gogogo
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Like
- 0
πόσο πιο ξεκαθαρα βρε κίνηση δεν έχει ψυχή δεν κυκλοφορεί έξω....Κανεις για πολιτικος παντως
σαφεις απαντησεις δε δινεις ποτε
δες διπλα σε φωναζω![]()
πόσο πιο ξεκαθαρα βρε κίνηση δεν έχει ψυχή δεν κυκλοφορεί έξω....Κανεις για πολιτικος παντως
σαφεις απαντησεις δε δινεις ποτε
δες διπλα σε φωναζω![]()
Σαν του Παπανδρεου τις ασαφειες![]()
οταν τη γαμησα τελευταια φορα εσπασε η καποτα,δε το καταλαβαμε και της εριξα μεγαλο φορτιο μεσα και μετα με κυνηγουσε στο δωματιοσας εχω νέα η γνωστή σάρα από μαντζάρου αραβονιάστηκε κ είναι έγκυος κ δεν προκετε να ξανά δουλέψει .... ;)
99 % σιγουρο![]()
οταν τη γαμησα τελευταια φορα εσπασε η καποτα,δε το καταλαβαμε και της εριξα μεγαλο φορτιο μεσα και μετα με κυνηγουσε στο δωματιο![]()
.
Το δικο μου το παιδι τι απεγινε??![]()
![]()
...και παει και κανει και με αλλον...Κι εγω την ηθελα
ε το δικο σου θα ειναι.....δεν λες παλι καλα που βρεθηκε και θυμα να σε ξεμπλεξει απο γαμους και μπελαδες;οταν τη γαμησα τελευταια φορα εσπασε η καποτα,δε το καταλαβαμε και της εριξα μεγαλο φορτιο μεσα και μετα με κυνηγουσε στο δωματιο![]()
.
Το δικο μου το παιδι τι απεγινε??![]()
![]()
...
σας εχω νέα η γνωστή σάρα από μαντζάρου αραβονιάστηκε κ είναι έγκυος κ δεν προκετε να ξανά δουλέψει .... ;)
99 % σιγουρο![]()
Βιντεακι θα ανεβασει στο γιουτουμπ.!!???![]()
![]()
![]()
το δικο μου πρεπει να'χει χρονισει...αλλουνου ειναιε το δικο σου θα ειναι.....δεν λες παλι καλα που βρεθηκε και θυμα να σε ξεμπλεξει απο γαμους και μπελαδες;![]()
![]()
μην κοιτατε εμενα....δεν εσπασα καμια καποτα εγω...το δικο μου πρεπει να'χει χρονισει...αλλουνου ειναι
ίσως να είχε μια μικρή τρυπούλαμην κοιτατε εμενα....δεν εσπασα καμια καποτα εγω...![]()
Μια που εμαθες γι΄αυτην, μηπως εμαθες τιποτα και την πρωην συναδελφο της στον ιδιο χωρο,σας εχω νέα η γνωστή σάρα από μαντζάρου αραβονιάστηκε κ είναι έγκυος κ δεν προκετε να ξανά δουλέψει .... ;)
99 % σιγουρο![]()
Μια που εμαθες γι΄αυτην, μηπως εμαθες τιποτα και την πρωην συναδελφο της στον ιδιο χωρο,
την Ρωσσιδα Ναττασα που χαθηκε απ΄το Πασχα?
Οχι, η δικια σου ειναι ακομα εκει.ποια από όλες αυτή που δούλευε και σε μένα ?
δεν την ξέρω τότες sorry..........Οχι, η δικια σου ειναι ακομα εκει.
ηταν ενα στιγμιαιο λαθος...ίσως να είχε μια μικρή τρυπούλα
[video]http://www.facebookfails.gr/wp-content/uploads/2011/04/01.jpg[/video]