι θα σταβωσει η γκομενα η θα δωσει και αυτη "λιγοτερα και δε θα ειναι ωραια :dunno:
σθγουρα οχι ολες αλλα με μερικες θα συμβαινει

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά πόσο έχει το απλό; 30 ή 40;

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ολοι πανε στη σιμονα ο αλλος περιμενει 1 ωρα και ο αλλος 30 λεπτα και ε το γαμησετα πηγαδι τι κανατε τι κοπελα συνεχεια :fuck1: :fuck1: :knockinb: το μετανοιωσα να παω αναμονη σαν τι ΔΕΠΑ... :tickedoff: :tickedoff:
Θα παω καμια μερα ακριβως αν ειναι στις 8 μολις αλλαζει η βαρδια. :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ολοι πανε στη σιμονα ο αλλος περιμενει 1 ωρα και ο αλλος 30 λεπτα και ε το γαμησετα πηγαδι τι κανατε τι κοπελα συνεχεια :fuck1: :fuck1: :knockinb: το μετανοιωσα να παω αναμονη σαν τι ΔΕΠΑ... :tickedoff: :tickedoff:
Θα παω καμια μερα ακριβως αν ειναι στις 8 μολις αλλαζει η βαρδια. :rockon:
και γω ειχα παει .. αλλοι δυο περιμεναν μεσα
Της Σιμονας γινεται λεμε  :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλησπερίζω την παρέα !!! :rockon:
λιπών μόλις συνανδιφικά με την Αδριάνα ορέα  κοπέλα είναι μου  άρεσε κ επιδη ξεμένα από κοπέλες μαλον  αυτή θα δούλεψε ίσος αυριο  η Σίμωνα σταματάει  :S... Αλά βεβια της είπα ότι αυτά που ειξερε να τα ξεχάση κ να δούλεψη καλά  :knockinb:!!!!!! μη με βρίζετε οκ..... :s&m_1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λιπών μόλις συνανδιφικά με την Αδριάνα ορέα  κοπέλα είναι μου  άρεσε κ επιδη ξεμένα από κοπέλες μαλον  αυτή θα δούλεψε ίσος αυριο  η Σίμωνα σταματάει  :S... Αλά βεβια της είπα ότι αυτά που ειξερε να τα ξεχάση κ να δούλεψη καλά  :knockinb:!!!!!! μη με βρίζετε οκ..... :s&m_1:
αυτα ειναι......ερχομαστε..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
κομοδινοφαγος :rockon: :rockon: :rockon:

εγώ παντός την προειδοποιησα αν δεν δουλέψει όπως πρέπη δεν την κρατάω

ελπιζω να βελτιωθηκε παντως :2funny:

εγώ παντός την προειδοποιησα αν δεν δουλέψει όπως πρέπη δεν την κρατάω :tickedoff:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

τι εγινε με Σιμονα ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom