gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
εγώ δεν ξέρω τίποτα από χωριό είμαι :-* :-* :-*κατι ρωτησε το παιδι ομως και δεν απαντησες.....
εγώ δεν ξέρω τίποτα από χωριό είμαι :-* :-* :-*κατι ρωτησε το παιδι ομως και δεν απαντησες.....
αστα αυτα......μαρτυρα....τι τις κανετε τις καποτες που δεν ανοιγετε;εγώ δεν ξέρω τίποτα από χωριό είμαι :-* :-* :-*
χαχαχ η Λένα λέει ότι από αυτών που περνούμε καπότες θα κλήσει το μαγαζί αν περιμένει από μένα να δουλέψει
ειχα παλια μια φιλη ντανα που δουλευε εδω στην πολη μου σε ντελο που με κερδισε με τις φακες της που ειχε μαγειρεψει στην κουζινα του ντελου!!!! αληθεια λεω ηταν βουλγαρα και για να με γλυκανει μου εφτιαχνε φακες!! και οο παραξενο και να σας φαινεται ηταν μικρη 18-19 χρονων και για να με εντυπωσιαζει μου εφτιαχνε φακες γιατι ηξερε οτι στο δωματιο δεν εμπεαινα επειδη την ντρεπομουν σαν φιλος για να μπω μεσα!!!με τριμμένη φέτα από πάνω και φέτες ντομάτας είναι τρέλα
για ανακύκλωση τα πάμε ;)αστα αυτα......μαρτυρα....τι τις κανετε τις καποτες που δεν ανοιγετε;
ειχα παλια μια φιλη ντανα που δουλευε εδω στην πολη μου σε ντελο που με κερδισε με τις φακες της που ειχε μαγειρεψει στην κουζινα του ντελου!!!! αληθεια λεω ηταν βουλγαρα και για να με γλυκανει μου εφτιαχνε φακες!! και οο παραξενο και να σας φαινεται ηταν μικρη 18-19 χρονων και για να με εντυπωσιαζει μου εφτιαχνε φακες γιατι ηξερε οτι στο δωματιο δεν εμπεαινα επειδη την ντρεπομουν σαν φιλος για να μπω μεσα!!!
αλλα αληθεια εκανε φοβερες φακες
είχα κάποτε πεθερά σμυρνια το μόνο καλό που έμαθα από αυτής είναι το μαγείρεμαειχα παλια μια φιλη ντανα που δουλευε εδω στην πολη μου σε ντελο που με κερδισε με τις φακες της που ειχε μαγειρεψει στην κουζινα του ντελου!!!! αληθεια λεω ηταν βουλγαρα και για να με γλυκανει μου εφτιαχνε φακες!! και οο παραξενο και να σας φαινεται ηταν μικρη 18-19 χρονων και για να με εντυπωσιαζει μου εφτιαχνε φακες γιατι ηξερε οτι στο δωματιο δεν εμπεαινα επειδη την ντρεπομουν σαν φιλος για να μπω μεσα!!!
αλλα αληθεια εκανε φοβερες φακες
από τώραΠραγματι
Λοιπον , απο μενα καληνυχτα , καλα Σαββατοκυριακατικα γαμησια σε ολους
και καλα στεφανα σε απροσεκτους κοιλιοδουλους
bye bye :-*
το υγρο πυρ το ανακυκλωνετε κι αυτο να μην πηγαινει χαμενο;με ενδιαφερει αμεσα απο οικολογικη ευαισθησια.......διοτι σε αντιθεση με τον ηφαιστιωνα εμενα δεν με απογειωνει η μαγειρικη .......για ανακύκλωση τα πάμε ;)
από τώρα
ταβερνα η '' la femme'' εχει παρει και χρυσο σκουφο!!!! μαλλον χρυσο πουτσ........είχα κάποτε πεθερά σμυρνια το μόνο καλό που έμαθα από αυτής είναι το μαγείρεμα
μια γυναίκα πρέπη να ξέρει όλατο υγρο πυρ το ανακυκλωνετε κι αυτο να μην πηγαινει χαμενο;με ενδιαφερει αμεσα απο οικολογικη ευαισθησια.......διοτι σε αντιθεση με τον ηφαιστιωνα εμενα δεν με απογειωνει η μαγειρικη .......
και να τα τρωει ολα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)μια γυναίκα πρέπη να ξέρει όλα
εσυ με πιανεις......και να τα τρωει ολα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ου ισαι ρε καρντασι εφαγα τον τοπο να σε βρω ρωτησα τον jo kai ton gl kai oloi moy lene ρωτα τον μιδα για τηβ αννουσκα μας!!! για λεγε ;) ;)ειναι αποσυνδεδεμενη καλη ειναι????Καλά δεν παίζεστε... Ενα βράδυ έλειψα και Σαββατιάτικα διάβαζα 10 σελίδες...
Λύσατε όλα τα νομικά, πολιτικά κοινωνικά, συνδικαλιστικά προβλήματα.
Μόνο για το φιλαράκι με τις δύο π@@τσες δεν βρήκατε λύση... πως να τις χώσει ταυτόχρονα....
Όσο για σένα Ζωή, μη το παίζεις έξυπνη και συγκρίνεσαι με το μπάζο την Αλεξανδράτου. Αν έχεις κότσια, κάτσε διπλα στην Bellucci...
Κι επειδή βλέπω ότι σου αρέσει η κουζίνα, δέξου μια συμβουλή...
Καλό μήνα... πέτρα όλων των σκανδάλων....καλημέρα αγόρια κ καλό μήνα να έχουμε :-* :-* :-*
καλημέρα γιατρέ μου :-*Καλό μήνα... πέτρα όλων των σκανδάλων....
Ταβερνα δε ξερω αλλα μια καντινα με την επωνυμια " Λα Φαμε" στηνοταν απ εξω που και πουταβερνα η '' la femme'' εχει παρει και χρυσο σκουφο!!!! μαλλον χρυσο πουτσ........