Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ξέρω κι εγώ για τις ρουσσίδης αλά είναι δύσκολο να κανείς τα χαρτιά τους κ εγώ φυλακή δεν θέλω να πάω σαν τους μερικούς για να βγάλω κάτι παραπάνω ....
μήνες προσπαθώ να σου κάτσω εγώ αλλα τπτ εσύ  :'(

Λευκος γαμος παιζει ?  :think: εδω ελευθερο παιδι προσφαιρομαι  :think:
ποσα θαπαρω ?  :cheesy:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αλά αλ τώρα που το σκεφτομαι :think: άσε καλύτερα να ψήσω τον πρόεδρο ;) μήπως κ θα εχω υποστηρίξει από εξουσία  :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
βρε πεδία λέτε να μη ξέρω πιες  είναι καλές και πίεσ όχι αλά βλέπετε δεν ειπαρχει τπτ όλες κοπέλες απλά αλαζουν μαγαζιά .απλά με λέγατε για το 40 το έκανα 30 κ πάλι αντί να πει  καπιος έστω ένα καλό λόγω πάλι χέρι μου βάζετε ...

εεμμ αυτος ειναι ο σκοπος ολων . προσπαθουν να σε κανουν να κατεβεις εσυ στο μαγαζι για δουλεια
για να σου βαλουν κι αλλα  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αν δεν μιλήσω θα σκάσω  :2funny:
έκατσε 15 μέρες αυτή σε μένα  :)

βρε πεδία λέτε να μη ξέρω πιες  είναι καλές και πίεσ όχι αλά βλέπετε δεν ειπαρχει τπτ όλες κοπέλες απλά αλαζουν μαγαζιά .απλά με λέγατε για το 40 το έκανα 30 κ πάλι αντί να πει  καπιος έστω ένα καλό λόγω πάλι χέρι μου βάζετε ...

Να μιλήσεις να τα πεις όλα σε μας, εμείς και σε αγαπάμε και σε εκτιμούμε όλοι μας και αν σε βάζουμε χέρι καμιά φορά είναι για το καλό σου και αυτό  όχι μόνο γιατί είσαι εντάξει άνθρωπος αλλά στο κάτω κάτω είσαι και το μόνο από τα αφεντικά που μιλάς μαζί μας.

Και μην παρεξηγείς ορισμένους, όλοι τους καλά παιδιά είναι, και μην βιαστείς να μετρήσεις το όφελος ή την χασούρα από την κίνηση σου  να κάνεις 30 το απλό, είναι καλή κίνηση δεδομένης της κρίσης, αλλά θα πρέπει να μετρήσεις τα αποτελέσματα της δεδομένης της κρίσης.

Δηλαδή αν οι επισκέψεις σου δεν αυξήθηκαν σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα να φανταστείς το πόσο περισσότερο θα μειωνόταν αν δεν έπαιρνες αυτό το μέτρο. :-

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Να μιλήσεις να τα πεις όλα σε μας, εμείς και σε αγαπάμε και σε εκτιμούμε όλοι μας και αν σε βάζουμε χέρι καμιά φορά είναι για το καλό σου και αυτό  όχι μόνο γιατί είσαι εντάξει άνθρωπος αλλά στο κάτω κάτω είσαι και το μόνο από τα αφεντικά που μιλάς μαζί μας.

Και μην παρεξηγείς ορισμένους, όλοι τους καλά παιδιά είναι, και μην βιαστείς να μετρήσεις το όφελος ή την χασούρα από την κίνηση σου  να κάνεις 30 το απλό, είναι καλή κίνηση δεδομένης της κρίσης, αλλά θα πρέπει να μετρήσεις τα αποτελέσματα της δεδομένης της κρίσης.

Δηλαδή αν οι επισκέψεις σου δεν αυξήθηκαν σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα να φανταστείς το πόσο περισσότερο θα μειωνόταν αν δεν έπαιρνες αυτό το μέτρο. :-
να σαι καλά μόνο από σένα ακούω καλή κουβέντα :-* ενώ ο jo το μόνο που προσπαθεί είναι σον και καλά να με βγάλει στην δουλιά για να πάει με μιλφ λέει  :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλά αλ τώρα που το σκεφτομαι :think: άσε καλύτερα να ψήσω τον πρόεδρο ;) μήπως κ θα εχω υποστηρίξει από εξουσία  :rockon:
οσο ο τζο προμοταρει την βιλα εσυ παντα θα εχεις την υποστηριξη του προεδρου  να ξερεις.....τα γαμησια με γιαννα,χριστινες κορινα και μαρια δεν ξεχνιουνται ευκολα.....

Οσο για το τριανταρι μπραβο σου και πρεπει να αποδωσουμε ευσημα στην πολυ σωστη σου κινηση εν μεσω οικονομικης κρισης.....το καλο να λεγεται......εγω θα το τιμησω αυριο κιολας με χριστινα.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οσο ο τζο προμοταρει την βιλα εσυ παντα θα εχεις την υποστηριξη του προεδρου  να ξερεις.....τα γαμησια με γιαννα,χριστινες κορινα και μαρια δεν ξεχνιουνται ευκολα.....

Οσο για το τριανταρι μπραβο σου και πρεπει να αποδωσουμε ευσημα στην πολυ σωστη σου κινηση εν μεσω οικονομικης κρισης.....το καλο να λεγεται......εγω θα το τιμησω αυριο κιολας με χριστινα.....

Ου ρε πουλημενε γλυφτοπροεδρε  οριστε το παραχτηκε  :idiot:

Εγω δε προμοταρω κανεναν περιγραφω τας εμπειριας μου  :fuck2:
εσεις μου την κολησατε την ρετσινια  :tickedoff:
γλυφτρακηδες  :idiot:

Τι κανει ο ανρθωπος για να πηδηξει μια μπουρδελαρχησσα
ο γιος της Γιαννας φανταρος πηγε αυτος θυμαται που την πηδουσε  :2funny:

ε ρε τγελα εδω μεσα  :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Στη περίπτωση της Τζέσικας σου το λέω δεν έχεις δίκαιο. Ακόμη και αν ανατρέξεις τις κριτικές στο μαγαζί σου έχει μία με βαθμολογία 7,3 και στο Φρίξου έχει μία με 6,7 δύο με 6,3 και ένα δυνατό κράξιμο από τον gl με 3,3 που δεν θυμάμαι να έχει βαθμολογίσει άλλη φορά με τέτοιο βαθμό. Το ένα 6,3 ήταν δικό μου που εγώ είμαι και λίγο επιεικής στις βαθμολογίες μου.

Αυτά βέβαια στα λέω πολύ φιλικά κυρίως για να σε βοηθήσω να βγάλεις συμπεράσματα  που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου και τίποτα παραπάνω. :-* :-* :-* :-* :-*

εεεε αφου εγω την εγγενιασα τι περημενες να στεριωσει το κοριτσι.????!!!!  :2funny: :2funny:
...ακομα και η Λουση μετα απο εμενα το....τελος.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
Ου ρε πουλημενε γλυφτοπροεδρε  οριστε το παραχτηκε  :idiot:

Εγω δε προμοταρω κανεναν περιγραφω τας εμπειριας μου  :fuck2:
εσεις μου την κολησατε την ρετσινια  :tickedoff:
γλυφτρακηδες  :idiot:

ο γιος της Γιαννας φανταρος πηγε αυτος θυμαται ου την πηδουσε  :2funny:

ε ρε τγελα εδω μεσα  :cheesy:

Εδω εμενα με λυγισε με το 30αρι που σκεφτομαι και εγω να παω αυριο...πρωι πρωι...θα περημενω απο εξω την τσατσα να ανοιξει, οπως κανουν στα lidl οποτε εχουν προσφορες...

:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ου ρε πουλημενε γλυφτοπροεδρε  οριστε το παραχτηκε  :idiot:

Εγω δε προμοταρω κανεναν περιγραφω τας εμπειριας μου  :fuck2:
εσεις μου την κολησατε την ρετσινια  :tickedoff:
γλυφτρακηδες  :idiot:

ο γιος της Γιαννας φανταρος πηγε αυτος θυμαται ου την πηδουσε  :2funny:

ε ρε τγελα εδω μεσα  :cheesy:
επιτελους λιγος σεβασμος στον προεδρο.....οποιος εχει στοιχεια οτι ειμαι ο αρχιερεας της διαπλοκης να τα παει στον εισαγγελεα.....οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.....ευχαριστω την κυβερνηση του  λαφαμ για την μειωση τιμων που κανει.....μουνια και λεφτα υπαρχουν τζο.....βρεθηκαν για τα τζακουζια στις βιλες σε χρονο ρεκορ και δεν υπαρχουν για το λαφαμ;

επιτελους λιγο πιοτητα στα μπουρδελα μας.....και εκσυγχρονισμος.....εδω και τωρα εκλογες....αν τολμας.....λαικη νωπη εντολη

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εδω εμενα με λυγισε με το 30αρι που σκεφτομαι και εγω να παω αυριο...πρωι πρωι...θα περημενω απο εξω την τσατσα να ανοιξει, οπως κανουν στα lidl οποτε εχουν προσφορες...

:2funny: :2funny: :2funny:

αααχαχαχαχαχα

οχι να χαρεις .. ενα σορο βασανα εχει η αννα μην εχει και σενα , κατσικοποδαρε
ολες τις εχει μαυρισει  :2funny:

Στοι τελος θα καταλαβουν οτι σε εστειλα εγω  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.838
Πόντοι
11.585
αααχαχαχαχαχα

οχι να χαρεις .. ενα σορο βασανα εχει η αννα μην εχει και σενα , κατσικοποδαρε
ολες τις εχει μαυρισει  :2funny:

Στοι τελος θα καταλαβουν οτι σε εστειλα εγω  :2funny:

Αρα να παω λιγο αργοτερα μην με καταλαβει εεεε.???  :think: :think: και με περημενει με το μαστιγιο απο μεσα  :s&m_2: :s&m_1:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
ωραία κίνηση το 30ρι λαφαμ....γιατί σε λίγο θα κόψουμε τα μπουρδέλα....μου έλεγε ενας φίλος για πολλόυς συνανθρωπους μας που έχουν ανάγκες..και σκέφτομαι κάθε φορά που ειναι να ερχομαι την 1 στης 2 να δίνω τα χρήματα μου σε καμμια οικογενεια που τα έχει ανάγκη....και να ξεδίνω αλλιώς.

Σοβαρά τώρα εξω υπάρχει σοβαρό προβλημα και σιγά σιγά θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Όσο για τις κοπέλες που δουλεύουν σε σένα η Μαρία και η Λουση είναι καλές και η Χριστίνα.....Η Κορίνα...δεν έχω άποψη γιατί εκανα την δοκιμή σε άλλο μαγαζί και δεν ξέρω αν βελτιώθηκε....για τις άλλες δεν εχω άποψη.Η ΚΆΡΛΑ ΔΕΝ.....αλλα για να μην την καψω θα πω οτι δοκιμαστηκε στο μαγαζι που δουλευε πριν απο σενα....εκ τοτε εφαγε ακυρο και για μένα σπάνια κανω το λαθος εις διπλούν.
Καλές μεταγραφές είναι η Βερόνικα,Ιονέλα,Μιρέλα μοντελίσια και να ξαναεπιστρέψει η Ντιάνα που πέρασε λιγο απο το μαγαζι σου...με 1η 2 απο αυτες θα σκίζει το μαγαζί....

Ασχετο η Λούση πότε θα δουλέψει ξανα?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επιτελους λιγος σεβασμος στον προεδρο.....οποιος εχει στοιχεια οτι ειμαι ο αρχιερεας της διαπλοκης να τα παει στον εισαγγελεα.....οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.....ευχαριστω την κυβερνηση του  λαφαμ για την μειωση τιμων που κανει.....μουνια και λεφτα υπαρχουν τζο.....βρεθηκαν για τα τζακουζια στις βιλες σε χρονο ρεκορ και δεν υπαρχουν για το λαφαμ;

]επιτελους λιγο πιοτητα στα μπουρδελα μας.....και εκσυγχρονισμος.....εδω και τωρα εκλογες....αν τολμας.....λαικη νωπη εντολη

Ωπα το εχασα αυτο  :idiot:

Αφου μονος σου το ειπες .. αυριο θα πας να γραψεις διαφημηστικη κριτικη για την Χριστινα
τι στοιχεια θες ?  :think:
γραψε και μαι για την κορινα , πες και καλα οτι ηρθε να παρει κατι που ειχε ξεχασει και την πηδηξες εκει στο καναπε
ε ναι μη ξανατρεχεις απ τις Λαρισες τωρα .. θα σε πιστεψουμε μη μασας
:2funny:

Και σταματα να μου κλειβεις τα σλογκαν  :birdman:

μουνια  υπαρχουν > δικο μου  :birdman:
επιτελους λιγο πιοτητα στα μπουρδελα μας. > δικο μου .. περισοοτερς πληροφοριες στο αβαταρ μου  :birdman:
και εκσυγχρονισμος > δικο μου ... η συζητηση σου με την Αννα το ειναι μερος  του  εκσυγχρονισμου που ξενικησε το κομμα μας  :birdman:
σε λιγο θα πας πεις οτι και η Καντυ ειναι μουναρα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom