pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η λούση σταμάτησε;;;ton tsakoses xaxaxaxaxa
Η λούση σταμάτησε;;;ton tsakoses xaxaxaxaxa
edessa einaiΗ λούση σταμάτησε;;;
ton tsakoses xaxaxaxaxa
Γιατί ρε το έχετε στην ξενιτιά το κουρίτσι; >edessa einai
Όχι ρε σωστά νομίζω το έγραψα...μεγαλύτερη των 40=40<Μήπως εννοείς 45>
Όχι ρε σωστά νομίζω το έγραψα...μεγαλύτερη των 40=40<
[/quo
Έχεις δίκιο σόρυ
Μήπως εννοείς 45>
Όχι ρε σωστά νομίζω το έγραψα...μεγαλύτερη των 40=40<
Να πω την αμαρτία μου με χαλάει λίγο η ηλικία επειδή είμαι νιάτο....την έχω πετύχει αλλά δεν έχω μπει ποτέ.Όσο και αν είναι η κοπέλα είναι δύναμη, για να μην πω δυναμίτης, ακούραστη εργάτρια και πολύ καλός χαρακτήρας.
Να πω την αμαρτία μου με χαλάει λίγο η ηλικία επειδή είμαι νιάτο....την έχω πετύχει αλλά δεν έχω μπει ποτέ.
Νιώθω ρε γμτ σαν να πάω με καμιά θεία μου.
Οι θείες μου φίλε Gameover είναι όλες κάτι γηρασμένες πατσουριασμένες 50<Δεν είχες ποτές σου δηλαδή φαντασίωση με καμιά θειά σου
Υπάρχει μια παροιμία για την ξαδέλφη και την θεία, αν την θυμάται κάποιος ας ποστάρει.
Οι θείες μου φίλε Gameover είναι όλες κάτι γηρασμένες πατσουριασμένες 50<
Δεν είχες ποτές σου δηλαδή φαντασίωση με καμιά θειά σου
Υπάρχει μια παροιμία για την ξαδέλφη και την θεία, αν την θυμάται κάποιος ας ποστάρει.
Εγώ πάλι είδα την Νικόλ κ έφυγα σφαίρα...όταν δούλευε στο 4.Δεν ξέρω για την Νικόλ δεν την έχω δει από κοντά, αλλά η Νάντια που πολλοί εδώ μέσα είναι ξετρελαμένοι μαζί της,την είδα και έφυγα σφαίρα με τίποτα.
Δεν ξέρω για την Νικόλ δεν την έχω δει από κοντά, αλλά η Νάντια που πολλοί εδώ μέσα είναι ξετρελαμένοι μαζί της,την είδα και έφυγα σφαίρα με τίποτα.
Εγώ πάλι είδα την Νικόλ κ έφυγα σφαίρα...όταν δούλευε στο 4.
Ο καυλωμένος φίλος μου που πήγαμε παρέα μπήκε,δεν κρατιότανε,καλά είπε πέρασε...ξέρω γω αν κλείσεις τα μάτια κ αφεθείς ίσως...
Δεν ξέρεις τι έχασες.
Ουκ ήδασει τι ποιούσει
Ντάξυ αυτά είναι γούστα, αλλά μιά δοκιμή δεν βλάφτει.
Μπορεί να κάνει μαγικά στο κρεβάτι καθώς ''η γριά κότα έχει το ζουμί'',αλλά προσωπικά δεν....Δεν παίζει αυτό που λες με τα μάτια, αν είναι να κάνεις κάτι θα το κάνεις γιατί έτσι σου βγαίνει , αν δεν βγαίνει πάμε για άλλα, παιχγίδια του μυαλού.