Νέα

Αναζήτηση Παρακμιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα draxan04
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Ψάχνω να βρω παρακμιακό στριπτιτζάδικο εντός των ορίων πρωτευούσης!!!!!
Εννοώ, δηλαδή, για μικρό μαγαζί και να είναι και ψιλοχωμένο!!!! Απλά να έχει κοπέλες στον μέσο όρο!!!!!!

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Φίλε, λιγο πιο πάνω απο το "star", στην Τατοίου ήταν το status. Δεν εχω πάει εδω και πολύυυυυυ καιρό αλλα αν θυμαμαι καλά πρέπει να λειτουργεί ακόμα. Είναι μικρό -πολύ μικρό- και οταν πήγαινα ήταν ήταν σχετικά παρακμιακό... Απο κοπέλες κάποιες φορές έφερνε καλά τεμαχια....

OP
OP
draxan04

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
thanks
θα δοκιμάσω την τύχη μου!

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Αντε, καλα να περασεις! Περιμενουμε review!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ψάχνω να βρω παρακμιακό στριπτιτζάδικο εντός των ορίων πρωτευούσης!!!!!
Εννοώ, δηλαδή, για μικρό μαγαζί και να είναι και ψιλοχωμένο!!!! Απλά να έχει κοπέλες στον μέσο όρο!!!!!!

Υπάρχει ένα στο πρώτο στενό μετά το Baby Gold (Sierra νομίζω λέγεται) που έχει ένα τύπο απέξω που ψαρεύει. Επίσης τα μαγαζιά στη Μιχαλακοπούλου χαρακτηρίζονται άνετα παρακμιακά. Τώρα από ποιότητα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, πάντως περιστασιακά παίζουν και καλά κομμάτια. Πάντως, το πιό παρακμιακό και καλτ, κατά τη γνώμη μου, ήταν το TESSERA. Ίσως το Banana να ακολουθεί τα βήματά του, δεν έχω πάει και δεν μας έχει φωτίσει και κανείς συναγωνιστής σχετικά.

autonomo

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
millionaire στο παγκρατι....!!!Μεγαλη παρακμη η κατασταση.Ο σερβιτορος(κ ιδιοκτητης κατα πολλους)Βασιλης ειναι ολα τα λεφτα,πολυ γελιο ο τυπος.Απο γκομενες 7-10 κ 2 πολυ καλες...

kostisx

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Το Status ηταν απο τα κορυφαία καποτε!!! Ειχα χρόνια να πάω και πήγα τον Μαιο με όρεξη και ξενέρωσα. Χαλι μαύρο.

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
προ πενταετίας στο Status μού είχε φάει πολλά λεφτά μια Κριστίνα που ήταν Μολδάβα αλλά δήλωνε Ρωσίδα. Μεγάλο μουνί! Μόνικα Μπελούτσι στο πιο πρόστυχο

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τυπε θα σου πω εγω ενα παρακμιακο κολομπαρο
εισαι νεα μακρη κεντρο και παιρνεις την μαραθωνος με κατευθυνση προς αθηνα
στα 2 χιλιομετρα απο πλατεια νεας μακρης φθανεις στην αγια μαρινα(μια μεγαλη εκκλησια αριστερα επι της μαραθωνος μετα απο ενα γαλαξια σουπερ μαρκετ)
εκει εχει 2 φαναρια
μολις περασεις το δευτερο στο δεξι σου χερι μετα απο ενα σουβλατζδικο τελευταιο μαγαζι ειναι ενα καφε με κηπο εξω
ΚΑΦΕ ΑΦΡΙΚΑ
μπες και θα με θυμιθεις

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Millionaire στο Παγκρατι. Μικρο ροστερ με 2-3 κοπελες. Αλλα αν δωσεις 100 Ευρω τις γαμας. Εκει εχω γαμησει και τις 2 φορες πηγα.

Επισκέπτης
ΒΑΒΕS Μιχαλακοπυλου.. μεγαλη παρακμη με μια χοντρελο και κατι μαυρες τελειωμενες εχει βεβαια και 2,3 μουνακια ωραια... το sarka πειραια υπαρχει ακομα?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν υπαρχει

Stories