You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
η μαρια θα κατσει ? η να ρθω αυριο για να αμαρτησουμε ?
ναι
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Οχι κανεις λαθος δεν το εφαγα ακομα και μαλον δεν θα το φαω...εχει ποοοοοοολυ δρομο ακομα μπροστα της... που δεν νωμιζω να τον αναπληρωσει ποτε...1000 κουκλακιδες να περασουν...
αν σε αναλάβω εγώ θα δεις
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.838
- Πόντοι
- 11.585
αν σε αναλάβω εγώ θα δεις
ολο λογια εισαι....
παω να κανω παρεα στο jo...καληνυχτα σε ολους.!
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Καλημερα σας ! Στις κριτικες του La Femme που ειναι η Κορινα με τις αρνητικες κριτικες ???
Βλεπουμε Ναταλια,Σαμπρινα,Σιμονα,Μαρια,Νατασα κριτικες... !
Μεχρι τωρα γιατι δεν βγηκε κανεις να τα γραψει τα αρνητικα της ΚΟΡΙΝΑΣ ???
Αν δεν αρεσε ενος η Κορινα , δεν ξερω τον λογο , τι παει να πει τρωει Χ και χανει την πελατεια της .
Οταν πηγα ειχε 2 πελατες ακομα δεν ανοιξε την βαρδια της και οταν εφυγε ο 2ος τυπος δεν παραπονεθηκε στην τσατσα , ισα ισα εφυγε ευγενικα !
Αν δεν αρεσε ενος η Κορινα , δεν ξερω τον λογο , τι παει να πει τρωει Χ και χανει την πελατεια της .
Οταν πηγα ειχε 2 πελατες ακομα δεν ανοιξε την βαρδια της και οταν εφυγε ο 2ος τυπος δεν παραπονεθηκε στην τσατσα , ισα ισα εφυγε ευγενικα !
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το σωστο να λεγεται....αρνητικη κριτικη και γενικα κριτικη δεν ειχε ποτε αυτη η κοπελα....ισως να μην αρεσε σε πολλους εμφανισιακα ,αλλα δεν εχει δοκιμαστει και απο αλλο μελος που εγω να θυμαμαι....Καλημερα σας ! Στις κριτικες του La Femme που ειναι η Κορινα με τις αρνητικες κριτικες ???
τεσπα αν μπορεσω και ερθω σε καποια βαρδια της ισως την δοκιμασω για μια δευτερη γνωμη.....
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Οσο αν , ειμαι η δεν ειμαι , αξιοπιστος στις κριτικες μου , ο καθενας γραφει με το στυλ του.
Εξαλλου εχω το χομπυ της ποιησης και να γραφω και νουβελες !Δεν το εχουμε κρυφο ;)
αν δεν σας αρεσει κατι πειτε με να αλλαξω τροπο εκφρασης !
η μηπως θα θελατε να με πιο αξιοπιστος να γυριζω κανα βιντεακι * και να το ανεβαζω εδω ??? και παλι θα μου λεγατε μονταζ ειναι !
*πραγμα που ειναι παρανομο και προσωπικα δεν το κανω ακομα και αμα με το προτεινατε.
Πιστευω με την Κορινα εγινα σαφεστατος δεν εδωσα τοσο εμφαση στην Κριτικη μου , καλυψα και ερωτησεις και κενα με τις τιμες και υπηρεσιες που πολλοι εδω μεσα συνεχως με ρωτανε , κι παλι βγηκα αναξιοπιστος !
και αν ακομα αμφιβαλεται {το αν πηγα η δεν πηγα} ρωτηστε την ιδια την ΚΟΡΙΝΑ και την ΥΠΗΡΕΣΙΑ να σας πουν , τα σχολια περιττα !
Εξαλλου εχω το χομπυ της ποιησης και να γραφω και νουβελες !Δεν το εχουμε κρυφο ;)
η μηπως θα θελατε να με πιο αξιοπιστος να γυριζω κανα βιντεακι * και να το ανεβαζω εδω ??? και παλι θα μου λεγατε μονταζ ειναι !
*πραγμα που ειναι παρανομο και προσωπικα δεν το κανω ακομα και αμα με το προτεινατε.
Πιστευω με την Κορινα εγινα σαφεστατος δεν εδωσα τοσο εμφαση στην Κριτικη μου , καλυψα και ερωτησεις και κενα με τις τιμες και υπηρεσιες που πολλοι εδω μεσα συνεχως με ρωτανε , κι παλι βγηκα αναξιοπιστος !
και αν ακομα αμφιβαλεται {το αν πηγα η δεν πηγα} ρωτηστε την ιδια την ΚΟΡΙΝΑ και την ΥΠΗΡΕΣΙΑ να σας πουν , τα σχολια περιττα !
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
Θα σου πω απλά ότι ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ...άλλαξε nick καλύτερα και τρόπο έκφρασης...δεν πιστεύω ότι σε συμπαθούν/εκτιμούν ή ότι άλλο θετικό πολλοί εδώ μεσα...και επειδή forum είναι χαβαλέ κάνουμε δεν αξίζει να το προσπαθείς τόσο να γίνεις αρεστός...δυστυχώς με το nick kouklakis έχεις φάει Χ εσύ και όχι η κάθε Κορίνα...Φιλικά και ειλικρινά...Οσο αν , ειμαι η δεν ειμαι , αξιοπιστος στις κριτικες μου , ο καθενας γραφει με το στυλ του.
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Δεν προσπαθω καν να γινομαι αρεστος , λαθος γνωμη εχεις σε αυτο . Αλλο ο χαβαλες φιλε και αλλο η ενημερωση , υπαρχουν θρεντ εδω που μπορεις να κανεις και χαβαλε !Θα σου πω απλά ότι ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ...άλλαξε nick καλύτερα και τρόπο έκφρασης...δεν πιστεύω ότι σε συμπαθούν/εκτιμούν ή ότι άλλο θετικό πολλοί εδώ μεσα...και επειδή forum είναι χαβαλέ κάνουμε δεν αξίζει να το προσπαθείς τόσο να γίνεις αρεστός...δυστυχώς με το nick kouklakis έχεις φάει Χ εσύ και όχι η κάθε Κορίνα...Φιλικά και ειλικρινά...
και σε ευχαριστω για την αποψη σου !
σάββατο δουλεύουν από τις 10.00 -21.00 μετά κλειστα
κυριακή από τις 18.00 - 6.00
Κυριακή η Σιμόνα ;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
και πάλι φιλικά θα σου απαντήσω ότι η ενημέρωση δεν περιλαμβάνει φανταστικές ιστορίες...και αυτό δεν το λέω για σένα αλλά για πολλούς φιδέμπορες...όπως και να χει kouklakis είσαι λαθη κάνεις ;)Δεν προσπαθω καν να γινομαι αρεστος , λαθος γνωμη εχεις σε αυτο . Αλλο ο χαβαλες φιλε και αλλο η ενημερωση , υπαρχουν θρεντ εδω που μπορεις να κανεις και χαβαλε !
και σε ευχαριστω για την αποψη σου !
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Εμενα η κορινα δν μαρεσει εμφανισιακα γουστα ειναι αυτα. Μια φορα ειχα παει στο λα φαμ να παρω τζακουζι με μια συγκεκριμενη κοπελα κ ελειπε κ ηταν η κορινα και λεει γιατι με μενα δεν θες?? Οχι μωρη πεταμενη δεν θελω με σενα αφου το ειπα οτι ηρθα για αλλη απο πυο και ως που να θελω με σενα. Απο αυτο το δειγμα συμπεριφορας πιστευω πως ουτε στο δωματιο θα ειναι καλη απο κει και περα δν την εχω παρει δν εχω κ αποψη.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.838
- Πόντοι
- 11.585
Εμενα η κορινα δν μαρεσει εμφανισιακα γουστα ειναι αυτα. Μια φορα ειχα παει στο λα φαμ να παρω τζακουζι με μια συγκεκριμενη κοπελα κ ελειπε κ ηταν η κορινα και λεει γιατι με μενα δεν θες?? Οχι μωρη πεταμενη δεν θελω με σενα αφου το ειπα οτι ηρθα για αλλη απο πυο και ως που να θελω με σενα. Απο αυτο το δειγμα συμπεριφορας πιστευω πως ουτε στο δωματιο θα ειναι καλη απο κει και περα δν την εχω παρει δν εχω κ αποψη.
Και μενα ενα βραδυ οταν δουλευε Κεφαληνιας, την ειδα και φευγοντας μου την ειχε πει οχι με τοσο ευγενικο τροπο, το ειχα αναφερει τοτες...και απο τοτε την εχω στην μαυρη λιστα...και να σου την πει καμια μουναρα παει και ερχετε, να σου την πει το μπαζο.???..εεεεεε....ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.!!!
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Να σας απαντησω στο θεμα εμφανισης δεν ειναι ουτε και ασχημη αλλα ουτε και σταρ !
Εμενα παντως με το ζορι να περασω {ουτε ευγενικα να με το λεγε}δεν με το κανε ! Αμα το κανε και σε μενα δεν θα περνουσα στο δωμα ουτε εγω .
αλλου θα πηγαινα ηξερα που να παω εκεινο το Σαββατοβραδο !
Να σημειωθει οτι μου γινε αυτη η περιπτωση , εκινο το βραδυ στο Σαααλ με την Ιταλιδα Ανιτα να με διαφημηζη η τσαατσα το κομοδινο και με το ζορι να το και την ειπα αλλη φορα μονο και μονο να αποφυγω τον διαλογο και φυγα !
δειτε σελ.1315 # 19724 και #19737
Εμενα παντως με το ζορι να περασω {ουτε ευγενικα να με το λεγε}δεν με το κανε ! Αμα το κανε και σε μενα δεν θα περνουσα στο δωμα ουτε εγω .
αλλου θα πηγαινα ηξερα που να παω εκεινο το Σαββατοβραδο !
Να σημειωθει οτι μου γινε αυτη η περιπτωση , εκινο το βραδυ στο Σαααλ με την Ιταλιδα Ανιτα να με διαφημηζη η τσαατσα το κομοδινο και με το ζορι να το και την ειπα αλλη φορα μονο και μονο να αποφυγω τον διαλογο και φυγα !
δειτε σελ.1315 # 19724 και #19737
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παντως γενικα οσοι δεν εχουμε παει συμπεριλαμβανομενου και εμου εννοειται ας μην σπευδουμε να βγαλουμε αρνητικα συμπερασματα.....μπορει να ειναι καλη μεσα η κοπελα.....
οσο για τα με μενα δεν θες ;και λοιπα....νομιζω ολες οταν φευγουμε τα ιδια και χειροτερα λεν.....απο μεσα τους τουλαχιστον σιγουρα..... και μερικες σκεφτονται και φωναχτα....
οσο για τα με μενα δεν θες ;και λοιπα....νομιζω ολες οταν φευγουμε τα ιδια και χειροτερα λεν.....απο μεσα τους τουλαχιστον σιγουρα..... και μερικες σκεφτονται και φωναχτα....
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
naiΚυριακή η Σιμόνα ;
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
μπραβο πολύ ωραίος τρόπος να πεις την οποία δήποτε κοπέλα πεταμένη ....κ όσο γιατί όχι με μένα το λένε όλες κ να σας πο έχω γνώριση πόλους άνδρες που είναι πανδρημένη με πόλη μπάζα !!! για κανέναν δεν μιλάνε έτσι απλά γυρνάς κ φεβγεις αν δεν σου αρεση !!! εδώ περνάτε με γιαγιάδες που είναι φουλ σε πλαστικό κ μια κοπέλα 23 χρόνων την λες μβάζω εσχος !!!!!!!!!!!!!!!!Εμενα η κορινα δν μαρεσει εμφανισιακα γουστα ειναι αυτα. Μια φορα ειχα παει στο λα φαμ να παρω τζακουζι με μια συγκεκριμενη κοπελα κ ελειπε κ ηταν η κορινα και λεει γιατι με μενα δεν θες?? Οχι μωρη πεταμενη δεν θελω με σενα αφου το ειπα οτι ηρθα για αλλη απο πυο και ως που να θελω με σενα. Απο αυτο το δειγμα συμπεριφορας πιστευω πως ουτε στο δωματιο θα ειναι καλη απο κει και περα δν την εχω παρει δν εχω κ αποψη.
christosdi1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κυρια la frmme εχεις καποιο δικιο. αλλα για σκεψου και μας.εγω προσωπικα ειμαι πολλα χρονια παντρεμενος και καθομαι λιγο μακρια απο τα σπιτια, δυσκολα μπορω να βρω ευκαιρια να ερθω ,φαντασου οταν τελικα τα καταφερω να ερθω με λαχταρα και να πεσω σε καποια κοπελα που θα με ξενερωσει πιστεψε με ειναι πολυ ασχημο συναισθημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K