pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αν δεν έχει προβλήμα το πληκτρολογιό σου πρέπει να προσέχεις λιγάκι την ορθογραφία σου...ελληνίδα είμαι ...
Αν δεν έχει προβλήμα το πληκτρολογιό σου πρέπει να προσέχεις λιγάκι την ορθογραφία σου...ελληνίδα είμαι ...
Δηλαδή αν του γκαυλώσει κάποιου βγάζει μία πιστόλα ληστεύει το ταμείο κ ας ψάχνει μετά η αστυνομία εεε;;;
Και είχα την εντύπωση ότι κάπου θα υπάρχει κανένας φουσκωτός....
δεν ειναι ετσι τυπισσα δεν εχεις δει την ταινιαστο στρινγάκη της κοπέλας ... δεν έχω φουσκωτό μόνο έναν παρκαδόρο παρσαββ...κ έχω σικιουρητή με απεφτίας σύνδεση κ με αστυνομία ..τη να με κάνουν η φουσκωτή με την πρώτη φασαρία h πρώτη που εξαφανιζουνδε είναι αυτή ...
Εεε άντε κάντε τίποτα να τραβήξετε κόσμο...βάλτε ας πούμε το ακάποτο στοματικό στα βασικά με το 40e....κουτί θα μου ερχότανε.έτσι όπως είναι τα ταμία με την κρίση πιο πόλη συμφέρη να πάρει το ταμίο παρά να πληρώνεις φουσκωτό...
Αν δεν έχει προβλήμα το πληκτρολογιό σου πρέπει να προσέχεις λιγάκι την ορθογραφία σου...
σου εχω πει να μην λες μαλακιες.ποτε μα ποτε ακαποτο.Εεε άντε κάντε τίποτα να τραβήξετε κόσμο...βάλτε ας πούμε το ακάποτο στοματικό στα βασικά με το 40e....κουτί θα μου ερχότανε.
δεν ειναι ετσι τυπισσα δεν εχεις δει την ταινια
ετσι θα πεφτουν και οι φουσκωτοι μπροστα απο την κοπελα αν τυχων γινει κατι,χτυπα ξυλο.
Γιατί ρε μόρτυ;;;σου εχω πει να μην λες μαλακιες.ποτε μα ποτε ακαποτο.
σου εχω πει να μην λες μαλακιες.ποτε μα ποτε ακαποτο.
ρε τι γκαντεμια,αν κανει η αλλη ακαποτο σε ολους,καταλαβαινεις ποσο επικυνδινο ειναι;Γιατί ρε μόρτυ;;;
Θέλει μεγάλη γκαντεμιά να πάθεις κάτι...δεν είναι τυχαίο που όλες το κάνουν,απλά δεν αφήνουν να τελειώσεις στο στόμα συνήθως.
Γιατί ρε μόρτυ;;;
Θέλει μεγάλη γκαντεμιά να πάθεις κάτι...δεν είναι τυχαίο που όλες το κάνουν,απλά δεν αφήνουν να τελειώσεις στο στόμα συνήθως.
εννωειται οτι για την κοπελα ειναι το πιο επικυνδινο.κακως το κανουν,για μενα.δεν παιζουν με αυτα.δεν μπορεις να ξερεις τι εχει ο αλλος.ναι αλά ξερής ότι όλο το ρίσκο το πέρνει η κοπέλα !!!! αυτές καθε 15 περνάνε γιατρούς ενώ η άνδρες όχι ......
Τύπε δεν είναι έτσι...δεν είναι τυχαίο που όλες οι επαγγελματίες το κάνουν...απλά σιχαμάρα είναι περισσότερο.ρε τι γκαντεμια,αν κανει η αλλη ακαποτο σε ολους,καταλαβαινεις ποσο επικυνδινο ειναι;
εκτος και αν κανει μονο σε σενα,επειδη σε αγαπαει.
εννωειται οτι για την κοπελα ειναι το πιο επικυνδινο.κακως το κανουν,για μενα.δεν παιζουν με αυτα.δεν μπορεις να ξερεις τι εχει ο αλλος.
Άσε ρε πούστη...να πρέπει να το βάζουν στο στόμα τους κ να'ναι κ άπλυτο πολλές φορές...μπλιάξ....ιούουου!!! :Sναι αλά ξερής ότι όλο το ρίσκο το πέρνει η κοπέλα !!!! αυτές καθε 15 περνάνε γιατρούς ενώ η άνδρες όχι ......
Πόσο πάει αλήθεια η γυμνή πίπα μιας κ δεν έχω κοκκινάδα στο πουλάκι;;;;μην στιναχοριεσε το ξέρουν αυτές...έστω κ μικρή κοκκινάδα να δουν στο πουλάκι το ακυρώνουν το γυμνό ...
ε δεν πιστευω να πηγαινετε απλυτοι ρε.αληθεια εκει εχει μπανιο,αν θελει κανενας να κανει;Άσε ρε πούστη...να πρέπει να το βάζουν στο στόμα τους κ να'ναι κ άπλυτο πολλές φορές...μπλιάξ....ιούουου!!! :S
Αλλά αηδία είναι βασικά,επικινδυνότητα χαμηλή ως ελάχιστη αν δεν τελειώσει ο άλλος στο στόμα.
Προσωπικά δεν πάω,σιχαινόμαι να με σιχαθεί ακόμα κ η ιερόδουλη που είναι δουλειά της να με πηδήξει...ε δεν πιστευω να πηγαινετε απλυτοι ρε.αληθεια εκει εχει μπανιο,αν θελει κανενας να κανει;
Άσε ρε πούστη...να πρέπει να το βάζουν στο στόμα τους κ να'ναι κ άπλυτο πολλές φορές...μπλιάξ....ιούουου!!! :S
Αλλά αηδία είναι βασικά,επικινδυνότητα χαμηλή ως ελάχιστη αν δεν τελειώσει ο άλλος στο στόμα.
Δεν με λες τελείωμα στο στόμα γιατί δεν δέχεται το 85%;;;παντός για το μόνο που θα σας πω όλες η κοπέλες έχουν αυτό το υγρό που κανείς γαργάρες μετά από κάθε(πως το λένε το ξέχασα) πελάτη σε αυτή τη δουλιά η καφαριότητα μετράει πολη