Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το να περάσω στο δωμάτιο με την θεία Νάντια να πληρώσω να μη μου κάνει κου-κου και να ξεφτιλιστώ όχι εν θα πάρω. Συμφωνώ όπως είπες είναι γούστα.
Αυτό πάντως είναι μεγάλη μαλακία να το σκέφτεσαι με τις επαγγελματίες του χώρου. :rolleyes:

Φιλικά.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Αυτό πάντως είναι μεγάλη μαλακία να το σκέφτεσαι με τις επαγγελματίες του χώρου. :rolleyes:

Φιλικά.

Ίσως δεν το έγραψα σωστά. Έχω περάσει σε δωμάτιο σε πουτάνες που δεν μου έκαναν κλικ και έχυσα με το ζόρι ή καθόλου. Βασικά ξεφτιλίζομαι και αισθάνομαι άσχημα με τον εαυτό μου όταν συμβαίνει να μη μου σηκωθεί γιατί η πουτάνα ήταν από εμφάνιση ότι να ναι.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το να περάσω στο δωμάτιο με την θεία Νάντια να πληρώσω να μη μου κάνει κου-κου και να ξεφτιλιστώ όχι δεν θα πάρω. Συμφωνώ όπως είπες είναι γούστα.

Το να μην σου κάνει κούκου με κάποια κοπέλα κατά τη γνώμη μου δεν ξεφτιλίζεσαι. Το άθλημα είναι δύσκολο και δεν είναι ντροπή να μην σου σηκωθεί κάποια στιγμή με κάποια κοπέλα για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι κοπέλες έχουν κατανόηση,  εχεμύθεια, και κυρίως καταλαβαίνουν ότι τα παιχνίδια του μυαλού, αυτά δηλαδή που παίζονται μέσα στο δωμάτιο του πόθου είναι τα δυσκολότερα.

Μιλάω εξ ιδίας πείρας, και δεν έχει να κάνει με το αν η κοπέλα είναι μικρή ή μεγάλη, όμορφη ή άσχημη, χοντρή ή αδύνατη, καλοσυνάτη ή σπαστικιά, αν είσαι νέος ή γέρος (τηρουμένων των αναλογιών), αλλά έχει να κάνει με το κεφάλι μας το ξερό που πρέπει να δώσει εντολή στο κάτω το κεφάλι το μαλακό να σκληρύνει και να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει.

Πολύ καλά κάνεις που δεν πληρώνεις αν σκέφτεσαι κάπως έτσι, αν και κατά τη γνώμη μου αν θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντες σου περισσότερο, θα πρέπει να το αναθεωρήσεις.

Μιλάω γενικά εεεεεε για να ακούνε όλοι.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παρεμπιπτόντως έχει πολύ καλές σχέσεις από ανέκαθεν με την Μαρία, ετούτος. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι .. στο σχολεο οταν τον ρωτουσε η δασκαλα ποια θα παντρευτεις , την Μαρια ελεγε  :cheesy:
Αντε τι γαμπρο θα κανετε... μη βρεξει και η σταξει ( η βρυση ) θα σας εχει  :grin:
Βρε Αννα , πες του Γαμπρου παιδιου ποτε δουλευει η Μαριω

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Το να μην σου κάνει κούκου με κάποια κοπέλα κατά τη γνώμη μου δεν ξεφτιλίζεσαι. Το άθλημα είναι δύσκολο και δεν είναι ντροπή να μην σου σηκωθεί κάποια στιγμή με κάποια κοπέλα για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι κοπέλες έχουν κατανόηση,  εχεμύθεια, και κυρίως καταλαβαίνουν ότι τα παιχνίδια του μυαλού, αυτά δηλαδή που παίζονται μέσα στο δωμάτιο του πόθου είναι τα δυσκολότερα.

Μιλάω εξ ιδίας πείρας, και δεν έχει να κάνει με το αν η κοπέλα είναι μικρή ή μεγάλη, όμορφη ή άσχημη, χοντρή ή αδύνατη, καλοσυνάτη ή σπαστικιά, αν είσαι νέος ή γέρος (τηρουμένων των αναλογιών), αλλά έχει να κάνει με το κεφάλι μας το ξερό που πρέπει να δώσει εντολή στο κάτω το κεφάλι το μαλακό να σκληρύνει και να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει.

Πολύ καλά κάνεις που δεν πληρώνεις αν σκέφτεσαι κάπως έτσι, αν και κατά τη γνώμη μου αν θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντες σου περισσότερο, θα πρέπει να το αναθεωρήσεις.

Μιλάω γενικά εεεεεε για να ακούνε όλοι.

Προσπάθησα να ανοίξω τους ορίζοντες μου αλλά την πάτησα δεν λειτούργησα. Οπότε από δω και πέρα πάω σε πιο σίγουρες επιλογές.

Ατζεντης

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

με την θεια επιτρεπεται ...με την ξαδελφη επιβαλεται λενε....

πεθαινω για milf τυπου Νικολ...αν δουλευει κυριακη απογευμα λεω να κανω μια επισκεψη...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
xaxaxxa nai to katalaba alla egw enousa tin zografia me ton leoforio pou ekanes    :grin: :grin: :grin:

:cheesy: ευχαριστω
θα το γεμισουμε και θα ρθουμε να σε δουμε :boobies:

Σ αρεσε βλεπω στην εξοχη ε ?  :grin: ποτε θα ρθεις Σαλονικα ? :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Πλάκα πλάκα πριν διό ακριβώς βδομάδες που επισκεύθην την Μαρία στον οίκο, στο φάτσα κάρτα δωμάτιο ήταν ένας μάστορας και έφτιαχνε κάτι τις, έτσι εγώ κατευθύνθηκα στο έξω αριστερά δωμάτιο μπαίνοντας.

Όταν έφευγα πανευτυχής και διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με τον μάστορα στο σαλόνι , με κοίταξε κάπως, :grin: ήσουν εσύ Καραμάν ? :huh: :think: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστηχως δεν ημουν εγω... :grin: ...θα χα γραψει κριτικη.

...δεν με ποιανουν εμενα τα ρανταρ...εχω απλικαισιον.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι .. στο σχολεο οταν τον ρωτουσε η δασκαλα ποια θα παντρευτεις , την Μαρια ελεγε  :cheesy:
Αντε τι γαμπρο θα κανετε... μη βρεξει και η σταξει ( η βρυση ) θα σας εχει  :grin:

:grin:

δεν με λεει ποτε δουλευει... :tickedoff:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Το να περάσω στο δωμάτιο με την θεία Νάντια να πληρώσω να μη μου κάνει κου-κου και να ξεφτιλιστώ όχι δεν θα πάρω. Συμφωνώ όπως είπες είναι γούστα.
για μενα ισχυει οτι αν μια γυναικα ανεξαρτητα απο ηλικια δεν μπορεί να κάνει έναν άντρα να περασει καλα τοτης δεν ειναι γυναικα αλλα γυναικούλα κ δυστυχως υπαρχουν πολλες τετοιεσ κ μεσα κ εξω apo auto to xoro....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.660
Πόντοι
7.095
αυτό ακριβώς έπαθα παίχτη...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Μαρια απο 9.00 - 19.00
Nikol 19.00 - 5 .00

www.imagerous.com/viewer.php?file=03418911784261813594.jpg] [/URL]

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
την νικολ την ειχα παρει αρκετες φορες στο αλλο το πρωτο στη γεψργιου...φοβερη γυναικα εβγαζε ενα προστυχο που σπανια συναντας  πολυ καλη μεταγραφη...ελπιζω ναναι την αλλη εβδομαδα γτ εμαθα οτο ξαναπηγε βαρδαρη...μπραβο σου αννουλα

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
την νικολ την ειχα παρει αρκετες φορες στο αλλο το πρωτο στη γεψργιου...φοβερη γυναικα εβγαζε ενα προστυχο που σπανια συναντας  πολυ καλη μεταγραφη...ελπιζω ναναι την αλλη εβδομαδα γτ εμαθα οτο ξαναπηγε βαρδαρη...μπραβο σου αννουλα
εσυ ανναρα γτ δεν εισαι στις επαλξεις?εμεις που δεν σε προλαβαμε υπαρχει περιπτωση να σε χαρουμε?η δεν κανεις κεφι?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.862
Πόντοι
11.585

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εσυ ανναρα γτ δεν εισαι στις επαλξεις?εμεις που δεν σε προλαβαμε υπαρχει περιπτωση να σε χαρουμε?η δεν κανεις κεφι?
μη χαλιεσαι κανενας δεν με προλαβε , αφου ειμαι λιγο πιο μικρη απο την ακροπολη :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Τωρα που εφυγε η Νικολ απο την βραδυνη βαρδια, πια κοπελα θα την αναπληρωσει.??? ...πες μου οτι σημερα θα ειναι βραδυνη η Μαρια να χτυπησω διαγραφη μελους απο το burdela.!!!! :rockon:
μαλων αυριο μαρια θα ειναι βραδυνη κ το πρωι ενα φρεσκο κοριτσι 19 χρονων κ δεν εχει δουλεψει σε κανενα μαγαζι στην ελλαδα...άλα για σίγουρα θα σας πω σε 2 ωρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom