Νέα

Aναζητώ τον έρωτα SOS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nakos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα την βοήθεια σας.Ψάχνω μια trans κοκκινομάλλα μικρή σχετικά σε ηλικία που είχε εμφανιστεί φέτος σε μια εκπομπή τις Στεφανίδου πριν κάμποσο καιρό. Έχω φάει όλο το internet να την βρω και έξω, αλλα τίποτα. Οποιαδήποτε πληροφορία (όνομα κτλ...) θα ήταν ιδιαιτερα χρήσιμη...
Eυχαριστώ πολύ

Επισκέπτης
Παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα την βοήθεια σας.Ψάχνω μια trans κοκκινομάλλα μικρή σχετικά σε ηλικία που είχε εμφανιστεί φέτος σε μια εκπομπή τις Στεφανίδου πριν κάμποσο καιρό .Έχω φάει όλο το internet τα την βρω αλλα και έξω αλλα τίποτα .Έχω φάει όλο το internet τα την βρω αλλα και έξω αλλα τίποτα.Οποιαδήποτε πληροφορία(όνομα κτλ....)θα ήταν ιδιαιτερα χρήσιμη.

Eυχαριστώ πολύ
εροτα μου αγιατρευτε!
τρανσοκαψουρι σου ευχομαι να βρεισ τον μεταλαγμενο εροτα τισ ζοις σου! :rockon: :rockon: :rockon:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα την βοήθεια σας.Ψάχνω μια trans κοκκινομάλλα μικρή σχετικά σε ηλικία που είχε εμφανιστεί φέτος σε μια εκπομπή τις Στεφανίδου πριν κάμποσο καιρό .Έχω φάει όλο το internet τα την βρω αλλα και έξω αλλα τίποτα .Έχω φάει όλο το internet τα την βρω αλλα και έξω αλλα τίποτα.Οποιαδήποτε πληροφορία(όνομα κτλ....)θα ήταν ιδιαιτερα χρήσιμη.

Eυχαριστώ πολύ

Λες μια κοκκινομάλα με μύτη λίγο μεγάλη που δούλευε σε μπαρ ως μπαργουμαν και ειχε βγει με την μάνα της ζητώντας βοήθεια για να κάνει αλλαγή φύλου?

OP
OP
N

nakos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξέρω λοιπές πληροφορίες μονο ότι είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της στεφανίδου

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αν λέμε την ίδια εκείνη δεν έκανε πεζοδρόμιο σύμφωνα με τα λεγομενά της και ήταν και από επαρχία.

OP
OP
N

nakos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμαθα και όνομα, Αγάπη Παζαράκη! Ξέρουμε τίποτα σχετικό ???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785
Αν την βρης δωσε πληρωφοριες και απο δωθε γιατι το Ευακι μας
κανη την δυσκολη ....... αντε να κανουμε καμια πραξη.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αν την βρης δωσε πληρωφοριες και απο δωθε γιατι το Ευακι μας
κανη την δυσκολη ....... αντε να κανουμε καμια πραξη.
και εσυ για γαμπρος πας????????τελεια γεμισαν τα bourdela.com γαμπρους της ευτηχειας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αλλαξε τον τιτλο του thread nako και βαλε αναζητω την αγαπη

Επισκέπτης
Βαζω κοκκινη περουκα και σε περιμενω εξω απο την Mercedes. :headbang:

OP
OP
N

nakos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα την βοήθεια σας.Ψάχνω μια trans κοκκινομάλλα μικρή σχετικά σε ηλικία που είχε εμφανιστεί φέτος σε μια εκπομπή τις Στεφανίδου πριν κάμποσο καιρό. Έχω φάει όλο το internet να την βρω και έξω, αλλα τίποτα. Οποιαδήποτε πληροφορία (όνομα κτλ...) θα ήταν ιδιαιτερα χρήσιμη...
Eυχαριστώ πολύ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
και νακο προσεξε ,εχεις φαει ολο το ιντερνετ,μην φας και τιποτ αλλο,γιατι οπως λεει και η διαφημιση αγαπιε προσεχε τα μακαρονια να ειναι μισκο :)
ρε baby τι θα γινει με αυτο το avatar? :2funny:

Επισκέπτης
παρεπιπτοντος....ειχα εναν ανθιπολοχαγο στο στρατο περιεργο σκατογερο που τον λεγανε νακο!!!μπουχαχχααχχαχααχαχ!!!!

OP
OP
N

nakos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστώ πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom