gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Συγγνώμη το boss είσαι ή υπηρεσία;;;
Έχω μπερδευτεί λιγάκι...
boss boss αλά κ εμείς μαζί με σας περνάμε κρίση ..... :S
Συγγνώμη το boss είσαι ή υπηρεσία;;;
Έχω μπερδευτεί λιγάκι...
Πρωινή βάρδια είναι 10 με 8 κ βραδινή βάρδια 8 με 6-7 έτσι;;;
Αν έπιασε η κρίση κ τα κόκκινα σπιτάκια είναι τραγικά τα πράγματα....boss boss αλά κ εμείς μαζί με σας περνάμε κρίση ..... :S
Περισσότερη πελατεία το βράδυ περνάει εεεε;;;το πρωι στάνταρ 10 - 8
βράδυ 8 - 6 αλλά αν δεν έχη δουλιά φευγουν κ 4
Αν έπιασε η κρίση κ τα κόκκινα σπιτάκια είναι τραγικά τα πράγματα....
Απλά συνήθως το φαί κ το κοκο είναι τα τελευταία που κόβει κανείς...αν δεν εχει ο άντρας λεφτά δεν έχουμε κι εμείς ..πακέτο πάμε ...
Περισσότερη πελατεία το βράδυ περνάει εεεε;;;
Ααα ναι εεε...μάλιστα...γιατί περνάω συνήθως πρωί...δεν μπορώ με τίποτα ρε γμτ αν βρω πελάτη να περιμένει στο σαλόνι,θέλω τσακ-μπαμ...εξαρτάτε βασικά δεν έχη κάτι στάνταρτ αυτό πεζει ρόλο πει θα βγουν τσάρκα βραδινή η πρωινή ..
Απλά συνήθως το φαί κ το κοκο είναι τα τελευταία που κόβει κανείς...
Ααα ναι εεε...μάλιστα...γιατί περνάω συνήθως πρωί...δεν μπορώ με τίποτα ρε γμτ αν βρω πελάτη να περιμένει στο σαλόνι,θέλω τσακ-μπαμ...
Επίσης πίστευα ότι οι καλύτερες είναι συνήθως βράδυ που περνάνε οι περισσότεροι...δεν ισχύει εεε;;;
Τώρα με την κρίση αν κάποιος πάρει τζακούζι το κόβω να του κάθεται κ η τσατσά μαζί!!!πριν την κρίση αν καπιος ερχονδανε λέμε 5 φορές τώρα κ 2 πολη είναι ....αν έπερνε δζακουζι τώρα κ το40 καλό σου λει είναι ....
Αυτό λέω...το βράδυ περνάνε οι περισσότεροι κ έτσι βάζετε κ την καλύτερη κοπέλα ή δεν ισχύει;;;όχι ....κ το βράδι είναι πολη δύσκολο μην ξεχνάς πολη τα τσουγρίζουν κ μετά μας ερχουνδε οπότε κ κοπέλα πρέπη να αντέχει ....
Τώρα αν κάποιο πάρει τζακούζι το κόβω να του κάθεται κ η τσατσά μαζί!!!
Αφού φουσκωτό είπες δεν έχετε,ψεύτρα!!!
κ ο φουσκωτος αέρα να μην ιδρώνεις
Αυτό λέω...το βράδυ περνάνε οι περισσότεροι κ έτσι βάζετε κ την καλύτερη κοπέλα ή δεν ισχύει;;;
Αφού φουσκωτό είπες δεν έχετε,ψεύτρα!!!
Δηλαδή τρώω κυριώς τις χειρότερες κοπέλες στην μούρη ως ''πρωινός'' εεε;;;συνεφος ναι....αν όμως καλή κοπέλα δεν θέλη δεν μπορώ να την βάλω με το ζόρι
Εξαιρετικά,αύριο θα'ρθω για τζακούζι!!!εγώ όχι ..η περισσοτερη όμως έχουν οκ σε μένα θα κάνω εγώ τον αέρα ένταξη έτσι
Δηλαδή τρώω κυριώς τις χειρότερες κοπέλες στην μούρη ως ''πρωινός'' εεε;;;
Εξαιρετικά,αύριο θα'ρθω για τζακούζι!!!
Μία φορά πήρα Σαμπρίνα κ μόνο πίπα μου έκανε... :S δεν της είπα να περάσει στα κυρίως κ φαίνεται βαρέθηκε....μισό φταίξιμο δικό μου-μισό δικό της.εση με πια έχεις περάσει ????
Μία φορά πήρα Σαμπρίνα κ μόνο πίπα μου έκανε... :S δεν της είπα να περάσει στα κυρίως κ φαίνεται βαρέθηκε....μισό φταίξιμο δικό μου-μισό δικό της.
Και 5-6 φορές Μαρία ''την Σλοβάκα''...
Μόνο πρωινά προς μεσημερί θα περάσω από τα μαγαζάκια,θέλω ησυχία,αν βρω πελάτη σαλόνι έχω φύγει.