μονο που ολοι αυτοι που ψαχνουν τις τραβεστι γιατι ειναι ερωτευμενοι μαζι τους εχουν τα κοτσια να τις κυκλοφορισουν εξω μερα?εχουν τα κοτσια να τις παρουσιασουν στο σπιτι τους και στο στενο τους οικογενειακο κυκλο????????η μηπως απλα ψαχνουν τραβεστι γκομενα να πηδανε για να γλυτωνουν καποια ευρω το μηνα???????????το μονο συγουρο ειναι οτι θα εχουν και μια original γκομενα στην καβατζα για ξεκαρφωμα και την τραβεστι για καρφωμα......sorry παιδια αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτητανακο?απο το πουσταρακο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aναζητώ τον έρωτα SOS
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nakos13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Βρε Συλβακι ειμαστε σοβαρες?? Κοπελες αχορταγες για σεξ θα αντεξουν με εναν αντρα??
Ποσο καιρο?? Αντε βαζω για μενα μια εβδομαδα και πολυ λεω...
Παντως εχω γνωριση αντρες στη ζωη μου που γουσταρουν να πηγαινουν μονο με Τρανς. Ουτε με γυναικες ουτε με αντρες. Αυτοι ομως ξερανε και πως να τις συμπεριφερθουνε κιολας για να την κρατησουν. Αυτοι λεγοντε ΤΡΑΝΣΟΒΙΟΙ...
Παντως εχω γνωριση αντρες στη ζωη μου που γουσταρουν να πηγαινουν μονο με Τρανς. Ουτε με γυναικες ουτε με αντρες. Αυτοι ομως ξερανε και πως να τις συμπεριφερθουνε κιολας για να την κρατησουν. Αυτοι λεγοντε ΤΡΑΝΣΟΒΙΟΙ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Για να κρατησης μια Τρανς θελει τροπο. Αν τον ξερεις θα την εχεις για παντα.....
ναι αλλα ολα αυτα που προαναφερα εχουν τα κοτσια σαν αντρες να τα κανουν?1>1000Βρε Συλβακι ειμαστε σοβαρες?? Κοπελες αχορταγες για σεξ θα αντεξουν με εναν αντρα??
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
αν τώρα είναι σκατόγερος ανθυπολογαγός και τον λένε έτσι εγώ τότε τον είχα λοχία.... (μόνιμο)παρεπιπτοντος....ειχα εναν ανθιπολοχαγο στο στρατο περιεργο σκατογερο που τον λεγανε νακο!!!μπουχαχχααχχαχααχαχ!!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εχω γνωριση ατομα που ακομα και με την οικογενεια τους δεν μιλανε για αυτο το λογο το ξερεις??
Και οταν τους βλεπεις μαζι τρελος ερωτας μιλαμε.
Αλλα μιλαμε για ατομα που συχναζουν στο χωρο μας και τους αρεση πολυ να κανουν παρεα με Τρανς οχι απλα ενα πηδημα
Αντε σε αφηνω στην αναζητηση σου.... Στην Νικολιουλιη πηγες???
Και οταν τους βλεπεις μαζι τρελος ερωτας μιλαμε.
Αλλα μιλαμε για ατομα που συχναζουν στο χωρο μας και τους αρεση πολυ να κανουν παρεα με Τρανς οχι απλα ενα πηδημα
Αντε σε αφηνω στην αναζητηση σου.... Στην Νικολιουλιη πηγες???
1ο πμ σήμερα απο τον "nakos13"
[quote author=nakos13 link=action=profile;u=57981 date=1222120217]
to mouni tis manas sou[/quote]
τον ευχαρήστησα και του ευχήθηκα και στα δικά του!!!
Αυτός που οι κολλλητοί του τον φωναζανε,
Νάκο μου, Νάκο μου
λες ναναι ο ψάχνων???
Μπάαααά για ψαχνοψωλάκος φαίνεται!!!
2ο πμ σήμερα απο τον "nakos13"
[quote author=nakos13 link=action=profile;u=57981 date=1222169456]
thes na gnwristoume?na giniume filoi???[/quote]
τι με συμβουλευετε να του απαντήσω, για να τον ευχαριστήσω?
το πρωτο που μουρχεται είναι να πα να γμθεί!
[quote author=nakos13 link=action=profile;u=57981 date=1222120217]
to mouni tis manas sou[/quote]
τον ευχαρήστησα και του ευχήθηκα και στα δικά του!!!
παρεπιπτοντος....ειχα εναν ανθιπολοχαγο στο στρατο περιεργο σκατογερο που τον λεγανε νακο!!!μπουχαχχααχχαχααχαχ!!!!
Αυτός που οι κολλλητοί του τον φωναζανε,
Νάκο μου, Νάκο μου
λες ναναι ο ψάχνων???
Μπάαααά για ψαχνοψωλάκος φαίνεται!!!
2ο πμ σήμερα απο τον "nakos13"
[quote author=nakos13 link=action=profile;u=57981 date=1222169456]
thes na gnwristoume?na giniume filoi???[/quote]
τι με συμβουλευετε να του απαντήσω, για να τον ευχαριστήσω?
το πρωτο που μουρχεται είναι να πα να γμθεί!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ρε κάτι πουστράκια που υπάρχουν .
ρε κάτι πουστράκια που υπάρχουν .
Ιδέα σου!
Μάλλον κάνεις λάθος!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
ελα nako,αφιερωμενο για παρτη σουρε χέστε με με τα ψυχολογικά σας.Κανένα στοιχειο για την κοπέλα πόου λέω έχουμε?μην γράφετε άσχετα
[youtube=425,350]UNqdE6-gMXQ[/youtube]
και ας εισαι τραβελοκαψουρης
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ιδέα σου!
Μάλλον κάνεις λάθος!
Και άλλο pm απο τον τραβελοκαψουροπουστρα μουνάκο
[quote author=nakos13 link=action=profile;u=57981 date=1222172128]
dimosieuse kai auto:psaxnw esena na parw kolo palioroufiane
[/quote]
Οχι και παλιος ρουφιάνος! Μου-Νακορουφιάνος ναλές!
Αν κατάλαβα καλά θέλει να μου πάρει τον κώλο!!!
Μετα μωρή πώς θα χέζω? Και πώς θα φχαριστιέμαι το χέσιμο χωρίς κώλο?
Ερε γλεντι!!!
Εδώ γενιέται ενας έρωτας μεγάλος!!!!!
Και άλλο pm!!!! ;)
[quote author=nakos13 link=action=profile;u=57981 date=1222186346]
sagapw
[/quote]
Πόσο γλυκός είμαι!!!
Και τον έχω μόνο ένα πόντο!!!
από το έδαφος...
[quote author=nakos13 link=action=profile;u=57981 date=1222172128]
dimosieuse kai auto:psaxnw esena na parw kolo palioroufiane
[/quote]
Οχι και παλιος ρουφιάνος! Μου-Νακορουφιάνος ναλές!
Αν κατάλαβα καλά θέλει να μου πάρει τον κώλο!!!
Μετα μωρή πώς θα χέζω? Και πώς θα φχαριστιέμαι το χέσιμο χωρίς κώλο?
Ερε γλεντι!!!
Εδώ γενιέται ενας έρωτας μεγάλος!!!!!
Και άλλο pm!!!! ;)
[quote author=nakos13 link=action=profile;u=57981 date=1222186346]
sagapw
[/quote]
Πόσο γλυκός είμαι!!!
Και τον έχω μόνο ένα πόντο!!!
από το έδαφος...
Να πω οτι δεν μπαινω συχνα , κατα καιρους χαζευω τα σχετικα θρεντ.. πραγματικα λυπαμαι για τα χαλια που εχει ο καθενας και που τα βγαζει εδω μεσα.. ειστε για λυπηση και πραγματικα αρωστοκομπλεξικα ανθρωπακια.. πραγματικα ανθρωπακια, που πισω απο το πσ, το παιζετε αξυπνοι και οτι εσεις δεν εχετε καμια σχεση.. Χαιρομαι που σας τα περνουν και οταν φευγετε γελανε με τα χαλια σας και την καταντια σας ! αυτο σας αξιζει
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Να πω οτι δεν μπαινω συχνα , κατα καιρους χαζευω τα σχετικα θρεντ.. πραγματικα λυπαμαι για τα χαλια που εχει ο καθενας και που τα βγαζει εδω μεσα.. ειστε για λυπηση και πραγματικα αρωστοκομπλεξικα ανθρωπακια.. πραγματικα ανθρωπακια, που πισω απο το πσ, το παιζετε αξυπνοι και οτι εσεις δεν εχετε καμια σχεση.. Χαιρομαι που σας τα περνουν και οταν φευγετε γελανε με τα χαλια σας και την καταντια σας ! αυτο σας αξιζει
Πω πω πω!
Η μουνάρα που εχεις στο avatar σου είναι συ????
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Σε κάθε συνάθροιση και επικοινωνία των ανθρώπων, όπως είναι και η επικοινωνία(?) στα διάφορα θρεντ του Forum, ενδέχεται να υπάρξουν (...και υπάρχουν) όλοι οι τύποι χαρακτήρων που συναντάμε και στην "πραγματική" κοινωνία. Βέβαια τα διάφορα θρεντ ως "εικονική" κοινωνία συμπεριλαμβάνουν και πρόσθετα δεδομένα, όπως είναι για παράδειγμα ότι "πίσω" από ένα προφίλ που έχει ο καθένας μας (ίσως) αισθάνεται "προστατευμένος", ειδικά μάλιστα αν δεν λέει πολλά και συγκεκριμμένα δεν λέει πολλά για τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό όμως θα μπορούσε να λειτουργήσει και θετικά αν το κάθε μέλος εκφράσει τις δικές του αντιλήψεις και θέσεις ώστε "να δοκιμασθούν" σε ένα ευρύτερο κύκλο και χώρο πέρα από το δικό του προσωπικό περίγυρο (παρέες, φιλίες κλπ), όπως είναι αυτό του Forum. Η έννοια της "δοκιμασίας" των προσωπικών αντιλήψεων και θέσεων (τουλάχιστον όπως το έχω καταλάβει εγώ)σε καμμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να σημαίνει κριτική και καταγγελία από τα άλλα μέλη (αυτό εξάλλου είναι βασικός κανόνας του Forum : σημειώνεται κάτω στην σελίδα).
Οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί και αναπτύσσονται σε κάθε δραστηριότητα (όπως και η συμμετοχή στα θρεντ) ποικίλουν και είναι εξελίξιμες μέσα στον χρόνο. Αλοίμονο, αν ήταν στάσιμες. Τουλάχιστον δεν θα είχαν ενδιαφέρον... συνεχίζεται
Καλώς ήρθες Matadores
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 14