steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Τυπε ψαξου λιγο ...παρε σε πρωτη φαση αλλα .... ψαξτο λιγο πριν ρωτησειs ,,, Διαβασε αναφορα μελουsυπαρχουν καπου σχολια/κριτικες για το μιλφ της αγγελιας?
Τυπε ψαξου λιγο ...παρε σε πρωτη φαση αλλα .... ψαξτο λιγο πριν ρωτησειs ,,, Διαβασε αναφορα μελουsυπαρχουν καπου σχολια/κριτικες για το μιλφ της αγγελιας?
Εχει διαφορα ψαξτο ....ολα ειναι υποκειμενικα στην τελικηγενικα μια προταση για μιλφ στον χωρο της θα ηθελα
που ...οκ...δεν κοιταει ρολοι,ειναι ανετη κλπ
σαν να λες ψαχνω ενα Γιωργο που μενει Περιστερι...Καλησπέρα. Όποιος έχει να κάνει μια πρόταση καλή σε milf που να έρχεται σε ξενοδοχείο ευπρόσδεκτη!!
Εννοούσα ότι πολλές δουλεύουν στο χώρο τους ή σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Στο δια ταύτα εσύ τι θα μου πρότεινες;σαν να λες ψαχνω ενα Γιωργο που μενει Περιστερι...
προφανως κανω χιουμορ
οι περισσοτερες...αν οχι ολες ερχονται
το κασερι να πεφτει...
το έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές ρε τύπεπαίδες, έχει κανείς καμιά πρόσφατη εμπειρία με την Αννίτα/Εύα? https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/ελληνιδα-35-ετων/
H τελευταία που βλέπω εδώ είναι πριν 2μιση χρόνια, ενώ κ εγώ την είχα πάρει πριν σχεδόν 10 χρόνια: https://www.bourdela.com/call-girls/anita
Αν την έχει πάρει κανείς συναγωνιστής το τελευταίο διάστημα, θα του ήμουν υπόχρεος να μου δώσει 2-3 πληροφορίες
Ευχαριστώ
το ξέρω ρε, τις είχα διαβάσει αυτές τις αναρτήσεις. αλλά είναι περιγραφικές γενικά για το τι προσφέρει η Αννίτα, που είναι λίγο πολύ γνωστά. Ρωτούσα περισσότερο για το αν κάποιος είχε πρόσφατη εμπειρία να μας πει αν ισχύουν αυτά ή μεγάλωσε η πράκτορας κ βαριέται πλέον. τέσπα! όπως κ να έχει, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να παραθέσες τα link πιο κάτωτο έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές ρε τύπε
και φυσικά έχει και κριτικές!το ξέρω ρε, τις είχα διαβάσει αυτές τις αναρτήσεις. αλλά είναι περιγραφικές γενικά για το τι προσφέρει η Αννίτα, που είναι λίγο πολύ γνωστά. Ρωτούσα περισσότερο για το αν κάποιος είχε πρόσφατη εμπειρία να μας πει αν ισχύουν αυτά ή μεγάλωσε η πράκτορας κ βαριέται πλέον. τέσπα! όπως κ να έχει, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να παραθέσες τα link πιο κάτω
Πέθανε και ο γέρο Μητσοτάκης αλλιώς θα έλεγε και καινούργιες ιστορίες εκτός αν την κυνηγάει και ο Κυριάκος τώρακαι φυσικά έχει και κριτικές!
Δεν αλλάζει ο άνθρωπος σε αυτή την ηλικία!
Τα ίδια 007 θα σου τσαμπουνάει αν την αφήσεις!
Ευχαριστώ για την πληροφορία!!!milf είναι και είναι η Ivanka,μεγάλα ωραία βυζιά αλλά είναι πως θα την πετύχεις και ανάλογα την όρεξη σου!
Μέχρι 60€ το πολύ καλά είναι αλλιώς μπορεί να φας και φόλα!
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Σκέφτομαι να την πάρω!!!milf είναι και είναι η Ivanka,μεγάλα ωραία βυζιά αλλά είναι πως θα την πετύχεις και ανάλογα την όρεξη σου!
Μέχρι 60€ το πολύ καλά είναι αλλιώς μπορεί να φας και φόλα!
marina 60Καλησπέρα. Όποιος έχει να κάνει μια πρόταση καλή σε milf που να έρχεται σε ξενοδοχείο ευπρόσδεκτη!!
Φίλε μου την έχουν προτείνει 10 άτομα αλλά επικοινωνία μηδέν. Την έχω πάρει τηλ. πάνω από 15 φορεςmarina 60
Τύπεα συνέχισε την προσπάθεια σου,Φίλε μου την έχουν προτείνει 10 άτομα αλλά επικοινωνία μηδέν. Την έχω πάρει τηλ. πάνω από 15 φορες
Καλύτερο μιλφ από Αντριάννα δε παίζει με τρομερή διαφοράΚαλησπέρα. Όποιος έχει να κάνει μια πρόταση καλή σε milf που να έρχεται σε ξενοδοχείο ευπρόσδεκτη!!
Κάνει μόνο ραντεβού στο Bill. Άσε σου λέω έχω φάει πολλά ακυραΚαλύτερο μιλφ από Αντριάννα δε παίζει με τρομερή διαφορά
μαλλον λειπει εκτος ελλαδας απ οτι μου χε πει,προς το τελος του μηνα θα προσπαθησω και εγωΤύπεα συνέχισε την προσπάθεια σου,
ο επιμενων γαμ@..
Ivanka έχουν ειπωθεί πολλάΒυζάρες βλέπω.
Ενδιαφέρον...
ThanksIvanka έχουν ειπωθεί πολλά