Νέα

Αναζήτηση σοβαρού και μορφωμένου φίλου για καμάκι κυρίως σε ξένες στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flirter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γαμούσα μια Πολωνή Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α απελευθερωμένη κοπέλα στο Τολό το 2000.
Φοβερό παιδί , πολύ ανοιχτός χαρακτήρας , συζητήσιμη με όλα τα καλά του κόσμου.
Κρατήσαμε επαφή μέσω αλληλογραφίας για κανα 2 χρόνια αφότου έφυγε αλλά μετά χαθήκαμε.
Το "εύκολες" είναι σχετικό ως προς το πως το εννοούμε. Είναι απλά αυτό που έγραψα και στην αρχή. Απελευθερωμένες.
Φυσικά η δική μου περίπτωση δεν επιβεβαιώνει κάποιον κανόνα. Είναι απλά η δική μου εμπειρία.

H Πολωνια και οι Πολωνες απο το 2000 ως σημερα εχει τοση διαφορα, οση η Ελλαδα απο σημερα ως το 1821...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
H Πολωνια και οι Πολωνες απο το 2000 ως σημερα εχει τοση διαφορα, οση η Ελλαδα απο σημερα ως το 1821...

Ιππότα δεν ξέρω τι παίζει πλέον.
Η μόνη εμπειρία που είχα ήταν αυτή αλλά νομίζω ότι σαν εμπειρία ή σαν ανάμνηση αν θες με έχει στιγματίσει γιατί είχα περάσει υπέροχα.
Δεν είναι μόνο το γαμήσι , είναι ότι ήταν κυριολεκτικά παιδί διαμάντι. Αφού τότε ο χαζούλης σκεφτόμουν να της προτείνω να έρθει μόνιμα Ελλάδα να την παντρευτώ. "Παιδική" αφέλεια που λέμε. Τέσπα αυτά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιππότα δεν ξέρω τι παίζει πλέον.
Η μόνη εμπειρία που είχα ήταν αυτή αλλά νομίζω ότι σαν εμπειρία ή σαν ανάμνηση αν θες με έχει στιγματίσει γιατί είχα περάσει υπέροχα.
Δεν είναι μόνο το γαμήσι , είναι ότι ήταν κυριολεκτικά παιδί διαμάντι. Αφού τότε ο χαζούλης σκεφτόμουν να της προτείνω να έρθει μόνιμα Ελλάδα να την παντρευτώ. "Παιδική" αφέλεια που λέμε. Τέσπα αυτά.

Tεσπα το παιδι τωρα τι ειχε τι εχασε. :grin: Ευτυχως που δε την παντρευτηκες παντως.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Έπειτα από πολύ σκέψη αποφάσισα να ανοίξω το παρόν θέμα. Καλή η συζήτηση για ξένες και Ελλεηνίδες, αλλά χρειάζεται και λίγη πράξη και δράση, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που η πρωτεύουσα και όχι μόνο, σφύζει από τουρισμό.
Ίσως κάποιοι από τους αναγνώστες και μέλη του φόρουμ να έχουν ήδη αναλάβει δράση και να έχουν βγει στις τουριστικές περιοχές για να "παίξουν μπάλα" με τις ξένες τουρίστριες.
Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να αναλάβουμε δράση από κοινού για να έχουμε και μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχουμε το σκοπό μας, μιας και αν είσαι μόνος μια παρέα 2 ή 3 κοριτσιών δύσκολα τις προσεγγίζεις, ας στείλει pm να το συζητήσουμε.
Ο φίλος που θα ενδιαφερθεί για συνεργασία καλό θα είναι κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κυρίως στην προσωπικότητα του. Θα προτιμούσα να είναι θετικά σκεπτόμενος, κοινωνικά μορφωμένος, φιλικός, ευγενικός και θαρραλέος με τις γυναίκες.
Σε κάποιους από εσάς το παραπάνω μπορεί να φαίνεται αστείο, κουφό, παράξενο, ύποπτο, κοκ. Σε μια κοινωνία όπως η Ελληνική όπου βασιλεύει η καχυποψία, ο ατομισμός και χίλια δυο κακά, είναι πολύ πιθανό να ακούσει ή να διαβάσει κάποιος αρνητικά σχόλια και χλευαστικές απαντήσεις.
Αν σκοπεύετε κάποιοι να κάνετε το τελευταίο θα σας παρακαλούσα θερμά να μην το κάνετε και να σεβαστείτε την επιθυμία του γράφοντα.
Αν πάλι έχετε κάτι σημαντικό και τεκμηριωμένο να γράψετε κάντε το.
Ευχαριστώ που διαθέσατε τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρόν θέμα.

εβγαλες τιποτα φιλε?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Καμια ιδεα για να πιασω κουβεντα με το μωρο στο γυμναστηριο..? :rolleyes:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
το δοκιμασα αλλα απομακρυνθηκε...  ;) κατι αλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom