gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
πόσο πιο ξεκαθαρα βρε κίνηση δεν έχει ψυχή δεν κυκλοφορεί έξω....Κανεις για πολιτικος παντως
σαφεις απαντησεις δε δινεις ποτε
δες διπλα σε φωναζω
πόσο πιο ξεκαθαρα βρε κίνηση δεν έχει ψυχή δεν κυκλοφορεί έξω....Κανεις για πολιτικος παντως
σαφεις απαντησεις δε δινεις ποτε
δες διπλα σε φωναζω
Σαν του Παπανδρεου τις ασαφειες
οταν τη γαμησα τελευταια φορα εσπασε η καποτα,δε το καταλαβαμε και της εριξα μεγαλο φορτιο μεσα και μετα με κυνηγουσε στο δωματιο .σας εχω νέα η γνωστή σάρα από μαντζάρου αραβονιάστηκε κ είναι έγκυος κ δεν προκετε να ξανά δουλέψει .... ;)
99 % σιγουρο
οταν τη γαμησα τελευταια φορα εσπασε η καποτα,δε το καταλαβαμε και της εριξα μεγαλο φορτιο μεσα και μετα με κυνηγουσε στο δωματιο .
Το δικο μου το παιδι τι απεγινε?? ...και παει και κανει και με αλλον...Κι εγω την ηθελα
ε το δικο σου θα ειναι.....δεν λες παλι καλα που βρεθηκε και θυμα να σε ξεμπλεξει απο γαμους και μπελαδες;οταν τη γαμησα τελευταια φορα εσπασε η καποτα,δε το καταλαβαμε και της εριξα μεγαλο φορτιο μεσα και μετα με κυνηγουσε στο δωματιο .
Το δικο μου το παιδι τι απεγινε?? ...
σας εχω νέα η γνωστή σάρα από μαντζάρου αραβονιάστηκε κ είναι έγκυος κ δεν προκετε να ξανά δουλέψει .... ;)
99 % σιγουρο
Βιντεακι θα ανεβασει στο γιουτουμπ.!!???
το δικο μου πρεπει να'χει χρονισει...αλλουνου ειναιε το δικο σου θα ειναι.....δεν λες παλι καλα που βρεθηκε και θυμα να σε ξεμπλεξει απο γαμους και μπελαδες;
μην κοιτατε εμενα....δεν εσπασα καμια καποτα εγω...το δικο μου πρεπει να'χει χρονισει...αλλουνου ειναι
ίσως να είχε μια μικρή τρυπούλαμην κοιτατε εμενα....δεν εσπασα καμια καποτα εγω...
Μια που εμαθες γι΄αυτην, μηπως εμαθες τιποτα και την πρωην συναδελφο της στον ιδιο χωρο,σας εχω νέα η γνωστή σάρα από μαντζάρου αραβονιάστηκε κ είναι έγκυος κ δεν προκετε να ξανά δουλέψει .... ;)
99 % σιγουρο
Μια που εμαθες γι΄αυτην, μηπως εμαθες τιποτα και την πρωην συναδελφο της στον ιδιο χωρο,
την Ρωσσιδα Ναττασα που χαθηκε απ΄το Πασχα?
Οχι, η δικια σου ειναι ακομα εκει.ποια από όλες αυτή που δούλευε και σε μένα ?
δεν την ξέρω τότες sorry..........Οχι, η δικια σου ειναι ακομα εκει.
ηταν ενα στιγμιαιο λαθος...ίσως να είχε μια μικρή τρυπούλα
[video]http://www.facebookfails.gr/wp-content/uploads/2011/04/01.jpg[/video]