gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το εμαθα δυστυχως....κατι θα γινει αργοτερα παλι.....ισως κατα τις 21/12αγόρι μου την παρασκευή θα είμαι εκτός :'(
το εμαθα δυστυχως....κατι θα γινει αργοτερα παλι.....ισως κατα τις 21/12αγόρι μου την παρασκευή θα είμαι εκτός :'(
Εσύ γιατί νοσηλεύεσαι στην παιδιατρική?Περέα μου Περέα μου
με τον Θερμαϊκό σου
που στέλνεις το καμάρι σου
στο Διαβαλκανικό σου...
Καλημέρα άρρωστε.
Εσύ γιατί νοσηλεύεσαι στην παιδιατρική?
τώρα είμαι καλυμμένη και δεν θα κάνω καμία μεταγραφή ,όσο για την νικόλ αυτή διάλεξε να φύγει εγώ δεν την σταμάτησα αλήθεια είναι ότι δεν ειχε και δουλειά σε μένα η κοπέλα οπότε και καλά έκανε ,είναι λίγο περίεργο το μαγαζί μου δεν τεριαζει σε όλες κοπέλες
εσυ μπορει να προτιμας πιο χλιδατες καταστασεις αλλα αν απο το Λαφαμ περασουν 40 ανθρωποι τη μερα αναλογικα απο το Σαπφους 8 θα περασουν 100 και κατ'επεκταση θα μπουν περισσοτεροι
Φίλε Excalibur, δεν είσαι μόνος. Κι εγώ μαζί σου.Αυτο ειναι που με χαλάει ΕΜΕΝΑ φιλε AL , οτι δεν πολυ γουσταρω την πολυκοσμία ..ειμαι και γεροπαραξενος τι να κανουμε
Φίλε Excalibur, δεν είσαι μόνος. Κι εγώ μαζί σου.
Ποτέ δεν υπήρξα οπαδός του "ψεκάστε, σκουπίστε... τελειώσατε" πόσο μάλλον τώρα που πάτησα τα ...ήντα.
Για μένα παίζει τεράστειο ρόλο το περιβάλλον, και το γενικό επίπεδο καθαριότητας, άνεσης και συμπεριφοράς.
Θεωρώ το La Femme κορυφαίο σε όλα τα ανωτέρω.
Εξ άλλου, σημασία δεν έχει το πόσοι περνούν από ένα μαγαζί, αλλά το πόσοι μένουν και το τι αφήνουν...
επισης απαραιτητη προυποθεση , η θεση παρκιν για το Π , να μην εχει προβλημα η κοπελλα με τον καθετηρα , και η υπηρεσια να μην δυσανασχετει με τον γιατρό μας ( με ολα τα απαραιτητα συμπραγκαλα ) που θα μας περιμενει στο σαλόνι
και οπως ελεγε ενα φιλος , επισης γερος
" του γερου η ψωλή
κανει τρελλο γαμηση
γιατι αργει να σηκωθει
και αγαναχτει να χυσει """
ρε πως τα λεω ο μπαγασας
επισης απαραιτητη προυποθεση , η θεση παρκιν για το Π , να μην εχει προβλημα η κοπελλα με τον καθετηρα , και η υπηρεσια να μην δυσανασχετει με τον γιατρό μας ( με ολα τα απαραιτητα συμπραγκαλα ) που θα μας περιμενει στο σαλόνι
και οπως ελεγε ενα φιλος , επισης γερος
" του γερου η ψωλή
κανει τρελλο γαμηση
γιατι αργει να σηκωθει
και αγαναχτει να χυσει """
ρε πως τα λεω ο μπαγασας
Και μην ακούτε τις μ@λ@κίες ότι μετά από κάποια ηλικία θα σας πέσει...
Ως ειδικός επιστήμων σας διαβεβαιώνω...
ότι πάντα.....
ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ !!!
παλια στη βουλγαρια και στην σοβιετικη ενωση καποτες πουλουσαν μονο στα φαρμακεια και ηταν σε ενα ρολο χαρτι σαν κουζινας και οταν πηγαιναμε εμεις οι ελληνες μας λεγανε ποσες θελετε και εκοβαν σα χαρτι υγειας που ηταν
παλια στη βουλγαρια και στην σοβιετικη ενωση καποτες πουλουσαν μονο στα φαρμακεια και ηταν σε ενα ρολο χαρτι σαν κουζινας και οταν πηγαιναμε εμεις οι ελληνες μας λεγανε ποσες θελετε και εκοβαν σα χαρτι υγειας που ηταν
ετσι δεν ειναι??? καλα θυμαμαι?
δευτέρα Lara 10.00-19.00 Lhli 19.00- 5.00
τρίτη Zwh 10.00- ?????????? μάλλον μέχρι τις 22.00
τετάρτη Zwh 10.00-19.00 Lhli 19.00- 5.00
πέμπτη Zwh 10.00-19.00 Lhli 19.00- 5.00