Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ναι τα έμαθα τα νέα σας κούκλος κουκλάκι  :birdman:
...τα μαθες επεσε συρμα το ξερα , θα στα πω και απο κοντα οταν τσουγκρισουμε τα κοκινα αυγα , δεν λεω πολλα πολλα εδω να κραταμε κανα μυστικο.. ! ;)
Παντως ενα εχω να πω για την  ΚΟΡΙΝΑ την συστηνω σε ολους ανεπιφυλακατα !!!Βαθμολογια 10+++

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
...τα μαθες επεσε συρμα το ξερα , θα στα πω και απο κοντα οταν τσουγκρισουμε τα κοκινα αυγα , δεν λεω πολλα πολλα εδω να κραταμε κανα μυστικο.. ! ;)
Παντως ενα εχω να πω για την   ΚΟΡΙΝΑ την συστηνω σε ολους ανεπιφυλακατα !!!Βαθμολογια 10+++
εγώ γιατί το λέω τόσο καιρο για την Κορίνα  :rockon: αλά είναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα  :birdman:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
εγώ γιατί το λέω τόσο καιρο για την Κορίνα  :rockon: αλά είναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα  :birdman:
αστους να πανε σε αλλες απο μενα εγγυηση η ΚΟΡΙΝΑ με σφραγιδα kouklakis ,  τις το ειπα και ο ιδιος εξαλλου αμα κατι δεν με αρεσει το λεω στα ισια !
θα την ελεγα δεν μου αρεσες και το γιατι ...αλλα περασα πολυ καλα οποτε δεν εχω ουτε 1 αρνητικο σχολιο να κανω .. απο κει και περα ο καθενας οτι του αρεσει !

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.151
Πόντοι
6.835
όχι απλά την τετάρτη πρωινή Μαρία κ έτσι αλλαζουν βάρδιες  :birdman:
Αμα της αρεσει το πρωι της Σιμονας ξαναβαλτη πρωινη μπας και την πετυχουμε και μεις καμια φορα!!! Τωρα δυο μερες πρωινη τι να προλαβουμε και εμεις...μεχρι να το μαθουμε αλλαξε, δεν ειμαστε και κομαντο. Οσο για τη μπουγατσα υπαρχει και light!!!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Η  ΚΟΡΙΝΑ ΤΟ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΟ  ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Σαββατόβραδο του Λαζάρου στις  16/4/2011  είχα 2 επιλογές  να πάω Βουλγαρία  και  στην  Κορινα  !
Αποφάσισα  την  δεύτερη  επιλογή ,  η προαίσθηση  μου έλεγε  ότι θα περάσω  πολύ καλά  μαζί  της.
Αφού  έκανα μια  βόλτα στα γύρω  μαγαζιά  να δω τι παίζεται , στο τέλος πήγα στον στόχο μου  Λαφ Φαμ -ΚΟΡΙΝΑ!
Έφτασα  ώρα  8,30 μ.μ.  στο  Λαφ Φαμ !
Με υποδέχτηκε  η ευγενέστατη υπηρεσία  , συστήθηκα  με το Νικ-Name  μου!
Ήθελα να της κάνω  έκπληξη  της Λαφομαινας  αλλά δεν την πρόλαβα  είχε φύγει πριν λίγη ώρα  , δεν πειράζει  μου είπε η υπηρεσία  πέρνα στην Κουζίνα και να τις  γράψεις ένα σημείωμα,    πέρασα στην Κουζίνα να αφήσω το τσουρέκι και το κόκκινο κρασί  πάνω στο τραπέζι  και άφησα ένα σημείωμα στην  Λαφομαινα. Να σου και η κούκλα μας η Κορινα !  Κάναμε ένα τσιγαράκι  και αφού τα είπαμε λιγάκι  με δειξε το δωμάτιο  η υπηρεσία και με ε δωσε πετσέτα για το μπάνιο  ! Ένα  + θετικό να σημειώσω  για το μαγαζί που προσφέρει τέτοιου είδους  υπηρεσίες  στον πελάτη  ! 
Δεκάρι  πεντακάθαρο για τον υπέροχο χώρο.
Δεκάρι για την πολύ καλή  συμπεριφορά της υπηρεσίας.
Δεκάρι  για την Κορινα για  το ωραίο ακαποτο  τσιμπουκακι  που κάνει  !
Στο δωμάτιο πέρασα με το ακάποτο των 60 ευρώ, μπαίνει η  Κορινα  με αρχίζει τα χαϊδέματα και  φιλάκια σε όλο μου το σώμα  μου με την γλωσσίτσα της με γλυψε  τις ρώγες μου.
Μετά με τον παίρνει γυμνό..  αα  τέτοιο τσιμπουκακι  και προπάντων χωρίς βιασύνη δεν με το έχει ξανακάνει  καμία , δεν περιγράφεται  ούτε με λόγια !
Στη συνέχεια αφού μου φόρεσε το σκουφάκι άφησε να την πηδήξω ,στην αρχή  ανέβηκε από πάνω μου  και να βλέπω την πλάτη της  , μετά ιεραποστολικά και μετά πλάγια , μετά ξανά από πάνω  κανονικά  και έβαζε τα λεμονάτα βυζάκια στην μούρη μου κι  εγώ τα έγλυφα και τα χάιδευα συγχρόνως .Μετά από  ολιγόωρη  πάλη άσε που γίναμε μούσκεμα από ιδρώτα στα σκέλη μας    και οι δυο μας  έχυσα τελικά  .
  Αφού έκανα μπανακι  ντύθηκα  της  είπα  φεύγοντας  ότι  γράφω ποιήματα(χόμπι μου)  και με είπε η υπηρεσία  γράψε ένα  στο σαιτ  , έπειτα  αποχαιρέτησα  τις  κοπέλες  τις ευχήθηκα  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ το ίδιο με ευχήθηκαν και οι κοπέλες !

Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους !  Τιμά τα λεφτά της την δουλειά που κάνει .
Η συμπεριφορά της είναι άψογη .

Τα προγράμματα

40 απλό  σεξ
50 ισπανικό
60 ακαποτο τσιμπουκακι
70 αυταρχικό με σοβ
100 Με τζακούζι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.126
Πόντοι
11.585
Η  ΚΟΡΙΝΑ ΤΟ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΟ  ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Σαββατόβραδο του Λαζάρου στις  16/4/2011   είχα 2 επιλογές  να πάω Βουλγαρία   και  στην  Κορινα  !
Αποφάσισα  την  δεύτερη   επιλογή ,   η προαίσθηση  μου έλεγε  ότι θα περάσω  πολύ καλά  μαζί   της.
Αφού  έκανα μια  βόλτα στα γύρω  μαγαζιά  να δω τι παίζεται , στο τέλος πήγα στον στόχο μου  Λαφ Φαμ -ΚΟΡΙΝΑ!
Έφτασα  ώρα  8,30 μ.μ.  στο  Λαφ Φαμ !
Με υποδέχτηκε  η ευγενέστατη υπηρεσία  , συστήθηκα  με το Νικ-Name  μου!
Ήθελα να της κάνω  έκπληξη  της Λαφομαινας  αλλά δεν την πρόλαβα  είχε φύγει πριν λίγη ώρα  , δεν πειράζει  μου είπε η υπηρεσία  πέρνα στην Κουζίνα και να τις  γράψεις ένα σημείωμα,    πέρασα στην Κουζίνα να αφήσω το τσουρέκι και το κόκκινο κρασί  πάνω στο τραπέζι  και άφησα ένα σημείωμα στην  Λαφομαινα. Να σου και η κούκλα μας η Κορινα !  Κάναμε ένα τσιγαράκι  και αφού τα είπαμε λιγάκι  με δειξε το δωμάτιο  η υπηρεσία και με ε δωσε πετσέτα για το μπάνιο  ! Ένα  + θετικό να σημειώσω  για το μαγαζί που προσφέρει τέτοιου είδους  υπηρεσίες  στον πελάτη   !  
Δεκάρι  πεντακάθαρο για τον υπέροχο χώρο.
Δεκάρι για την πολύ καλή  συμπεριφορά της υπηρεσίας.
Δεκάρι  για την Κορινα για  το ωραίο ακαποτο   τσιμπουκακι  που κάνει   !
Στο δωμάτιο πέρασα με το ακάποτο των 60 ευρώ, μπαίνει η  Κορινα  με αρχίζει τα χαϊδέματα και  φιλάκια σε όλο μου το σώμα  μου με την γλωσσίτσα της με γλυψε  τις ρώγες μου.
Μετά με τον παίρνει γυμνό..  αα  τέτοιο τσιμπουκακι  και προπάντων χωρίς βιασύνη δεν με το έχει ξανακάνει  καμία , δεν περιγράφεται  ούτε με λόγια !
Στη συνέχεια αφού μου φόρεσε το σκουφάκι άφησε να την πηδήξω ,στην αρχή  ανέβηκε από πάνω μου  και να βλέπω την πλάτη της  , μετά ιεραποστολικά και μετά πλάγια , μετά ξανά από πάνω  κανονικά  και έβαζε τα λεμονάτα βυζάκια στην μούρη μου κι  εγώ τα έγλυφα και τα χάιδευα συγχρόνως .Μετά από  ολιγόωρη  πάλη άσε που γίναμε μούσκεμα από ιδρώτα στα σκέλη μας    και οι δυο μας  έχυσα τελικά  .
  Αφού έκανα μπανακι  ντύθηκα  της  είπα  φεύγοντας  ότι  γράφω ποιήματα(χόμπι μου)  και με είπε η υπηρεσία   γράψε ένα  στο σαιτ   , έπειτα  αποχαιρέτησα  τις  κοπέλες  τις ευχήθηκα  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ το ίδιο με ευχήθηκαν και οι κοπέλες !

Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους !  Τιμά τα λεφτά της την δουλειά που κάνει .
Η συμπεριφορά της είναι άψογη .

Τα προγράμματα

40 απλό  σεξ
50 ισπανικό
60 ακαποτο τσιμπουκακι
70 αυταρχικό με σοβ
100 Με τζακούζι

Μαξιλαροθηκη χρησημοποιησες???   :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ γιατί το λέω τόσο καιρο για την Κορίνα  :rockon: αλά είναι αυτό που λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα  :birdman:

:birdman: :birdman: :birdman:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Παντως ενα εχω να πω για την   ΚΟΡΙΝΑ την συστηνω σε ολους ανεπιφυλακατα !!!Βαθμολογια 10+++

εγώ πάλι χωρις να έχω κατι προσωπικά θεωρώ πως δεν εισαι και ο πιο αξιόπιστος για να βασιστεί κανείς σε κριτικές σου η δηλώσεις σου (ασχετως αν είπα πως εγω δεν διαβάζω κριτικες)
Αρα και οι συστάσεις σου ειναι λίγο ανούσιες. :'(
Προτιμότερο είναι να βάζεις λίγες σάλτσες μπάς και αποκτήσεις λίγη αξιοπιστία...  ;) :rolleyes:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
εγώ πάλι χωρις να έχω κατι προσωπικά θεωρώ πως δεν εισαι και ο πιο αξιόπιστος για να βασιστεί κανείς σε κριτικές σου η δηλώσεις σου (ασχετως αν είπα πως εγω δεν διαβάζω κριτικες)
Αρα και οι συστάσεις σου ειναι λίγο ανούσιες. :'(
Προτιμότερο είναι να βάζεις λίγες σάλτσες μπάς και αποκτήσεις λίγη αξιοπιστία...  ;) :rolleyes:
να σε καλα φιλε  ;)

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
χα χα χα kouklakis εισαι ο ροδολφο βαλετνινο του Μύλου  :sunglasses:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
περιμενουμε η λαφαμαινα να μας αναφερει τι γραφει στο ραβασακι του ο κουκλακις :priest:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλησπέρα !!!! το ότι πέρασε και μας άφησε ένα κρασί κι ραβασάκι (κ πάλι εθχαριστο κουκλάκι  !! ) είναι αλιφία το ότι  η κοπέλα είναι  πόλη καφάρι το επιβιβιώνω ...αν κοπέλες κάποτε δουλευουν  στα μαγαζιά  που δεν έχουν  ούτε δουζ δεν φτενε η κοπέλες γιαυτό αλαζουν κ πάνε στα καλύτερα μαγαζιά ...όσο για μέσα στο δωμάτιο δεν έχω ακούσι ακόμα παράπονα για την Κορίνα από κανέναν όσο αφορά βεβια της κριτικές μέσα στο μαγαζί μου  !!!!

pf..

κ αν φέλι καπιος να τον διάψευση  ας πέραση με την Κορίνα κ αν θα είναι χάλια η κοπέλα εγώ θα επιστρέψω τα λεφτά !!!!!!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
φυσικά όλα αυτά όταν γυρίση  η κοπέλα !!!!
από αυριο
προη Μαρία
βραδινή Σίμωνα !!!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
ενταξει τοτε δεν μπορουμε να πουμε τιποτα ρισπεκτ στον κουκλακι ειναι και τζεντλεμαν ακου να φερει και κρασι μπραβο του

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ενταξει τοτε δεν μπορουμε να πουμε τιποτα ρισπεκτ στον κουκλακι ειναι και τζεντλεμαν ακου να φερει και κρασι μπραβο του
κ κρίμα που δεν τον πρόλαβα στο μαγαζί !!!! :S αλλιώς είναι να μιλάς με καπιον που γνώριζες :birdman:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
λαφαμαινα τωρα γιορτες  για να ξεκουραστουν και οι κοπελες δεν χτυπας και εσυ κανα νουμερακι? :cool2:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
καλησπέρα !!!! το ότι πέρασε και μας άφησε ένα κρασί κι ραβασάκι (κ πάλι εθχαριστο κουκλάκι  !! ) είναι αλιφία το ότι  η κοπέλα είναι  πόλη καφάρι το επιβιβιώνω ...αν κοπέλες κάποτε δουλευουν  στα μαγαζιά  που δεν έχουν  ούτε δουζ δεν φτενε η κοπέλες γιαυτό αλαζουν κ πάνε στα καλύτερα μαγαζιά ...όσο για μέσα στο δωμάτιο δεν έχω ακούσι ακόμα παράπονα για την Κορίνα από κανέναν όσο αφορά βεβια της κριτικές μέσα στο μαγαζί μου  !!!!

pf..

κ αν φέλι καπιος να τον διάψευση  ας πέραση με την Κορίνα κ αν θα είναι χάλια η κοπέλα εγώ θα επιστρέψω τα λεφτά !!!!!!
να σε παντα καλα Λαφαιμανα !
οσο για τα 3 10αρια στην Βαθμολογια μην σας φαινετε παραξενο και στην κριτικη μου που ανεβασα  ! Τις αξιζε της Κορινας και πηρε το ΑΡΙΣΤΑ απο μενα ,και το μαγαζι αξιζε το 10  ολα λαμποκοπουσαν  :thumbsup:!   τωρα απο που ηρθε {πιο μαγαζι} ουτε που με νοιαξε να με ειλικρινης , εγω ειδα οτι κανει σωστα την δουλεια της απο κει και περα στην κριση του καθενος , εγω εφυγα διχως να κανω παραπονα σε κανεναν ουτε στην Κορινα ουτε στην Υπηρεσια !
Ενιωσα ελαφρυτερος και νεοτερος !  ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
λαφαμαινα τωρα γιορτες   για να ξεκουραστουν και οι κοπελες δεν χτυπας και εσυ κανα νουμερακι? :cool2:
ορεος εσυ τι νομίζετε ότι εγώ καφομε όλη μέρα  :think:  για να έχω το μαγαζί ανιχτό  κ να δουλευουν κ κοπέλες μάχη δίνω με τον δήμο κ την περιφέρια :headbang: που είναι το ότι χιροτερο  :headbang:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
σάββατο δουλεύουν από τις 10.00 -21.00 μετά κλειστα  :birdman:

κυριακή από τις 18.00 - 6.00

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
κ κρίμα που δεν τον πρόλαβα στο μαγαζί !!!! :S αλλιώς είναι να μιλάς με καπιον που γνώριζες :birdman:
συγνωμη που σου ηρθα απροοπτα ητο εκπληξη !  :rockon:Την επομενη που θα ρθω να τσουγκρισουμε τα κοκινα αυγα  θα σε παρω τηλ. γιατι εχεις και δουλειες και δεν μπορει να σε ολη μερα στο Στουντιο respekt  !  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom