Νέα

Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
άσε  game ξέρεις η περισσότερες νομίζουν ότι μόνο για να ανιγουν τα πόδια αρκι κ μου της πάει που ούτε καν προσπαφούν πχ κορίνα ότι κ να λέγανε για αυτήν είταν καλή στην δούληα κ προσπαφούσε να γίνει καλύτερη κ όταν είναι έτσι της στηρίζω κ εγώ ,τους παρτάκηδες δεν τους αντεχω ούτε εδώ ούτε στην ζωή μου.

Πάντως σε πολύ γενικές γραμμές τα κορίτσια σου ήταν και είναι εντάξει. Στο λέω εγώ που είμαι πελάτης σου πολύ πριν αρχίσω να γράφω εδώ μέσα, από τότε που δούλευε η Γιάννα (τι κορίτσαρος), και έχουν περάσει πάρα πολλές από σένα , μέχρι και την Δανάη θυμάμαι να έχει δουλέψει κάποιο φεγγάρι, είχα βρεθεί κιόλας μαζί της μια φορά στο μαγαζί σου. :)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πάντως σε πολύ γενικές γραμμές τα κορίτσια σου ήταν και είναι εντάξει. Στο λέω εγώ που είμαι πελάτης σου πολύ πριν αρχίσω να γράφω εδώ μέσα, από τότε που δούλευε η Γιάννα (τι κορίτσαρος), και έχουν περάσει πάρα πολλές από σένα , μέχρι και την Δανάη θυμάμαι να έχει δουλέψει κάποιο φεγγάρι, είχα βρεθεί κιόλας μαζί της μια φορά στο μαγαζί σου. :)
ναι σωστά κ αυτή πέρασε ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585
επειδη τα εχω πάρη άσχημα σήμερα η κάρλα έχει  τελευταία μέρα για να στρώση έτσι κ σήμερα δεν αλαξει θα πάρει δρόμο άρα από αυριο ετιμαστίτε με χριστίνα μονοβάρδια  :tickedoff:

τσσσσ....σιγα μην σκισεις κανα καλτσον.!!  :2funny: :2funny: :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
λιπών παλικάρια το απλό από σήμερα 30 ..

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
αυριο μαλλον
πρωί χριστίνα σίγουρα
βράδυ μαρία 99%

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
λιπών παλικάρια το απλό από σήμερα 30 ..

Ωραια αρκει να το κρατησετε , και αν μην γινετε επιλεκτικη τιμολογηση αναλογα με το ποσο βλακοφατσα εχει ο πελατης
εγω ας πουμε πρεπει αν εχω τετοια .. σηνηθος 40 μου λενε  :idiot: ( σε αλλα μαγαζια )

Κρατα το κανα δυο βδομαδες και δες .. εχει αυξηση ο τζιρος ? μειωση ?
τοτε θα καταλαβεις τι γινετε ... αμα ειναι την Πεμπτη να ξαναγινει 40
δεν εχει νοημα ...

το τζακουζακι ?  :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ωραια αρκει να το κρατησετε , και αν μην γινετε επιλεκτικη τιμολογηση αναλογα με το ποσο βλακοφατσα εχει ο πελατης
εγω ας πουμε πρεπει αν εχω τετοια .. σηνηθος 40 μου λενε  :idiot: ( σε αλλα μαγαζια )

Κρατα το κανα δυο βδομαδες και δες .. εχει αυξηση ο τζιρος ? μειωση ?
τοτε θα καταλαβεις τι γινετε ... αμα ειναι την Πεμπτη να ξαναγινει 40
δεν εχει νοημα ...

το τζακουζακι ?  :think:
μόνο το απλό προστώ παρών ...
δεν μου λες εσύ στις γερμανίδες ποσώ το πληρώνεις το δζακουζάκι ?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μόνο το απλό προστώ παρών ...
δεν μου λες εσύ στις γερμανίδες ποσώ το πληρώνεις το δζακουζάκι ?

Ειδη εχεις πεσει θυμα προπαγανδας , και σε βρισκω ημιμαθη
θα σου πω οτι Γερμανιδα μια εχω τζακουζιασει ολη κι ολη ως τωρα,
4-5 φορες εγινε αυτο και ξενικησε απο περισι Οκτ μεχρι το Πασχα
120 γιουρια εδινα , οσο και προχθες στο κοροβαγκου με την Καντυ
Με την Εβελινα περισι εκκλησια ειχα δωσει 100 . και η εβελινα δεν ηταν καμια δευτεραντζα
Ν ουρανου , Ερημητη επισης εχει 100 καιρο τωρα χωρις παζαρια κλτ
Φρ 14 νομιζω παιζει παζαρι ...

παρακατω...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ειδη εχεις πεσει θυμα προπαγανδας , και σε βρισκω ημιμαθη
θα σου πω οτι Γερμανιδα μια εχω τζακουζιασει ολη κι ολη ως τωρα,
4-5 φορες εγινε αυτο και ξενικησε απο περισι Οκτ μεχρι το Πασχα
120 γιουρια εδινα , οσο και προχθες στο κοροβαγκου με την Καντυ
Με την Εβελινα περισι εκκλησια ειχα δωσει 100 . και η εβελινα δεν ηταν καμια δευτεραντζα
Ν ουρανου , Ερημητη επισης εχει 100 καιρο τωρα χωρις παζαρια κλτ
Φρ 14 νομιζω παιζει παζαρι ...

παρακατω...
όλους αυτούς που μου λες ούτε τα μισά έξοδα από μένα έχουν για καραβάgκου  δεν μιλάω καν ..για βίλλα δεν μου είπες όμως

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
όλους αυτούς που μου λες ούτε τα μισά έξοδα από μένα έχουν για καραβάgκου  δεν μιλάω καν ..για βίλλα δεν μου είπες όμως

Ειπα 120 και βιλα ( 5 φορες ) και κοροβαγκου ( 1 φορα) το γραφω και τις κριτικες δε το κρυβω
οτι αλο θες ρωτα , δεν εχω ποσοστα στη Βιλλα  ουτε φιλους τους ιδιοκτητες  ;)

Επισης καλο θα ηταν να τα βλεπεις σαν συβουλες ολα αυτα και αν τα θεωρεις σωστα προχωρας
το λεω γιατι μου ακουστηκε λιγο σαν μπηχτη η ερωτηση ετοιμη σε κοβω να ρωτησεις γιατι
πως δινω κει 120 και δω το παω για παζαρι .. δε το παω για παζαρι αλλωστε δεν ειμαι φαν του σπορ

απλα θεωρω λιγο χαζο τον τιμοκαταλογο ( της πιατσας οχι του μαγαζιου )
καθως και λιγο  "εκβιαστικο" το οτι πρεπει να πληρωσω γυμνα τσιμπουκια και γλυφομουνια
στο προγραμμα με το τζακουζι ... θα μπορουσε να εχει 100 στον ιδιο χρονο χωρις γλυψιματα
Αλλα αν πεις να φλυψεις κανα μουνακι ωωωωωωωωωωππ δωσε ενα εικοσαρικο
αν πεις να ΜΗ γλυψεις .. δεν κοβουμε εικοσαρικο  :jerking:

Μια συμπαθης τσατσα ξανθια καπως ευραφης τοτε στην αρχη που της το ειχα ρωτησει
της φανικη παραξενο .. και τοτε τι το θες το τζακουζι λεει ..
Να δοκιμασω λεεω θελω ..( δεν ειχα κανει )
και αμ δε κανεις γυμνο και 69 τοτε τι το θες το νερο ? αυτο ειναι για να πληθητε
θελω να πλαστουρησω απανησα  και με ευχαρηστησε γιατι την εκανα να γελασει
( δε το ειπε ειρωνικα η γυναικα γελουσαμε και το ειπε )

Ξαναλω δες τα σαν συμβουλες - γνωμες πελατων και οχι σαν "κραξιμο"
δε θα χαλουσα μπαταριες απο το καινουριο μου ασυρματο πληκτρολογιο μπλου τουθ
για να κραζω .. ορεξη σε ειχα   :birdman:

Το ποσα εξοδα εχει ενα μαγαζι δε το ξερω .. εσυ μαλλον εχεις πολλα λογο τετραγωνικων
και λογο 2 οροφων  :S
Καπου το ειχαμε ξαναπει παλια με τ παιδια αυτο  και ειχα πει τοτε οτι αυτοι της βιλας
εκει βρηκαν εκει το καναν , αν βρησκαν διπλα ενα μικροτερο φθηνοτερο μαλλον διπλα θα το στηνανε
Κατι τετοιο εγινε και  σενα ...  απ το δωσω λοιπον 30 ή 40 ευρω διπλα η παραδιπλα θα προτειμησω να
ρθω εκει που ειναι ποιο χλιδατη φαση ..( με την ιδια γκομενα )
τωρα αν ειναι ακριβοτερα επιδη απο πανω εχει και αλλον οροφο ... τι φταιω εγω ?  :S
Θα εχω δικαιωμα να απλωσω και τραχανα στην ταρατσα ? :think:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ειπα 120 και βιλα ( 5 φορες ) και κοροβαγκου ( 1 φορα) το γραφω και τις κριτικες δε το κρυβω
οτι αλο θες ρωτα , δεν εχω ποσοστα στη Βιλλα  ουτε φιλους τους ιδιοκτητες  ;)

Επισης καλο θα ηταν να τα βλεπεις σαν συβουλες ολα αυτα και αν τα θεωρεις σωστα προχωρας
το λεω γιατι μου ακουστηκε λιγο σαν μπηχτη η ερωτηση ετοιμη σε κοβω να ρωτησεις γιατι
πως δινω κει 120 και δω το παω για παζαρι .. δε το παω για παζαρι αλλωστε δεν ειμαι φαν του σπορ

απλα θεωρω λιγο χαζο τον τιμοκαταλογο ( της πιατσας οχι του μαγαζιου )
καθως και λιγο  "εκβιαστικο" το οτι πρεπει να πληρωσω γυμνα τσιμπουκια και γλυφομουνια
στο προγραμμα με το τζακουζι ... θα μπορουσε να εχει 100 στον ιδιο χρονο χωρις γλυψιματα
Αλλα αν πεις να φλυψεις κανα μουνακι ωωωωωωωωωωππ δωσε ενα εικοσαρικο
αν πεις να ΜΗ γλυψεις .. δεν κοβουμε εικοσαρικο  :jerking:

Μια συμπαθης τσατσα ξανθια καπως ευραφης τοτε στην αρχη που της το ειχα ρωτησει
της φανικη παραξενο .. και τοτε τι το θες το τζακουζι λεει ..
Να δοκιμασω λεεω θελω ..( δεν ειχα κανει )
και αμ δε κανεις γυμνο και 69 τοτε τι το θες το νερο ? αυτο ειναι για να πληθητε
θελω να πλαστουρησω απανησα  και με ευχαρηστησε γιατι την εκανα να γελασει
( δε το ειπε ειρωνικα η γυναικα γελουσαμε και το ειπε )

Ξαναλω δες τα σαν συμβουλες - γνωμες πελατων και οχι σαν "κραξιμο"
δε θα χαλουσα μπαταριες απο το καινουριο μου ασυρματο πληκτρολογιο μπλου τουθ
για να κραζω .. ορεξη σε ειχα   :birdman:

Το ποσα εξοδα εχει ενα μαγαζι δε το ξερω .. εσυ μαλλον εχεις πολλα λογο τετραγωνικων
και λογο 2 οροφων  :S
Καπου το ειχαμε ξαναπει παλια με τ παιδια αυτο  και ειχα πει τοτε οτι αυτοι της βιλας
εκει βρηκαν εκει το καναν , αν βρησκαν διπλα ενα μικροτερο φθηνοτερο μαλλον διπλα θα το στηνανε
Κατι τετοιο εγινε και  σενα ...  απ το δωσω λοιπον 30 ή 40 ευρω διπλα η παραδιπλα θα προτειμησω να
ρθω εκει που ειναι ποιο χλιδατη φαση ..( με την ιδια γκομενα )
τωρα αν ειναι ακριβοτερα επιδη απο πανω εχει και αλλον οροφο ... τι φταιω εγω ?  :S
Θα εχω δικαιωμα να απλωσω και τραχανα στην ταρατσα ? :think:
βιβλίο έγραψεs :think:
το ότι με κραζετε εδώ μέσα το  συνηθισει  πλέον  :-βλέπεις δεν υπαρχη αλλος εδώ :-
ένα μικρό παράδειγμα η τζεσικα σε μένα την κάνατε παρτάλη στη φρίξου θέα..
δεν είναι μόνο ο όροφος είναι ακόμα και τα πράγματα μέσα στο μαγαζί κ πολα αλά που δεν θα κατσω  να τα λέω τα βλέπετε κ μόνη σας  ...
όσο για τραχανά ανάλογα με τη γάλα θα το κανείς αν είναι με πρόβιο βρωμάει  :- :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
το ότι με κραζετε εδώ μέσα το   συνηθισει   πλέον  :-βλέπεις δεν υπαρχη αλλος εδώ :-
δεν είναι μόνο ο όροφος είναι ακόμα και τα πράγματα μέσα στο μαγαζί κ πολα αλά που δεν θα κατσω  να τα λέω τα βλέπετε κ μόνη σας  ...
όσο για τραχανά ανάλογα με τη γάλα θα το κανείς αν είναι με πρόβιο βρωμάει  :- :grin:
Οτι και να λεμε εμεις πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν εχεις ενα δυνατο σταθερο χαρτι και μαλλον ποτε δεν ειχες.Ο Τζο σου το λεει καλοπροαιρετα ασχετα αν ειναι απο αλλο μαγαζι αυτος :rolleyes: :rolleyes:
Μετριες καταστασεις,μικρες αναλαμπες κατα καιρους αλλα για πολυ λιγο,μια ηλιθια βραδυνη τσατσα που διωχνει κοσμο...
Τι κανεις δηλαδη?Δε μπορεις εσυ να βρεις 2 σωστες κοπελιτσες Ρωσσιδες να τις βαλεις μεσα να τραβηξουν κοσμο.Στα λεμε και στα ξαναλεμε...
Κριμα το μαγαζι δηλαδη....Μηνες προσπαθω να καταθεσω και εκει ξανα αλλα δε μου καθεται τιποτα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το ότι με κραζετε εδώ μέσα το   συνηθισει   πλέον  :-βλέπεις δεν υπαρχη αλλος εδώ :-
δεν είναι μόνο ο όροφος είναι ακόμα και τα πράγματα μέσα στο μαγαζί κ πολα αλά που δεν θα κατσω  να τα λέω τα βλέπετε κ μόνη σας  ...
όσο για τραχανά ανάλογα με τη γάλα θα το κανείς αν είναι με πρόβιο βρωμάει  :- :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι πραγματι δεν υπαρχει και ακους καμια φορα πραγματα που ειναι γενικα
της πιατσς και οχι του μαγαζιου ... μπρεις να απλα να πεις οτι ετσι ειναι παντου
η να πεις οτι δε θες να απαντησεις .. δε ειναι υποχρεωτικο

Την τζεσικα θυμαμαι ο προεδρος της εριξε ενα κραξιμο ...
εγω μια φορα την ειδα και δε τρελαθηκα ..
Σε σενα μια μερα δε καθησε αυτη ? ποτε προλαβε να γινει παρταλι ?  :think:

σε Συγκριση των 2 καταστηματων ψηφιζω λαφαμ παντως ... :dancing:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Οτι και να λεμε εμεις πρεπει να παραδεχτεις οτι δεν εχεις ενα δυνατο σταθερο χαρτι και μαλλον ποτε δεν ειχες.Ο Τζο σου το λεει καλοπροαιρετα ασχετα αν ειναι απο αλλο μαγαζι αυτος :rolleyes: :rolleyes:
Μετριες καταστασεις,μικρες αναλαμπες κατα καιρους αλλα για πολυ λιγο,μια ηλιθια βραδυνη τσατσα που διωχνει κοσμο...
Τι κανεις δηλαδη?Δε μπορεις εσυ να βρεις 2 σωστες κοπελιτσες Ρωσσιδες να τις βαλεις μεσα να τραβηξουν κοσμο.Στα λεμε και στα ξαναλεμε...
Κριμα το μαγαζι δηλαδη....Μηνες προσπαθω να καταθεσω και εκει ξανα αλλα δε μου καθεται τιποτα.
ξέρω κι εγώ για τις ρουσσίδης αλά είναι δύσκολο να κανείς τα χαρτιά τους κ εγώ φυλακή δεν θέλω να πάω σαν τους μερικούς για να βγάλω κάτι παραπάνω ....
μήνες προσπαθώ να σου κάτσω εγώ αλλα τπτ εσύ  :'(

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
το ότι με κραζετε εδώ μέσα το   συνηθισει   πλέον  :-βλέπεις δεν υπαρχη αλλος εδώ :-

Sorry αλλα κανενας δεν εκανε θεα την Τζεσικα στο Φριξου.
Εχει δικιο ο Al, καλοπροαιρετα στα λενε...τουλαχιστον οι περισσοτεροι..
Μπορεις να ξεχωρισεις πια σχολια πρεπει να αγνοησεις.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny:

Ναι πραγματι δεν υπαρχει και ακους καμια φορα πραγματα που ειναι γενικα
της πιατσς και οχι του μαγαζιου ... μπρεις να απλα να πεις οτι ετσι ειναι παντου
η να πεις οτι δε θες να απαντησεις .. δε ειναι υποχρεωτικο

Την τζεσικα θυμαμαι ο προεδρος της εριξε ενα κραξιμο ...
εγω μια φορα την ειδα και δε τρελαθηκα ..
Σε σενα μια μερα δε καθησε αυτη ? ποτε προλαβε να γινει παρταλι ?  :think:

σε Συγκριση των 2 καταστηματων ψηφιζω λαφαμ παντως ... :dancing:

αν δεν μιλήσω θα σκάσω  :2funny:
έκατσε 15 μέρες αυτή σε μένα  :)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
το ότι με κραζετε εδώ μέσα το   συνηθισει   πλέον  :-βλέπεις δεν υπαρχη αλλος εδώ :-
δεν είναι μόνο ο όροφος είναι ακόμα και τα πράγματα μέσα στο μαγαζί κ πολα αλά που δεν θα κατσω  να τα λέω τα βλέπετε κ μόνη σας  ...
όσο για τραχανά ανάλογα με τη γάλα θα το κανείς αν είναι με πρόβιο βρωμάει  :- :grin:

Στη περίπτωση της Τζέσικας σου το λέω δεν έχεις δίκαιο. Ακόμη και αν ανατρέξεις τις κριτικές στο μαγαζί σου έχει μία με βαθμολογία 7,3 και στο Φρίξου έχει μία με 6,7 δύο με 6,3 και ένα δυνατό κράξιμο από τον gl με 3,3 που δεν θυμάμαι να έχει βαθμολογίσει άλλη φορά με τέτοιο βαθμό. Το ένα 6,3 ήταν δικό μου που εγώ είμαι και λίγο επιεικής στις βαθμολογίες μου.

Αυτά βέβαια στα λέω πολύ φιλικά κυρίως για να σε βοηθήσω να βγάλεις συμπεράσματα  που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου και τίποτα παραπάνω. :-* :-* :-* :-* :-*

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
βρε πεδία λέτε να μη ξέρω πιες  είναι καλές και πίεσ όχι αλά βλέπετε δεν ειπαρχει τπτ όλες κοπέλες απλά αλαζουν μαγαζιά .απλά με λέγατε για το 40 το έκανα 30 κ πάλι αντί να πει  καπιος έστω ένα καλό λόγω πάλι χέρι μου βάζετε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom