Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Όχι ρε σωστά νομίζω το έγραψα...μεγαλύτερη των 40=40<
:rolleyes:

Όσο και αν είναι η κοπέλα είναι δύναμη, για να μην πω δυναμίτης, ακούραστη εργάτρια και πολύ καλός χαρακτήρας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όσο και αν είναι η κοπέλα είναι δύναμη, :tits: για να μην πω δυναμίτης, ακούραστη εργάτρια και πολύ καλός χαρακτήρας. :)
Να πω την αμαρτία μου με χαλάει λίγο η ηλικία επειδή είμαι νιάτο....την έχω πετύχει αλλά δεν έχω μπει ποτέ. :rolleyes:

Νιώθω ρε γμτ σαν να πάω με καμιά θεία μου. :P :P :P

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Να πω την αμαρτία μου με χαλάει λίγο η ηλικία επειδή είμαι νιάτο....την έχω πετύχει αλλά δεν έχω μπει ποτέ. :rolleyes:

Νιώθω ρε γμτ σαν να πάω με καμιά θεία μου. :P :P :P

Δεν είχες ποτές σου δηλαδή φαντασίωση με καμιά θειά σου :think: :think: :grin: :grin: :grin:

Υπάρχει μια παροιμία για την ξαδέλφη και την θεία, αν την θυμάται κάποιος ας ποστάρει. :grin: :grin: :grin:

Στην θεία μπαίνει ευθεία ......κάτι τέτοιο  :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είχες ποτές σου δηλαδή φαντασίωση με καμιά θειά σου :think: :think: :grin: :grin: :grin:

Υπάρχει μια παροιμία για την ξαδέλφη και την θεία, αν την θυμάται κάποιος ας ποστάρει. :grin: :grin: :grin:
Οι θείες μου φίλε Gameover είναι όλες κάτι γηρασμένες πατσουριασμένες 50<
:P

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

Δεν ξέρω για την Νικόλ δεν την έχω δει από κοντά, αλλά η Νάντια που πολλοί εδώ μέσα είναι ξετρελαμένοι μαζί της,την είδα και έφυγα σφαίρα με τίποτα δεν θα πήγαινα μαζί της.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ξέρω για την Νικόλ δεν την έχω δει από κοντά, αλλά η Νάντια που πολλοί εδώ μέσα είναι ξετρελαμένοι μαζί της,την είδα και έφυγα σφαίρα με τίποτα.
Εγώ πάλι είδα την Νικόλ κ έφυγα σφαίρα...όταν δούλευε στο 4. :badair:

Ο καυλωμένος φίλος μου που πήγαμε παρέα μπήκε,δεν κρατιότανε,καλά είπε πέρασε...ξέρω γω αν κλείσεις τα μάτια κ αφεθείς ίσως... :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν ξέρω για την Νικόλ δεν την έχω δει από κοντά, αλλά η Νάντια που πολλοί εδώ μέσα είναι ξετρελαμένοι μαζί της,την είδα και έφυγα σφαίρα με τίποτα.

Δεν ξέρεις τι έχασες. :idiot:

Ουκ ήδασει τι ποιούσει   :grin: :grin: :grin:

Ντάξυ αυτά είναι γούστα, αλλά μιά δοκιμή δεν βλάφτει. :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγώ πάλι είδα την Νικόλ κ έφυγα σφαίρα...όταν δούλευε στο 4. :badair:

Ο καυλωμένος φίλος μου που πήγαμε παρέα μπήκε,δεν κρατιότανε,καλά είπε πέρασε...ξέρω γω αν κλείσεις τα μάτια κ αφεθείς ίσως... :rolleyes:

Δεν παίζει αυτό που λες με τα μάτια, αν είναι να κάνεις κάτι θα το κάνεις γιατί έτσι σου βγαίνει , αν δεν βγαίνει πάμε για άλλα, παιχγίδια του μυαλού. :cool2:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Δεν ξέρεις τι έχασες. :idiot:

Ουκ ήδασει τι ποιούσει   :grin: :grin: :grin:

Ντάξυ αυτά είναι γούστα, αλλά μιά δοκιμή δεν βλάφτει. :rolleyes:

Το να περάσω στο δωμάτιο με την θεία Νάντια να πληρώσω να μη μου κάνει κου-κου και να ξεφτιλιστώ όχι δεν θα πάρω. Συμφωνώ όπως είπες είναι γούστα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν παίζει αυτό που λες με τα μάτια, αν είναι να κάνεις κάτι θα το κάνεις γιατί έτσι σου βγαίνει , αν δεν βγαίνει πάμε για άλλα, παιχγίδια του μυαλού. :cool2:
Μπορεί να κάνει μαγικά στο κρεβάτι καθώς ''η γριά κότα έχει το ζουμί'',αλλά προσωπικά δεν.... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom