Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
σίμωνα λίπη ρουμανία .μαλον σε 2/3 μέρες δεν ξέρω σίγουρα μόλις γυρίσει θα σας πω  :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όχι είναι με μαυρα μάλια κ στα κιλά μου περίπου ..εση σίγουρα λες την ρωσίδα νατάσα δούλευε κ αυτή αλά σταμάτησε  από μένα....σαμπρίνα είναι  ουκρανέζα 1.70 κ κάτι χωρίς κιταρίτιδα με πόλη ορέω κολαράκι μεγάλο φυσικό στίφος βασικά όρια κοπέλα κοντα μαυρα μάλια ....κ στα σχόλια με την νατάσα την μπερδέψανε ..
Moυ είχε κάνει χοντρή πλάκα πάντως την μία κ μοναδική φορά που την δοκίμασα...με  :pipa1: με τελειώσε!!! :rolleyes:

Φταίω κ γω βέβαια που δεν της είπα να πάμε παρακάτω... :knockinb:

Γενικά πάντως όσες φορές έχω έρθει δεν έχω κ την καλύτερη άποψη,ψιλό κρυόκωλες είναι γενικά αν κ εντυπωσιακές.

Με εξαίρεση την Σιμόνα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα για να ξέρω κ έχω σκοπό.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Moυ είχε κάνει χοντρή πλάκα πάντως την μία κ μοναδική φορά που την δοκίμασα...με  :pipa1: με τελειώσε!!! :rolleyes:

Φταίω κ γω βέβαια που δεν της είπα να πάμε παρακάτω... :knockinb:

Γενικά πάντως όσες φορές έχω έρθει δεν έχω κ την καλύτερη άποψη,ψιλό κρυόκωλες είναι γενικά αν κ εντυπωσιακές.

Με εξαίρεση την Σιμόνα που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα για να ξέρω κ έχω σκοπό.

τη να σου ποώ για το πως είναι μέσα από σας μαθενο μακάρι να μπορούσα να της δοκιμάζω πριν πιάσουν δουλιά στο μαγαζί :think: αλά δεν είναι το ιδοζ μου. :P....παντός σαν της ελληνίδες δεν ειπαρχουν κρίμα που το κάνουν όπου νάνε κ όπως νάνε αλιος θα τα ικονομουσανε :rockon: 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τη να σου ποώ για το πως είναι μέσα από σας μαθενο μακάρι να μπορούσα να της δοκιμάζω πριν πιάσουν δουλιά στο μαγαζί :think: αλά δεν είναι το ιδοζ μου. :P....παντός σαν της ελληνίδες δεν ειπαρχουν κρίμα που το κάνουν όπου νάνε κ όπως νάνε αλιος θα τα ικονομουσανε :rockon:  
Κοίτα έχει σημασία κ τι θέλει ο καθένας,γενικά είμαι απλά να αδειάσω κάπου όταν πληρώνω κ θέλω αυτό το κάπου να βλέπεται...χέστηκα αν μου κάνει γούτσου-γούτσου κ μαλακίες,γι'αυτά είναι η γκόμενα.
Όπου να'ναι κ όπως να'ναι το κάνουν οι ελληνίδες τί εννοείς;;; :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αμάν βρε καραμαν την έκανες την κοπέλα μπαμπούλα  μια χαρά είναι το κορίτσι ...θυμάσε την Γιανα που δούλευε σε μένα δεν είταν κ κούκλα  κ ξέσκιζε η κοπέλα ..ίσος η πόλη όμορφες σηκώνουν ψηλά την μύτη ? όπως μια ουνγαρεζα Δζένη που είχα κ κομοδίνο να ανγαλιαζες πιο καλά θα περνούσες κ είτανε κουκλάρα όπως κ Βανέσα τώρα πήγε στα φανάρια μετά από 3 βλομάδες που δούλεψε σε μένα σκέτη αποτυχία είναι η όμορφες ....λίγες είναι η εξερεσεις

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αμάν βρε καραμαν την έκανες την κοπέλα μπαμπούλα  μια χαρά είναι το κορίτσι ...θυμάσε την Γιανα που δούλευε σε μένα δεν είταν κ κούκλα  κ ξέσκιζε η κοπέλα ..ίσος η πόλη όμορφες σηκώνουν ψηλά την μύτη ? όπως μια ουνγαρεζα Δζένη που είχα κ κομοδίνο να ανγαλιαζες πιο καλά θα περνούσες κ είτανε κουκλάρα όπως κ Βανέσα τώρα πήγε στα φανάρια μετά από 3 βλομάδες που δούλεψε σε μένα σκέτη αποτυχία είναι η όμορφες ....λίγες είναι η εξερεσεις
Aααα κ τον ''μπαμπούλα'' δεν έχω δοκιμάσει...  :2funny:

Πότε δουλεύει πρωινή;;; :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Κοίτα έχει σημασία κ τι θέλει ο καθένας,γενικά είμαι απλά να αδειάσω κάπου όταν πληρώνω κ θέλω αυτό το κάπου να βλέπεται...χέστηκα αν μου κάνει γούτσου-γούτσου κ μαλακίες,γι'αυτά είναι η γκόμενα.
Όπου να'ναι κ όπως να'ναι το κάνουν οι ελληνίδες τί εννοείς;;; :think:

ξερής ποσά κοριτσάκια δουλευουν αποεδο κ αποεκή ειδικά φιτήτριες δεν αφήνουν καμία εφημερίδα,  παντού για πρεβε ραντεβού αγγελίες βάζουν ..βλέπης το να δουλευεις σε στουδίο είναι δημόσιος χώρος κ δεν ξερής πιον μπόρις να συναντήσεις. :S

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ξερής ποσά κοριτσάκια δουλευουν αποεδο κ αποεκή ειδικά φιτήτριες δεν αφήνουν καμία εφημερίδα,  παντού για πρεβε ραντεβού αγγελίες βάζουν ..βλέπης το να δουλευεις σε στουδίο είναι δημόσιος χώρος κ δεν ξερής πιον μπόρις να συναντήσεις. :S
Ρε γμτ αναρωτιέμαι δεν φοβούνται από εδώ κ από εκεί;;; :think:

Στα στούντιο φαντάζομαι υπάρχει κ η ανάλογη προστασία,στα ραντεβού στα τυφλά δεν μπορεί ο άλλος να τις κάνει το οτιδήποτε;;; :think:

Δεν ξέρω αναρωτιέμαι... :think: :think: :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Aααα κ τον ''μπαμπούλα'' δεν έχω δοκιμάσει...  :2funny:

Πότε δουλεύει πρωινή;;; :think:

άντε δοκίμασε κ πες μας να ξέρομε κ σου ευχομε να περάσεις καλά που είμαι σίγουρη ότι καλά θα περάσεις :rockon: κ πε μας μετά της ενδιπώσεις  :birdman:...βράδι είναι... :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Στα στούντιο φαντάζομαι υπάρχει κ η ανάλογη προστασία,στα ραντεβού στα τυφλά δεν μπορεί ο άλλος να τις κάνει το οτιδήποτε;;; :think:

αυτη την απορια εχω και εγω ρε τυπε,μπορει ο αλλος να ειναι κανενας τρελος,κανενας ανωμαλος,πως προστατευονται;υποτιθεται οτι εχουν νταβα,αλλα ποτε θα προλαβει να τις σωσει αν γινει κατι;και πως θα ξερει πανω απο ολα οτι κατι παιζει με τον πελατη;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτη την απορια εχω και εγω ρε τυπε,μπορει ο αλλος να ειναι κανενας τρελος,κανενας ανωμαλος,πως προστατευονται;υποτιθεται οτι εχουν νταβα,αλλα ποτε θα προλαβει να τις σωσει αν γινει κατι;και πως θα ξερει πανω απο ολα οτι κατι παιζει με τον πελατη;
Ακριβώς αυτό...ενώ στα στούντιο υπάρχει κάμερα,κάπου θα είναι κρυμμένος κ κανένας φουσκωτός...βάζει φωνή η άλλη κ όλα οκ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
La Femme εσείς τον φουσκωτό που τον έχετε κρυμμένο;;; :boobies:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

φυσικά κ είναι ρίσκο αλά είναι τόσο χαζές που νομίζουν επιδη είναι ελληνίδα δεν θα της κάνουν τπτ....όπως κ αυτές στο πεζοδρόμιο....μέχρι να συμβί το ανδιφετο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φυσικά κ είναι ρίσκο αλά είναι τόσο χαζές που νομίζουν επιδη είναι ελληνίδα δεν θα της κάνουν τπτ....όπως κ αυτές στο πεζοδρόμιο....μέχρι να συμβί το ανδιφετο
εσυ απο που μας ερχεσαι ανθισμενο λουλουδι ;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο κ ότι μόνες βγάζουν περισσότερα έστω κ με σχετικό κίνδυνο από ότι στα στούντιο έτσι... ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
La Femme εσείς τον φουσκωτό που τον έχετε κρυμμένο;;; :boobies:

στο στρινγάκη της κοπέλας  :2funny: :2funny: :2funny:... δεν έχω φουσκωτό  μόνο έναν παρκαδόρο παρσαββ...κ  έχω σικιουρητή με απεφτίας σύνδεση κ με αστυνομία ..τη να με κάνουν η φουσκωτή με την πρώτη φασαρία h πρώτη που εξαφανιζουνδε είναι αυτή ... :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
στο στρινγάκη της κοπέλας  :2funny: :2funny: :2funny:... δεν έχω φουσκωτό  μόνο έναν παρκαδόρο παρσαββ...κ  έχω σικιουρητή με απεφτίας σύνδεση κ με αστυνομία ..τη να με κάνουν η φουσκωτή με την πρώτη φασαρία h πρώτη που εξαφανιζουνδε είναι αυτή ... :rockon:
Δηλαδή αν του γκαυλώσει κάποιου βγάζει μία πιστόλα ληστεύει το ταμείο κ ας ψάχνει μετά η αστυνομία εεε;;; :think: :think: :think:

Και είχα την εντύπωση ότι κάπου θα υπάρχει κανένας φουσκωτός.... :P

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εσυ απο που μας ερχεσαι ανθισμενο λουλουδι ;

thk για το ορέω κομπλιμέντο αλά εγώ πέρασα το  στάδιο το ανθιζματος μαλον προς μαραμένο πάμε  :S.. όπως το λέτε εδώ μιλφ  :think: :birdman:......ελληνίδα είμαι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom