Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
καλημερουδια σε ολους αν και με αποσυντονιζεται γιατι διοργανωνω με ενα κολητο σεξοτουρισμο στο βερολιντον γεναρη fkk artemis swing kai gangbang clubs  :zfuck: :zfuck: :zfuck:και κλεινω εισητηρια και μου αποσπατε την προσοχη αλλα θα σας καλημερισω ξανα

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
διοργανωνω με ενα κολητο σεξοτουρισμο στο βερολιντον γεναρη
Οημέ !!! Η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της... :2funny:
Το μέλλον της πατρίδας ξενητεύεται... :headbang:
Σχέδιο της Μέρκελ είναι να στεγνώσει η Ελλάδα από σπέρμα... :think:

Πάρτε και τον jo μαζί σας να κάνει καμιά δολιοφθορά... :rockon: :rockon: :rockon:

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να περάσω από το κατάστημα για ένα άδειασμα σήμερα, η Λάρα τι λέει?

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Με βάζεις σε σκέψεις να έρθω τώρα αμέσως

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
δευτέρα  Lara 10.00-19.00  Lhli 19.00- 5.00

τρίτη    Zwh  10.00- ??????????

τετάρτη  Zwh  10.00-19.00  Lhli 19.00- 5.00

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
λεω εγω δεν κανετε κατι να ερθει( Παλι)  εκει και η Νικολ ?
Βυζοπαραδεισος  :tits2: :tits2: :tits2: θα γινει το μαγαζι

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
την Νικολ την ρωτησες αν θελει να ξαναρθει εκει; :grin:

οχι δεν την ρωτησα , αλλα την τελευταια φορά που την ειχα δει ( πριν φυγει εξωτερικό ) μου ειχε πει οτι πηγε στο σαπφους δεν θυμαμαι νουμερο για να τονωσει λιγο το μαγαζι εκει , αλλα καποιες μερες θα ηταν στο La feme . τωρα τι αλλο παιζει , αν παιζει ..εγω δεν ξερει τιποτα , εγω βλαχάκι απο χωριό και απλά εκανα μια προταση ..ισως γιατι δεν πολυγουσταρω να βλέπω αυτη τη γυναικάρα στα βρωμομπουρδελα του Βαρδαρη

Προτιμω λιγο πιο χλιδατες καταστασεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
αννουλα μεχρι τι ωρα δουλευετε την τριτη αργα προς τεταρτη πρωη?γιατι ερχομαι ελλαδα για εγχειρηση στο διαβαλκανικο και λεω ποθιος ξερμπορει να μην πετυχει ας κανω το τελευταιο γαμηση της ζωης μου  και ας ειναι μαζι σου
σοβαρα μιλαω!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αννουλα μεχρι τι ωρα δουλευετε την τριτη αργα προς τεταρτη πρωη?γιατι ερχομαι ελλαδα για εγχειρηση στο διαβαλκανικο και λεω ποθιος ξερμπορει να μην πετυχει ας κανω το τελευταιο γαμηση της ζωης μου  και ας ειναι μαζι σου
σοβαρα μιλαω!!!!!
ο καρδιοχειρουργος τι λεει για ολα αυτα μαν;εγκρινει; :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι δεν την ρωτησα , αλλα την τελευταια φορά που την ειχα δει ( πριν φυγει εξωτερικό ) μου ειχε πει οτι πηγε στο σαπφους δεν θυμαμαι νουμερο για να τονωσει λιγο το μαγαζι εκει , αλλα καποιες μερες θα ηταν στο La feme . τωρα τι αλλο παιζει , αν παιζει ..εγω δεν ξερει τιποτα , εγω βλαχάκι απο χωριό και απλά εκανα μια προταση ..ισως γιατι δεν πολυγουσταρω να βλέπω αυτη τη γυναικάρα στα βρωμομπουρδελα του Βαρδαρη

δεν θελω να αφησω καποια υπονοουμενα αλλα εμεις εδω γνωρισαμε το νικνειμ  λαφαμ δλδ την αννα  και οσοι πηγαν γνωρισαν απο κοντα την ιεροδουλο ζωη......που απο οτι λενε κανει και καλο γαμησι και δεν θα διαφωνησω σε αυτο

την αφεντικινα αννα ομως μονο οι εργαζομενες του μαγαζιου και οχι εμεις μπορει να την κρινουν....ως αφεντικινα εννοω.....

κατα τα αλλα ολοι βλαχακια ειμαστε και να εισαι και περηφανος για αυτο,ειναι τιτλος τιμης στις μερες μας ;)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ναι σιγουρα εγω δεν μπορω να ανακατευτώ στα ιδιαιτερα του καθε μαγαζιου ..
δικο τους ειναι του βαζουν φωτιά και το καινε
απλα για να το "Στρογγυλέψω  " λιγο θα προτιμουσα την Νικολ σε στουντιο
οσο για την ζωη , ειναι στα To do list  :knockinb: :knockinb:για την αλλη βδομαδα που θα ειμαι επάνω
Αντε καλο βραδυ

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
οχι δεν την ρωτησα , αλλα την τελευταια φορά που την ειχα δει ( πριν φυγει εξωτερικό ) μου ειχε πει οτι πηγε στο σαπφους δεν θυμαμαι νουμερο για να τρομαζει τα παιδακια, αλλα καποιες μερες θα ηταν στο La feme . τωρα τι αλλο παιζει , αν παιζει ..εγω δεν ξερει τιποτα , εγω βλαχάκι απο χωριό και απλά εκανα μια προταση ..ισως γιατι δεν πολυγουσταρω να βλέπω αυτη τη γυναικάρα στα βρωμομπουρδελα του Βαρδαρη

:grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

εσυ μπορει να προτιμας πιο χλιδατες καταστασεις αλλα αν απο το Λαφαμ περασουν 40 ανθρωποι τη μερα αναλογικα απο το Σαπφους 8 θα περασουν 100 και κατ'επεκταση θα μπουν περισσοτεροι

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
τώρα είμαι καλυμμένη και δεν θα κάνω καμία μεταγραφή ,όσο για την νικόλ αυτή διάλεξε να φύγει εγώ δεν την σταμάτησα αλήθεια είναι ότι δεν ειχε και δουλειά σε μένα η κοπέλα οπότε και καλά έκανε ,είναι λίγο περίεργο το μαγαζί μου δεν τεριαζει σε όλες κοπέλες

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
δευτέρα  Lara 10.00-19.00   Lhli 19.00- 5.00

τρίτη    Zwh  10.00- ?????????? μάλλον μέχρι τις 22.00

τετάρτη  Zwh  10.00-19.00   Lhli 19.00- 5.00

πέμπτη  Zwh  10.00-19.00   Lhli 19.00- 5.00

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τώρα είμαι καλυμμένη και δεν θα κάνω καμία μεταγραφή ,όσο για την νικόλ αυτή διάλεξε να φύγει εγώ δεν την σταμάτησα αλήθεια είναι ότι δεν ειχε και δουλειά σε μένα η κοπέλα οπότε και καλά έκανε ,είναι λίγο περίεργο το μαγαζί μου δεν τεριαζει σε όλες κοπέλες
εδιωξες την νικολ και κρατησες την κομοδιναρα την λιλη και την ασμη αχρωμη την λαρα κτλ
ευγε
μονο εσυ αξιζεις απο κει
κατα τα αλλα φρου φρου και αρωματα το μαγαζι
πολλα λουσα για το τιποτα...

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

αν πάρεις την Νατάσα την τσαρίνα από δίπλα η ουρά θα φτάνει μέχρι το Λευκό Πύργο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom