You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 413K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
παω να γραψω κριτικη για την χριστινα.....μπας και της ανεβει η διαθεση
πηγες ε ? το φανταστηκα ..
ποθστρακι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Τη χριστινα την έχω τιμήσει κατ' επανάληψη και στο παρελθόν, πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν ξέρω αν είναι θέμα "χημείας", μάλλον είναι θέμα καλής συμπεριφοράς και καθαριότητας.
Πήγα λοιπόν προχθές από το μαγαζί, φρέσκος - φρέσκος, πρωινός. Βγαίνει η xristina στο σαλόνι, όλο γέλια και χαρές. Για όσους δεν ξέρουν η χριστινα έχει ένα συμπαθητικό μουτράκι, με καστανοξανθα μακρια μαλλιά και καστανα μάτια και ένα κορμί ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!! Απίστευτα μη γυμνασμένο, βυζάρες τούμπανο φυσικες και ένα κωλαράκι καταπληκτικό. Το όλο σύνολο κοσμείται από διάφορα καυλωτικά τατού.
Καταθέτω το παράβολο των 100€, για το full πρόγραμμα, άντε λέω να το γλεντήσουμε (άλλωστε ...λεφτά υπάρχουν), μόνο μην το πεις στη Μέρκελ της λέω και ξεράθηκαν να γελάνε η χριστινα και η τσατσά.ρε τον μαλακα λεγανε απο μεσα τους....
Η συνέχεια στο δωμάτιο ήταν ακόμη καλύτερη. Μετά από ένα γρήγορο ντουζάκι, καθαρές πετσέτες κλπ, μπαίνει το κορίτσι και αρχίζουμε. Χαδάκια, φιλάκια και τριψίματα προκαταρκτικά στα όρθια, μετά ξάπλα στο κρεβάτι, μου κολλάει τις βυζάρες της στα μούτρα, φίλησέ τα μου λέει, ορμάω εγώ τα φιλάω, τα γλείφω, τα πιπιλάω, τα ρουφάω ενώ παράλληλα χούφτωνα τη κωλάρα της. Μετά γυρνάει σε στάση 69 ακάποτο και μου κάνει μια διαστημική πίπα με deep throats, υγρή και χωρίς καθόλου χέρια ενώ εγώ έγλειφα το πεντακάθαρο, μυρωδάτο μουνάκι της και το δάκτυλό μου εξερευνούσε την πίσω τρυπούλα της. Απίστευτη κάβλα!
Στη συνέχεια πέρασμα της καπότας με το στόμα, ο Γιακουμής ήταν ήδη κάγκελο και περνάμε στο κυρίως πιάτο που είχε "απ' όλα". Δοκιμάσαμε όποια στάση μας ερχόταν στο νου, το κορίτσι είναι μιά αληθινή sex machine, το 'χει βρε αδερφέ το άθλημα. Κουνιότανε, χτυπιόταν, έπαιρνε κάτι απίθανες στάσεις με το κορμί - φίδι. Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο, ένα τέλειο οθωμανικό με θέα την απίστευτη κωλάρα της και τελείωμα πάνω στα τατού.
Η όλη συνάντηση κράτησε περίπου 20 λεπτά, δεν έδειχνε άλλωστε να βιάζεται, αφού μετά το τέλος κάθησε και 2-3 λεπτά στο δωμάτιο ενώ με αποχαιρέτησε με μιά αγκαλιά και ένα άγριο γλωσσόφιλο.
Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνάντηση, άξιος ο μισθός σου κοπέλα μου, την ίδρωσες τη φανέλα.
Danke schön christi, bis zum nächsten Mal am oktoberfest!
και ενα βιντεακι αναμνηστικο με τον γιακουμη....
Πήγα λοιπόν προχθές από το μαγαζί, φρέσκος - φρέσκος, πρωινός. Βγαίνει η xristina στο σαλόνι, όλο γέλια και χαρές. Για όσους δεν ξέρουν η χριστινα έχει ένα συμπαθητικό μουτράκι, με καστανοξανθα μακρια μαλλιά και καστανα μάτια και ένα κορμί ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!! Απίστευτα μη γυμνασμένο, βυζάρες τούμπανο φυσικες και ένα κωλαράκι καταπληκτικό. Το όλο σύνολο κοσμείται από διάφορα καυλωτικά τατού.
Καταθέτω το παράβολο των 100€, για το full πρόγραμμα, άντε λέω να το γλεντήσουμε (άλλωστε ...λεφτά υπάρχουν), μόνο μην το πεις στη Μέρκελ της λέω και ξεράθηκαν να γελάνε η χριστινα και η τσατσά.ρε τον μαλακα λεγανε απο μεσα τους....
Η συνέχεια στο δωμάτιο ήταν ακόμη καλύτερη. Μετά από ένα γρήγορο ντουζάκι, καθαρές πετσέτες κλπ, μπαίνει το κορίτσι και αρχίζουμε. Χαδάκια, φιλάκια και τριψίματα προκαταρκτικά στα όρθια, μετά ξάπλα στο κρεβάτι, μου κολλάει τις βυζάρες της στα μούτρα, φίλησέ τα μου λέει, ορμάω εγώ τα φιλάω, τα γλείφω, τα πιπιλάω, τα ρουφάω ενώ παράλληλα χούφτωνα τη κωλάρα της. Μετά γυρνάει σε στάση 69 ακάποτο και μου κάνει μια διαστημική πίπα με deep throats, υγρή και χωρίς καθόλου χέρια ενώ εγώ έγλειφα το πεντακάθαρο, μυρωδάτο μουνάκι της και το δάκτυλό μου εξερευνούσε την πίσω τρυπούλα της. Απίστευτη κάβλα!
Στη συνέχεια πέρασμα της καπότας με το στόμα, ο Γιακουμής ήταν ήδη κάγκελο και περνάμε στο κυρίως πιάτο που είχε "απ' όλα". Δοκιμάσαμε όποια στάση μας ερχόταν στο νου, το κορίτσι είναι μιά αληθινή sex machine, το 'χει βρε αδερφέ το άθλημα. Κουνιότανε, χτυπιόταν, έπαιρνε κάτι απίθανες στάσεις με το κορμί - φίδι. Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο, ένα τέλειο οθωμανικό με θέα την απίστευτη κωλάρα της και τελείωμα πάνω στα τατού.
Η όλη συνάντηση κράτησε περίπου 20 λεπτά, δεν έδειχνε άλλωστε να βιάζεται, αφού μετά το τέλος κάθησε και 2-3 λεπτά στο δωμάτιο ενώ με αποχαιρέτησε με μιά αγκαλιά και ένα άγριο γλωσσόφιλο.
Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνάντηση, άξιος ο μισθός σου κοπέλα μου, την ίδρωσες τη φανέλα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.838
- Πόντοι
- 11.585
Τη χριστινα την έχω τιμήσει κατ' επανάληψη και στο παρελθόν, πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν ξέρω αν είναι θέμα "χημείας", μάλλον είναι θέμα καλής συμπεριφοράς και καθαριότητας.
Σημερα την σκεφτομουνα την Χριστιναρα, αφορμη ηταν η εκπομπη της τατανιας στον αλφα παιζει.??? που ειχε και καλα ενα θεμα με αληθινη ιστορια-δεν ξερω αν την πετυχε κανενας εκεινη την ωρα-και ειχε μια μπαστυ γκομενα-ηθοποιο η οποια δεν εμοιαζε με την χριστιναρα αλλα ειχε μεγααααλα βυζια... ...αναστεναζα βαρια οσο τα εβλεπα και θυμονουν και την Χριστιναρα...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.838
- Πόντοι
- 11.585
οπως ειδες αντιγραφοντας αλλους δεν αργεις και πολυ να γραψεις ......σαν εκεινον τον τυπο που εκανε κοπι πειστ την κριτικη του γκειμοβερ
ποστθια.!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
la revedere christina. Ne vedem în jurul valorii de curând
ο χαιρετησμος στασ Ρουμανικα βρε . κανε και κατι δικο σου
αληθεια τι γραφει ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ευχαριστω πολυ χριστινα.....μεχρι την επομενη φορα
αληθεια τι γραφει ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω την αννα την εχω δει και ας μην με πηρε χαμπαρι αυτη.....ενα θα σας πω....αν δουλευε θα ειχε καλη πελατεια......τουλάχιστον απο θεμα εμφανισης....μεσα δεν ξερω τι θα ελεγε.....δεν υπαρχουν και κριτικες....Σημερα βραδυ ειναι η Κορινα
η Αννα παρα τις πιεσεις που δεχετε απο μιλφολατρης πελατες
δε κατεβαινει στο σαλονι της ηδονης ...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
εγω την αννα την εχω δει και ας μην με πηρε χαμπαρι αυτη.....ενα θα σας πω....αν δουλευε θα ειχε καλη πελατεια......τουλάχιστον απο θεμα εμφανισης....μεσα δεν ξερω τι θα ελεγε.....δεν υπαρχουν και κριτικες....
Χεχεχε Τζιεμς Μπουντ ι Βλαχους
Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της....
Σου καρφωθηκε να την πηδηξεις και θα το κανεις παντως .. εισαι φοβερος
Σιγουρα θα ειχε πελατεια .. ειναι καλο τεμαχιον
Ο Καραμαν ο Μαανες και γω θα πηγαιναμε για καφε ομως
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.838
- Πόντοι
- 11.585
Χεχεχε Τζιεμς Μπουντ ι Βλαχους
Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της....
Σου καρφωθηκε να την πηδηξεις και θα το κανεις παντως .. εισαι φοβερος
Σιγουρα θα ειχε πελατεια .. ειναι καλο τεμαχιον
Ο Καραμαν ο Μαανες και γω θα πηγαιναμε για καφε ομως
ελληνικον θα ξερει να κανει καλον αλλα και μολις την ποιασει το παρκισον μπορει να μας κανει και κανα φραπε να γοσταρομε.!!
Χριστινα σημερα το πρωι , εμφανως αδυνατισμενη , αλλα οι βυζαρες, βυζαρες !!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Χριστινα σημερα το πρωι , εμφανως αδυνατισμενη , αλλα οι βυζαρες, βυζαρες !!
μολις ειδα ωραιος
αλλα τι ενοεις 2 εκτονοσεις ?
πηρες ενα απλο και στο καπακι ενα γυμνο ?
ποσο ειχε το ενα και ποσο το αλλο ?
να υποθεσω η τσατσα σου ειπε 40 το απλο ? γιαυτο το υστερογραφο ?
gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
για σένα κ καπουτσινο θα κάνω.... :-*ελληνικον θα ξερει να κανει καλον αλλα και μολις την ποιασει το παρκισον μπορει να μας κανει και κανα φραπε να γοσταρομε.!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K