You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Moυ είχε κάνει χοντρή πλάκα πάντως την μία κ μοναδική φορά που την δοκίμασα...με με τελειώσε!!!όχι είναι με μαυρα μάλια κ στα κιλά μου περίπου ..εση σίγουρα λες την ρωσίδα νατάσα δούλευε κ αυτή αλά σταμάτησε από μένα....σαμπρίνα είναι ουκρανέζα 1.70 κ κάτι χωρίς κιταρίτιδα με πόλη ορέω κολαράκι μεγάλο φυσικό στίφος βασικά όρια κοπέλα κοντα μαυρα μάλια ....κ στα σχόλια με την νατάσα την μπερδέψανε ..
Φταίω κ γω βέβαια που δεν της είπα να πάμε παρακάτω...
Γενικά πάντως όσες φορές έχω έρθει δεν έχω κ την καλύτερη άποψη,ψιλό κρυόκωλες είναι γενικά αν κ εντυπωσιακές.
Με εξαίρεση την Σιμόνα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα για να ξέρω κ έχω σκοπό.
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Moυ είχε κάνει χοντρή πλάκα πάντως την μία κ μοναδική φορά που την δοκίμασα...με με τελειώσε!!!
Φταίω κ γω βέβαια που δεν της είπα να πάμε παρακάτω...
Γενικά πάντως όσες φορές έχω έρθει δεν έχω κ την καλύτερη άποψη,ψιλό κρυόκωλες είναι γενικά αν κ εντυπωσιακές.
Με εξαίρεση την Σιμόνα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα για να ξέρω κ έχω σκοπό.
τη να σου ποώ για το πως είναι μέσα από σας μαθενο μακάρι να μπορούσα να της δοκιμάζω πριν πιάσουν δουλιά στο μαγαζί αλά δεν είναι το ιδοζ μου. ....παντός σαν της ελληνίδες δεν ειπαρχουν κρίμα που το κάνουν όπου νάνε κ όπως νάνε αλιος θα τα ικονομουσανε
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κοίτα έχει σημασία κ τι θέλει ο καθένας,γενικά είμαι απλά να αδειάσω κάπου όταν πληρώνω κ θέλω αυτό το κάπου να βλέπεται...χέστηκα αν μου κάνει γούτσου-γούτσου κ μαλακίες,γι'αυτά είναι η γκόμενα.τη να σου ποώ για το πως είναι μέσα από σας μαθενο μακάρι να μπορούσα να της δοκιμάζω πριν πιάσουν δουλιά στο μαγαζί αλά δεν είναι το ιδοζ μου. ....παντός σαν της ελληνίδες δεν ειπαρχουν κρίμα που το κάνουν όπου νάνε κ όπως νάνε αλιος θα τα ικονομουσανε
Όπου να'ναι κ όπως να'ναι το κάνουν οι ελληνίδες τί εννοείς;;;
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
αμάν βρε καραμαν την έκανες την κοπέλα μπαμπούλα μια χαρά είναι το κορίτσι ...θυμάσε την Γιανα που δούλευε σε μένα δεν είταν κ κούκλα κ ξέσκιζε η κοπέλα ..ίσος η πόλη όμορφες σηκώνουν ψηλά την μύτη ? όπως μια ουνγαρεζα Δζένη που είχα κ κομοδίνο να ανγαλιαζες πιο καλά θα περνούσες κ είτανε κουκλάρα όπως κ Βανέσα τώρα πήγε στα φανάρια μετά από 3 βλομάδες που δούλεψε σε μένα σκέτη αποτυχία είναι η όμορφες ....λίγες είναι η εξερεσεις
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Aααα κ τον ''μπαμπούλα'' δεν έχω δοκιμάσει...αμάν βρε καραμαν την έκανες την κοπέλα μπαμπούλα μια χαρά είναι το κορίτσι ...θυμάσε την Γιανα που δούλευε σε μένα δεν είταν κ κούκλα κ ξέσκιζε η κοπέλα ..ίσος η πόλη όμορφες σηκώνουν ψηλά την μύτη ? όπως μια ουνγαρεζα Δζένη που είχα κ κομοδίνο να ανγαλιαζες πιο καλά θα περνούσες κ είτανε κουκλάρα όπως κ Βανέσα τώρα πήγε στα φανάρια μετά από 3 βλομάδες που δούλεψε σε μένα σκέτη αποτυχία είναι η όμορφες ....λίγες είναι η εξερεσεις
Πότε δουλεύει πρωινή;;;
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Κοίτα έχει σημασία κ τι θέλει ο καθένας,γενικά είμαι απλά να αδειάσω κάπου όταν πληρώνω κ θέλω αυτό το κάπου να βλέπεται...χέστηκα αν μου κάνει γούτσου-γούτσου κ μαλακίες,γι'αυτά είναι η γκόμενα.
Όπου να'ναι κ όπως να'ναι το κάνουν οι ελληνίδες τί εννοείς;;;
ξερής ποσά κοριτσάκια δουλευουν αποεδο κ αποεκή ειδικά φιτήτριες δεν αφήνουν καμία εφημερίδα, παντού για πρεβε ραντεβού αγγελίες βάζουν ..βλέπης το να δουλευεις σε στουδίο είναι δημόσιος χώρος κ δεν ξερής πιον μπόρις να συναντήσεις. :S
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ρε γμτ αναρωτιέμαι δεν φοβούνται από εδώ κ από εκεί;;;ξερής ποσά κοριτσάκια δουλευουν αποεδο κ αποεκή ειδικά φιτήτριες δεν αφήνουν καμία εφημερίδα, παντού για πρεβε ραντεβού αγγελίες βάζουν ..βλέπης το να δουλευεις σε στουδίο είναι δημόσιος χώρος κ δεν ξερής πιον μπόρις να συναντήσεις. :S
Στα στούντιο φαντάζομαι υπάρχει κ η ανάλογη προστασία,στα ραντεβού στα τυφλά δεν μπορεί ο άλλος να τις κάνει το οτιδήποτε;;;
Δεν ξέρω αναρωτιέμαι...
