Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εξαρτάτε βασικά δεν έχη κάτι στάνταρτ αυτό πεζει ρόλο πει θα βγουν τσάρκα βραδινή η πρωινή .. :think:
Ααα ναι εεε...μάλιστα...γιατί περνάω συνήθως πρωί...δεν μπορώ με τίποτα ρε γμτ αν βρω πελάτη να περιμένει στο σαλόνι,θέλω τσακ-μπαμ... :sunglasses:

Επίσης πίστευα ότι οι καλύτερες είναι συνήθως βράδυ που περνάνε οι περισσότεροι...δεν ισχύει εεε;;; :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Απλά συνήθως το φαί κ το κοκο είναι τα τελευταία που κόβει κανείς... :cheesy:

εση πάλιa περνούσες περισότερες φορές ????? πριν την κρίση αν καπιος ερχονδανε λέμε 5 φορές τώρα κ 2 πολη είναι ....αν έπερνε δζακουζι τώρα κ το40 καλό σου λει είναι ....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ααα ναι εεε...μάλιστα...γιατί περνάω συνήθως πρωί...δεν μπορώ με τίποτα ρε γμτ αν βρω πελάτη να περιμένει στο σαλόνι,θέλω τσακ-μπαμ... :sunglasses:

Επίσης πίστευα ότι οι καλύτερες είναι συνήθως βράδυ που περνάνε οι περισσότεροι...δεν ισχύει εεε;;; :think:

όχι ....κ το βράδι είναι πολη δύσκολο μην ξεχνάς πολη τα τσουγρίζουν κ μετά μας ερχουνδε οπότε κ κοπέλα πρέπη να αντέχει ....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πριν την κρίση αν καπιος ερχονδανε λέμε 5 φορές τώρα κ 2 πολη είναι ....αν έπερνε δζακουζι τώρα κ το40 καλό σου λει είναι ....
Τώρα με την κρίση αν κάποιος πάρει τζακούζι το κόβω να του κάθεται κ η τσατσά μαζί!!! :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όχι ....κ το βράδι είναι πολη δύσκολο μην ξεχνάς πολη τα τσουγρίζουν κ μετά μας ερχουνδε οπότε κ κοπέλα πρέπη να αντέχει ....
Αυτό λέω...το βράδυ περνάνε οι περισσότεροι κ έτσι βάζετε κ την καλύτερη κοπέλα ή δεν ισχύει;;; :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συνεφος ναι....αν όμως καλή κοπέλα δεν θέλη  δεν μπορώ να την βάλω με το ζόρι
Δηλαδή τρώω κυριώς τις χειρότερες κοπέλες στην μούρη ως ''πρωινός'' εεε;;; :rolleyes:

εγώ όχι ..η περισσοτερη όμως έχουν οκ σε μένα θα κάνω εγώ τον αέρα ένταξη έτσι  :think:
:2funny: :2funny: :2funny:
Εξαιρετικά,αύριο θα'ρθω για τζακούζι!!! :sunglasses:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Δηλαδή τρώω κυριώς τις χειρότερες κοπέλες στην μούρη ως ''πρωινός'' εεε;;; :rolleyes:
Εξαιρετικά,αύριο θα'ρθω για τζακούζι!!! :sunglasses:

χαχαχαχαχα  όχι βρε  γιατί το λες αυτό το μαράκι μας η σαμπρίνα μας μια χαρά κοπελίτσες είναι ...εση με πια έχεις περάσει ????

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εση με πια έχεις περάσει ????
Μία φορά πήρα Σαμπρίνα κ μόνο πίπα μου έκανε... :S δεν της είπα να περάσει στα κυρίως κ φαίνεται βαρέθηκε....μισό φταίξιμο δικό μου-μισό δικό της.

Και 5-6 φορές Μαρία ''την Σλοβάκα''...

Συνήθως πρωινά προς μεσημερί θα περάσω από τα μαγαζάκια,θέλω ησυχία,αν βρω πελάτη σαλόνι έχω φύγει.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Μία φορά πήρα Σαμπρίνα κ μόνο πίπα μου έκανε... :S δεν της είπα να περάσει στα κυρίως κ φαίνεται βαρέθηκε....μισό φταίξιμο δικό μου-μισό δικό της.

Και 5-6 φορές Μαρία ''την Σλοβάκα''...

Μόνο πρωινά προς μεσημερί θα περάσω από τα μαγαζάκια,θέλω ησυχία,αν βρω πελάτη σαλόνι έχω φύγει.

να παίρνεις τηλέφωνο πριν ανέβεις...αμάν πολη βιαστικός είσαι.....λιπών εγώ την κάνω  5.30 πήγε  ταλεμε αυριο δλδ σήμερα το μεσημεράκι ... :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom