Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Την Εβελίνα πάντως πρέπει να την πάρεις στο μαγαζί σου κυρία La Femme,θα κάνει πάταγο!!! :sunglasses:
να παίρνεις τηλέφωνο πριν ανέβεις...αμάν πολη βιαστικός είσαι.....λιπών εγώ την κάνω  5.30 πήγε  ταλεμε αυριο δλδ σήμερα το μεσημεράκι ... :-*
Τηλ γιατί να παίρνω καλέ;;;

Βλέπω κ αν δεν είναι από αυτές που μου αρέσουν την κάνω...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Την Εβελίνα πάντως πρέπει να την πάρεις στο μαγαζί σου κυρία La Femme,θα κάνει πάταγο!!! :sunglasses:Τηλ γιατί να παίρνω καλέ;;;

Βλέπω κ αν δεν είναι από αυτές που μου αρέσουν την κάνω...

ας ερφη πρώτα από την ρουμανία .

..κ τηλ για να μην έχει κοζμο 

άντε σε καληνυχτίζω.......όλα τα λύσαμε σήμερα .....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ας ερφη πρώτα από την ρουμανία .

..κ τηλ για να μην έχει κοζμο  

άντε σε καληνυχτίζω.......όλα τα λύσαμε σήμερα .....
Στο καλό...αλλά δεν κατάλαβα... αν πάρω τηλ θα τους διώξετε τους πελάτες;;; :2funny:

Δεν μένω από κάτω να ανέβω επί τόπου αν δεν έχει κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ξέρω ότι πρωί προς μεσημεράκι έχει συνηθώς ησυχία κ βγαίνω συνήθως τότε. :sunglasses:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τώρα με την κρίση αν κάποιος πάρει τζακούζι το κόβω να του κάθεται κ η τσατσά μαζί!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα πηρα εγω με την Σιμονα ... μονη της ηρθε
με κοροιδεψαν  :tickedoff:

η Λουση πηγε Εδεσσα ?  :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ειπε ο Γαιδαρος τον πετειονο κεφαλα ...

40 ευρο για πιπα πηγε εδωσε και μιλαει ο χαλιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Αυτήν την κριτική τελικά δεν έπρεπε ποτέ να την είχα γράψει...τα λάθη πληρώνονται. >:(

Συμβαίνει κ στους πιο έξυπνους καποιά στιγμή να την πατήσουν!!! :birdman:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτήν την κριτική τελικά δεν έπρεπε ποτέ να την είχα γράψει...τα λάθη πληρώνονται. >:(

Συμβαίνει κ στους πιο έξυπνους καποιά στιγμή να την πατήσουν!!! :birdman:

Καλα ρε κεφαλα αμα δε γραφουμε αυτα τι θα γραφουμε ? με τι θα γελαμε ?  :grouphug:
πες μου οτι σε πειραζει που σε πειραζω να πεσω απ την καρεκλα  :idiot:
και πες μου και κατι αλλο ... ποτε κοιμηθες ? ποτε ξυπνησες ?  :think:
η μηπως το πας σερι απο χθες  :o

Για Μαρια ποια η γνωμη σου ? δε θυμαμαι παλιες κριτικες σου ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλα ρε κεφαλα αμα δε γραφουμε αυτα τι θα γραφουμε ? με τι θα γελαμε ?  :grouphug:
πες μου οτι σε πειραζει που σε πειραζω να πεσω απ την καρεκλα  :idiot:
και πες μου και κατι αλλο ... ποτε κοιμηθες ? ποτε ξυπνησες ?  :think:
η μηπως το πας σερι απο χθες  :o

Για Μαρια ποια η γνωμη σου ? δε θυμαμαι παλιες κριτικες σου ...
Όχι ρε,πλάκα κάνω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ μέσα τίποτα δεν μπορεί να με πειράξει!!! :grin:

Κοιμήθα 4-5 ωρίτσες μόνο γιατί έχω πρόβλημα τουλάετας...γαμησέ τα... :P

Υ.Γ.Η Μαρία ''η σλοβάκα'' καλή επαγγελματίας.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αμάν βρε καραμαν την έκανες την κοπέλα μπαμπούλα  μια χαρά είναι το κορίτσι ...θυμάσε την Γιανα που δούλευε σε μένα δεν είταν κ κούκλα  κ ξέσκιζε η κοπέλα ..ίσος η πόλη όμορφες σηκώνουν ψηλά την μύτη ? όπως μια ουνγαρεζα Δζένη που είχα κ κομοδίνο να ανγαλιαζες πιο καλά θα περνούσες κ είτανε κουκλάρα όπως κ Βανέσα τώρα πήγε στα φανάρια μετά από 3 βλομάδες που δούλεψε σε μένα σκέτη αποτυχία είναι η όμορφες ....λίγες είναι η εξερεσεις

Κοιτα απο ασχημη που την ελεγα τουλαχιστων διωρθωσα τους τροπους μου και ειπα οτι δεν ειναι ομορφη... :grin:
...τωρα αν βγει στο σαλονακι με την μασκα οπως ειναι στις φωτο μπορει θα περασω,  :2funny: ...χωρις την μασκα μαλλον θα πρεπει αυτη να με πληρωσει.!!!  :grin: (γουστα ειναι αυτα...)
Οσον αφορα την Τζενη που την πηγες??? ...αν και κομοδινο ηταν πουτσοπαγιδα, αν και ηξερα οτι μεσα στο δωματιο δεν λεει ειχα περασει μια φορα...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
αμάν βρε καραμαν την έκανες την κοπέλα μπαμπούλα  μια χαρά είναι το κορίτσι ...θυμάσε την Γιανα που δούλευε σε μένα δεν είταν κ κούκλα  κ ξέσκιζε η κοπέλα ..ίσος η πόλη όμορφες σηκώνουν ψηλά την μύτη ? όπως μια ουνγαρεζα Δζένη που είχα κ κομοδίνο να ανγαλιαζες πιο καλά θα περνούσες κ είτανε κουκλάρα όπως κ Βανέσα τώρα πήγε στα φανάρια μετά από 3 βλομάδες που δούλεψε σε μένα σκέτη αποτυχία είναι η όμορφες ....λίγες είναι η εξερεσεις

H Γιάννα όπως και η Αναστασία που είχες πριν κάποια χρόνια ήταν καλές . Η Βανέσα που πήγε στα φανάρια ήταν ψιλο απειρη αλλα το προσπαθούσε μέσα....όσο μπορούσε βέβαια.....
Η Σαμπρίνα είναι για "ώριμους" και οχι για πιτσιρικάδες....αν της φερθείς εντάξει θα σου φερθεί ανάλογα...Όσο για τις άλλες Μαρία και Σιμόνα  δεν έχω λόγια ....τα λένε ολα οι υπόλοιποι.Είναι ισως απο τις καλύτερες.
Την Λούση δεν την ξέρω...ίσως γιατι προτιμώ τα πιασίματα...Απο εκεί και πέρα δεν εχω λόγια γιατι ισως αρχίσω τα αρνητικα σχόλια και τα αποφευγω....
Α και κατι ακόμα την Ντόνα τι την έκανες ? εφυγε πακέτο?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
H Γιάννα όπως και η Αναστασία που είχες πριν κάποια χρόνια ήταν καλές . Η Βανέσα που πήγε στα φανάρια ήταν ψιλο απειρη αλλα το προσπαθούσε μέσα....όσο μπορούσε βέβαια.....
Η Σαμπρίνα είναι για "ώριμους" και οχι για πιτσιρικάδες....αν της φερθείς εντάξει θα σου φερθεί ανάλογα...Όσο για τις άλλες Μαρία και Σιμόνα  δεν έχω λόγια ....τα λένε ολα οι υπόλοιποι.Είναι ισως απο τις καλύτερες.
Την Λούση δεν την ξέρω...ίσως γιατι προτιμώ τα πιασίματα...Απο εκεί και πέρα δεν εχω λόγια γιατι ισως αρχίσω τα αρνητικα σχόλια και τα αποφευγω....
Α και κατι ακόμα την Ντόνα τι την έκανες ? εφυγε πακέτο?

η Δονα δεν δουλεύει πλοίων θεσσαλονίκη......

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Κοιτα απο ασχημη που την ελεγα τουλαχιστων διωρθωσα τους τροπους μου και ειπα οτι δεν ειναι ομορφη... :grin:
...τωρα αν βγει στο σαλονακι με την μασκα οπως ειναι στις φωτο μπορει θα περασω,  :2funny: ...χωρις την μασκα μαλλον θα πρεπει αυτη να με πληρωσει.!!!  :grin: (γουστα ειναι αυτα...)
Οσον αφορα την Τζενη που την πηγες??? ...αν και κομοδινο ηταν πουτσοπαγιδα, αν και ηξερα οτι μεσα στο δωματιο δεν λεει ειχα περασει μια φορα...

Τζένη μετά από μένα πειγε μαντζάρου για λίγο κ μετά μετακόμισε σε αλή χώρα.....δεν την σήκωσε το κλίμα εδώ.....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
μια μικρή ενημέρωση το Μαράκι μας αυριο πρωινή βάρδια .....

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
πρωινη  βαρδια ειναι μεχρι τις 8 ?

Stories