Ειπα 120 και βιλα ( 5 φορες ) και κοροβαγκου ( 1 φορα) το γραφω και τις κριτικες δε το κρυβω
οτι αλο θες ρωτα , δεν εχω ποσοστα στη Βιλλα ουτε φιλους τους ιδιοκτητες ;)
Επισης καλο θα ηταν να τα βλεπεις σαν συβουλες ολα αυτα και αν τα θεωρεις σωστα προχωρας
το λεω γιατι μου ακουστηκε λιγο σαν μπηχτη η ερωτηση ετοιμη σε κοβω να ρωτησεις γιατι
πως δινω κει 120 και δω το παω για παζαρι .. δε το παω για παζαρι αλλωστε δεν ειμαι φαν του σπορ
απλα θεωρω λιγο χαζο τον τιμοκαταλογο ( της πιατσας οχι του μαγαζιου )
καθως και λιγο "εκβιαστικο" το οτι πρεπει να πληρωσω γυμνα τσιμπουκια και γλυφομουνια
στο προγραμμα με το τζακουζι ... θα μπορουσε να εχει 100 στον ιδιο χρονο χωρις γλυψιματα
Αλλα αν πεις να φλυψεις κανα μουνακι ωωωωωωωωωωππ δωσε ενα εικοσαρικο
αν πεις να ΜΗ γλυψεις .. δεν κοβουμε εικοσαρικο
Μια συμπαθης τσατσα ξανθια καπως ευραφης τοτε στην αρχη που της το ειχα ρωτησει
της φανικη παραξενο .. και τοτε τι το θες το τζακουζι λεει ..
Να δοκιμασω λεεω θελω ..( δεν ειχα κανει )
και αμ δε κανεις γυμνο και 69 τοτε τι το θες το νερο ? αυτο ειναι για να πληθητε
θελω να πλαστουρησω απανησα και με ευχαρηστησε γιατι την εκανα να γελασει
( δε το ειπε ειρωνικα η γυναικα γελουσαμε και το ειπε )
Ξαναλω δες τα σαν συμβουλες - γνωμες πελατων και οχι σαν "κραξιμο"
δε θα χαλουσα μπαταριες απο το καινουριο μου ασυρματο πληκτρολογιο μπλου τουθ
για να κραζω .. ορεξη σε ειχα
Το ποσα εξοδα εχει ενα μαγαζι δε το ξερω .. εσυ μαλλον εχεις πολλα λογο τετραγωνικων
και λογο 2 οροφων :S
Καπου το ειχαμε ξαναπει παλια με τ παιδια αυτο και ειχα πει τοτε οτι αυτοι της βιλας
εκει βρηκαν εκει το καναν , αν βρησκαν διπλα ενα μικροτερο φθηνοτερο μαλλον διπλα θα το στηνανε
Κατι τετοιο εγινε και σενα ... απ το δωσω λοιπον 30 ή 40 ευρω διπλα η παραδιπλα θα προτειμησω να
ρθω εκει που ειναι ποιο χλιδατη φαση ..( με την ιδια γκομενα )
τωρα αν ειναι ακριβοτερα επιδη απο πανω εχει και αλλον οροφο ... τι φταιω εγω ? :S
Θα εχω δικαιωμα να απλωσω και τραχανα στην ταρατσα ?