Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
γιατι;Ωραία η καινούργια κοπέλα σου Άννα. Την είδα δεν μπήκα όμως.
γιατι;Ωραία η καινούργια κοπέλα σου Άννα. Την είδα δεν μπήκα όμως.
xaxaxa kaloooooooΔηλαδή Αννούσκα κάνεις τρίο?
Αννούσκα θα παίξουν φωτογραφίες ή όχι;;;xaxaxa kalooooooo
γιατι;
δωσε καμια περιγραφη ρε καρντασι...Δεν έχω λεφτά πολλά, και δεν έχω και τα καλύτερα κέφια επίσης..απλά ήθελα να δω τι καινούργιο μας έφερε.
θελω προγραμμα λεω να τις μετατρεψω σε κωδικο o jo το ξερει αλλα δεν ειναι μεσαΑννούσκα θα παίξουν φωτογραφίες ή όχι;;;
Να βάλουμε μέσα τις ψωλές μας αν είναι γιατί παγώσανε....
Αννούσκα θα παίξουν φωτογραφίες ή όχι;;;
Να βάλουμε μέσα τις ψωλές μας αν είναι γιατί παγώσανε....
στητο μεγαλο κ φυσικο δεν υπαρχει ....ειναι πιπινι παιδια 18 χρονων...Έχει ωραία αθώα φάτσα, μεγάλα βυζιά δεν είναι πολύ στητά αλλά είναι αγελαδινά και ωραία ολοστρόγγυλο πεταχτό κώλο, πρέπει να είναι καμία 1.70 χωρίς τακούνια ποδάρες λεπτές και φαίνεται άβγαλτη.
Τι κερνάς Άννα?
αν στο πω προφιτερολ θα τσιριζει o joΤι κερνάς Άννα?
τωρα βρεχει,δεν μπορω να καβαλησω την μηχανηστητο μεγαλο κ φυσικο δεν υπαρχει ....ειναι πιπινι παιδια 18 χρονων...
θα ειναι ..τωρα για γλωσσόφιλα δεν ξερω αν εισαι ωραιος και μετρας μπορει :-*αυτό είναι στην κρίση κοπελας δεν μπορω εγω να κανω τπτ...οπως κ εσυ φανταζομαι δεν φιλας ολες που παςτωρα βρεχει,δεν μπορω να καβαλησω την μηχανη
αυριο θα περασω
θα ειναι;
υγ:γλωσσοφιλα δινει;
αφου δεν θελει αποσυρθηκε και νομιζει οτι ειναι μεγαλη αλλα περναει η μπογια της εχει πειρα πολυτιμηxaxaxa kalooooooo
ναι θα ειναι !! κανονισε να μου την βγαλεις κοκκινη καρτακαλο φενετε.!! ...μηπως ξερετε αν θα ειναι και απο βδομαδα για να αμαρτησω.!! ή σε αυτην ή στην Μαρια...???
Πολύ ωραίο το μωρό Άννα, συγχαρητήρια για την επιλογή, έπιασε θέση ήδη στην επόμενη επίσκεψη μου.
ναι θα ειναι !! κανονισε να μου την βγαλεις κοκκινη καρτα