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Aααα κ τον ''μπαμπούλα'' δεν έχω δοκιμάσει...
Πότε δουλεύει πρωινή;;;
άντε δοκίμασε κ πες μας να ξέρομε κ σου ευχομε να περάσεις καλά που είμαι σίγουρη ότι καλά θα περάσεις κ πε μας μετά της ενδιπώσεις ...βράδι είναι...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτη την απορια εχω και εγω ρε τυπε,μπορει ο αλλος να ειναι κανενας τρελος,κανενας ανωμαλος,πως προστατευονται;υποτιθεται οτι εχουν νταβα,αλλα ποτε θα προλαβει να τις σωσει αν γινει κατι;και πως θα ξερει πανω απο ολα οτι κατι παιζει με τον πελατη;Ρε γμτ αναρωτιέμαι δεν φοβούνται από εδώ κ από εκεί;;;
Στα στούντιο φαντάζομαι υπάρχει κ η ανάλογη προστασία,στα ραντεβού στα τυφλά δεν μπορεί ο άλλος να τις κάνει το οτιδήποτε;;;
Δεν ξέρω αναρωτιέμαι...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βράδυ δεν με βοελύει γμτ...έχει κ πολύ κόσμο συνήθως,βαριέμαι να περιμένω στην ουρά...βράδι είναι...
Πρωί δεν έχει;;;
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ακριβώς αυτό...ενώ στα στούντιο υπάρχει κάμερα,κάπου θα είναι κρυμμένος κ κανένας φουσκωτός...βάζει φωνή η άλλη κ όλα οκ.αυτη την απορια εχω και εγω ρε τυπε,μπορει ο αλλος να ειναι κανενας τρελος,κανενας ανωμαλος,πως προστατευονται;υποτιθεται οτι εχουν νταβα,αλλα ποτε θα προλαβει να τις σωσει αν γινει κατι;και πως θα ξερει πανω απο ολα οτι κατι παιζει με τον πελατη;
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
Ρε γμτ αναρωτιέμαι δεν φοβούνται από εδώ κ από εκεί;;;
Δεν ξέρω αναρωτιέμαι...
φυσικά κ είναι ρίσκο αλά είναι τόσο χαζές που νομίζουν επιδη είναι ελληνίδα δεν θα της κάνουν τπτ....όπως κ αυτές στο πεζοδρόμιο....μέχρι να συμβί το ανδιφετο
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εσυ απο που μας ερχεσαι ανθισμενο λουλουδι ;φυσικά κ είναι ρίσκο αλά είναι τόσο χαζές που νομίζουν επιδη είναι ελληνίδα δεν θα της κάνουν τπτ....όπως κ αυτές στο πεζοδρόμιο....μέχρι να συμβί το ανδιφετο
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο κ ότι μόνες βγάζουν περισσότερα έστω κ με σχετικό κίνδυνο από ότι στα στούντιο έτσι... ;)φυσικά κ είναι ρίσκο αλά είναι τόσο χαζές που νομίζουν επιδη είναι ελληνίδα δεν θα της κάνουν τπτ....όπως κ αυτές στο πεζοδρόμιο....μέχρι να συμβί το ανδιφετο
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
La Femme εσείς τον φουσκωτό που τον έχετε κρυμμένο;;;
στο στρινγάκη της κοπέλας ... δεν έχω φουσκωτό μόνο έναν παρκαδόρο παρσαββ...κ έχω σικιουρητή με απεφτίας σύνδεση κ με αστυνομία ..τη να με κάνουν η φουσκωτή με την πρώτη φασαρία h πρώτη που εξαφανιζουνδε είναι αυτή ...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δηλαδή αν του γκαυλώσει κάποιου βγάζει μία πιστόλα ληστεύει το ταμείο κ ας ψάχνει μετά η αστυνομία εεε;;;στο στρινγάκη της κοπέλας ... δεν έχω φουσκωτό μόνο έναν παρκαδόρο παρσαββ...κ έχω σικιουρητή με απεφτίας σύνδεση κ με αστυνομία ..τη να με κάνουν η φουσκωτή με την πρώτη φασαρία h πρώτη που εξαφανιζουνδε είναι αυτή ...
Και είχα την εντύπωση ότι κάπου θα υπάρχει κανένας φουσκωτός....
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
εσυ απο που μας ερχεσαι ανθισμενο λουλουδι ;
thk για το ορέω κομπλιμέντο αλά εγώ πέρασα το στάδιο το ανθιζματος μαλον προς μαραμένο πάμε :S.. όπως το λέτε εδώ μιλφ ......ελληνίδα είμαι ...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
thk για το ορέω κομπλιμέντο αλά εγώ πέρασα το στάδιο το ανθιζματος μαλον προς μαραμένο πάμε :S.. όπως το λέτε εδώ μιλφ ......ελληνίδα είμαι ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K