Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
κυρια la frmme εχεις καποιο δικιο. αλλα για σκεψου και μας.εγω προσωπικα ειμαι πολλα χρονια παντρεμενος και καθομαι λιγο μακρια απο τα σπιτια, δυσκολα μπορω να βρω ευκαιρια να ερθω ,φαντασου οταν τελικα τα καταφερω να ερθω με λαχταρα και να πεσω σε καποια κοπελα που θα  με ξενερωσει :headbang: :headbang:πιστεψε με ειναι πολυ ασχημο συναισθημα
κοιτα θα exis καφέ δικαιωμα να πεις για καποια κάτι όταν περάσεις κ ξενερώσεις !!!!! είχα κ μοδέλα στυλ Δζενης ουνγαρεζα πιο κρύα κ από κομοδίνο αλά κουκλάρα ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.836
Πόντοι
11.585
μπραβο πολύ ωραίος τρόπος να πεις την οποία δήποτε κοπέλα πεταμένη ....κ όσο γιατί όχι με μένα το λένε όλες κ να σας πο έχω γνώριση πόλους άνδρες που είναι πανδρημένη με πόλη μπάζα !!! για κανέναν δεν μιλάνε έτσι απλά γυρνάς κ φεβγεις αν δεν σου αρεση !!! εδώ περνάτε με γιαγιάδες που είναι φουλ σε πλαστικό κ μια κοπέλα 23 χρόνων την λες μβάζω εσχος !!!!!!!!!!!!!!!!

Η Γρια η κοτα εχει το ζουμι.!!  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
κυρια la frmme εχεις καποιο δικιο. αλλα για σκεψου και μας.εγω προσωπικα ειμαι πολλα χρονια παντρεμενος και καθομαι λιγο μακρια απο τα σπιτια, δυσκολα μπορω να βρω ευκαιρια να ερθω ,φαντασου οταν τελικα τα καταφερω να ερθω με λαχταρα και να πεσω σε καποια κοπελα που θα  με ξενερωσει :headbang: :headbang:πιστεψε με ειναι πολυ ασχημο συναισθημα
όσο για συναισθημα έχω ξενερώσει κ εγώ με μερικούς  :S...ποτέ δεν ξερής  :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
τι έγινε πεδία πρόεδρο βγάλατε τελικά  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατί  :think:μαγερεβουν τα αποτελεζματα  :think: :2funny:
339025-33.jpg

τα μαγειρευει το παπαδαριο του μπου....... :2funny:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
la femme σιγουρα πιστευω οτι εχεις ξενερωσει με καποιους ,καταλαβαινω αν καποιος ειναι απλυτος η αξεστος να εχετε προβλημα .. αλλα εχετε επιλεξει ενα επαγγελμα δυσκολο μεν αλλα ειναι επικερδες και πολλες φορες νομιζω οτι περνατε και καλα.γιαυτο λιγο παραπανω επαγγελματισμος δεν βλαπτει .τον πονο μου λεω δεν μιλαω  προσωπικα

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
la femme σιγουρα πιστευω οτι εχεις ξενερωσει με καποιους ,καταλαβαινω αν καποιος ειναι απλυτος η αξεστος να εχετε προβλημα .. αλλα εχετε επιλεξει ενα επαγγελμα δυσκολο μεν αλλα ειναι επικερδες και πολλες φορες νομιζω οτι περνατε και καλα.γιαυτο λιγο παραπανω επαγγελματισμος δεν βλαπτει .τον πονο μου λεω δεν μιλαω  προσωπικα
:rockon: :rockon: :rockon:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
κ παντρεμένη έχουν ψυχή :rockon: :-*

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
και η παντρεμενη και οι παντρεμενοι

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
la femme . αν δεν εχεις προβλημα πως σε λενε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μην ρωτησει κανας μαλακας απο που βγαινει....... :grin: :grin: :grin:

Stories