Ψάχνω να βρω παρακμιακό στριπτιτζάδικο εντός των ορίων πρωτευούσης!!!!!
Εννοώ, δηλαδή, για μικρό μαγαζί και να είναι και ψιλοχωμένο!!!! Απλά να έχει κοπέλες στον μέσο όρο!!!!!!
Φίλε, λιγο πιο πάνω απο το "star", στην Τατοίου ήταν το status. Δεν εχω πάει εδω και πολύυυυυυ καιρό αλλα αν θυμαμαι καλά πρέπει να λειτουργεί ακόμα. Είναι μικρό -πολύ μικρό- και οταν πήγαινα ήταν ήταν σχετικά παρακμιακό... Απο κοπέλες κάποιες φορές έφερνε καλά τεμαχια....
Ψάχνω να βρω παρακμιακό στριπτιτζάδικο εντός των ορίων πρωτευούσης!!!!!
Εννοώ, δηλαδή, για μικρό μαγαζί και να είναι και ψιλοχωμένο!!!! Απλά να έχει κοπέλες στον μέσο όρο!!!!!!
Υπάρχει ένα στο πρώτο στενό μετά το Baby Gold (Sierra νομίζω λέγεται) που έχει ένα τύπο απέξω που ψαρεύει. Επίσης τα μαγαζιά στη Μιχαλακοπούλου χαρακτηρίζονται άνετα παρακμιακά. Τώρα από ποιότητα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, πάντως περιστασιακά παίζουν και καλά κομμάτια. Πάντως, το πιό παρακμιακό και καλτ, κατά τη γνώμη μου, ήταν το TESSERA. Ίσως το Banana να ακολουθεί τα βήματά του, δεν έχω πάει και δεν μας έχει φωτίσει και κανείς συναγωνιστής σχετικά.
τυπε θα σου πω εγω ενα παρακμιακο κολομπαρο
εισαι νεα μακρη κεντρο και παιρνεις την μαραθωνος με κατευθυνση προς αθηνα
στα 2 χιλιομετρα απο πλατεια νεας μακρης φθανεις στην αγια μαρινα(μια μεγαλη εκκλησια αριστερα επι της μαραθωνος μετα απο ενα γαλαξια σουπερ μαρκετ)
εκει εχει 2 φαναρια
μολις περασεις το δευτερο στο δεξι σου χερι μετα απο ενα σουβλατζδικο τελευταιο μαγαζι ειναι ενα καφε με κηπο εξω
ΚΑΦΕ ΑΦΡΙΚΑ
μπες και θα με θυμιθεις