Νέα

Αναζήτηση σοβαρού και μορφωμένου φίλου για καμάκι κυρίως σε ξένες στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flirter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Οι συνεργασιες πρεπει να βασιστουν και σε γνωστικες ικανοτητες προτεινω... Δηλαδη συνεργασιες με γαλλοτραφεις, αγγλοτραφεις, γερμανοτραφεις κοκ.. Δημιουργια συνεργασιων niche market για να υπαρξει μεγιστοποιηση της αποτελεσματικοτητας.. Και γεωγραφικης περιοχης που συνηθως πανε οι τουριστριες της καθε χωρας...
Μια συνεργασια για business plan με BCG, PWC και οποια αλλη top συμβουλευτικη πρεπει ισως να ληφθει σοβαρα υποψιν...

Τύπε είσαι ο άνθρωπος του. Στείλτου ΠΜ  :rockon: :rockon: :rockon:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι συνεργασιες πρεπει να βασιστουν και σε γνωστικες ικανοτητες προτεινω... Δηλαδη συνεργασιες με γαλλοτραφεις, αγγλοτραφεις, γερμανοτραφεις κοκ.. Δημιουργια συνεργασιων niche market για να υπαρξει μεγιστοποιηση της αποτελεσματικοτητας.. Και γεωγραφικης περιοχης που συνηθως πανε οι τουριστριες της καθε χωρας...
Μια συνεργασια για business plan με BCG, PWC και οποια αλλη top συμβουλευτικη πρεπει ισως να ληφθει σοβαρα υποψιν...
ετοιμασου δευτερα στην εταιρεια εχουμε meeting για να υπαρξει η γραμμη για την επιλυση του θεματος,το εχουν πελωρια αναγκη

Muratti_ambassador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
9
Like
144
Πόντοι
286
μα λογικο ρε,1 vs 1 καθαριζεις καλυτερα

Στο 2 vs 2 καποιος πρεπει να θυσιαστει με το μπαζο... Το 3 vs 3 μπαινουμε στα χωραφια nike & adidas streetball και θα φαμε μηνυσεις !!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ειμαι στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ. Εκοψα μια ερασμιακη και πηγαινοντας να παρω τα βιβλια μου απο εκει που καθομουν για να παω διπλα της, ειδα στο τραπεζι μου μια καλη ελλεηνιδα που ψιλοκοβει. Να κατσω εδω, η να παω να στρωθω διπλα στην ερασμιακη?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
Ειμαι στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ. Εκοψα μια ερασμιακη και πηγαινοντας να παρω τα βιβλια μου απο εκει που καθομουν για να παω διπλα της, ειδα στο τραπεζι μου μια καλη ελλεηνιδα που ψιλοκοβει. Να κατσω εδω, η να παω να στρωθω διπλα στην ερασμιακη?
στην ερασμιακη εννοειτε :hi:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Thank you sir!
Πολωνέζα το μωρό, σπουδάζει μουσικολογία.
11 του μηνός κατεβαίνω Αθήνα γιατί τελειώνει η άδεια μου, ελπίζω να το εχω φάει μέχρι τότε..
Μέχρι τον Φεβρουάριο θα μείνει

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Σπουδαζεις ΑΠΘ τυπε???

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σπουδαζεις ΑΠΘ τυπε???
Οχι, δουλεύω Αθήνα αλλά είμαι Θεσσαλονικιός.
Γενικά όταν πρέπει να διαβάσω προτιμώ τα αναγνωστήρια των πανεπιστημίων για πολλούς λόγους

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Έπειτα από πολύ σκέψη αποφάσισα να ανοίξω το παρόν θέμα. Καλή η συζήτηση για ξένες και Ελλεηνίδες, αλλά χρειάζεται και λίγη πράξη και δράση, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που η πρωτεύουσα και όχι μόνο, σφύζει από τουρισμό.
Ίσως κάποιοι από τους αναγνώστες και μέλη του φόρουμ να έχουν ήδη αναλάβει δράση και να έχουν βγει στις τουριστικές περιοχές για να "παίξουν μπάλα" με τις ξένες τουρίστριες.
Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να αναλάβουμε δράση από κοινού για να έχουμε και μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχουμε το σκοπό μας, μιας και αν είσαι μόνος μια παρέα 2 ή 3 κοριτσιών δύσκολα τις προσεγγίζεις, ας στείλει pm να το συζητήσουμε.
Ο φίλος που θα ενδιαφερθεί για συνεργασία καλό θα είναι κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κυρίως στην προσωπικότητα του. Θα προτιμούσα να είναι θετικά σκεπτόμενος, κοινωνικά μορφωμένος, φιλικός, ευγενικός και θαρραλέος με τις γυναίκες.
Σε κάποιους από εσάς το παραπάνω μπορεί να φαίνεται αστείο, κουφό, παράξενο, ύποπτο, κοκ. Σε μια κοινωνία όπως η Ελληνική όπου βασιλεύει η καχυποψία, ο ατομισμός και χίλια δυο κακά, είναι πολύ πιθανό να ακούσει ή να διαβάσει κάποιος αρνητικά σχόλια και χλευαστικές απαντήσεις.
Αν σκοπεύετε κάποιοι να κάνετε το τελευταίο θα σας παρακαλούσα θερμά να μην το κάνετε και να σεβαστείτε την επιθυμία του γράφοντα.
Αν πάλι έχετε κάτι σημαντικό και τεκμηριωμένο να γράψετε κάντε το.
Ευχαριστώ που διαθέσατε τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρόν θέμα.
παρε τον δρ λοβε

συμφωνα με τον ιπποτη είναι σοβαρο και πολυ νορμαλ ατομο που δε γραφει μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom