TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε παιχτη γιατι δεν ρωτας στο νημα του γραφειουΔουλεύει αυτές τις μέρες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λινκ έχουμε για τηλέφωνο.?
ρε παιχτη γιατι δεν ρωτας στο νημα του γραφειουΔουλεύει αυτές τις μέρες?
Έχεις δίκιο απλά είδα εδώ το ποστρε παιχτη γιατι δεν ρωτας στο νημα του γραφειου
τυχαία σήμερα έπεσα σε ένα mail της από το 2011.. Τις ίδιες φωτό έστελνε όπως λες από τότε..η ίδια, απλά η πρώτη αγγελία έχει φωτογραφίες 10ετίας
όχι ρε, ελληνίδα είναι. δε νομίζω να είπε κανείς για ρωσσίδα (ούτε αυτή). απλά το KGB έχει μείνει για τις θεωρίες συνομοσίας κ κατασκοπίες που έλεγε στα ραντεβού τηςτυχαία σήμερα έπεσα σε ένα mail της από το 2011.. Τις ίδιες φωτό έστελνε όπως λες από τότε..
Βέβαια μόνο Ρωσίδα δεν είναι ..
Μόνο το παρατσουκλι της (KBG) έχει να κάνει με Ρωσία. Ρωσίδα από τις εξωτικές Tzitzifies
Δες πιο πάνω που ρωτάει κάποιος παραθέτοντας δυο λινκςόχι ρε, ελληνίδα είναι. δε νομίζω να είπε κανείς για ρωσσίδα (ούτε αυτή). απλά το KGB έχει μείνει για τις θεωρίες συνομοσίας κ κατασκοπίες που έλεγε στα ραντεβού της
Είναι ετοιμοπόλεμη, απλώς κλείστε νωρίς το ραντεβού σας γιατί λόγω της τρομερής ζήτησης για τη συγκεκριμένη κοπέλα, πολλοί φίλοι δεν προλαβαίνουν να κλείσουν και την ψάχνουν. Ιδανικά, καλέστε μας 11:00 - 14:00 για να την κλείσετε από τις 11:30 έως και 21:00Δουλεύει αυτές τις μέρες?
να δω ποτε θα την πετυχω freeΕίναι ετοιμοπόλεμη, απλώς κλείστε νωρίς το ραντεβού σας γιατί λόγω της τρομερής ζήτησης για τη συγκεκριμένη κοπέλα, πολλοί φίλοι δεν προλαβαίνουν να κλείσουν και την ψάχνουν. Ιδανικά, καλέστε μας 11:00 - 14:00 για να την κλείσετε από τις 11:30 έως και 21:00
Ευχαριστώ.?Είναι ετοιμοπόλεμη, απλώς κλείστε νωρίς το ραντεβού σας γιατί λόγω της τρομερής ζήτησης για τη συγκεκριμένη κοπέλα, πολλοί φίλοι δεν προλαβαίνουν να κλείσουν και την ψάχνουν. Ιδανικά, καλέστε μας 11:00 - 14:00 για να την κλείσετε από τις 11:30 έως και 21:00
να σας ρωτησω, δεν υπαρχει καρτελα της στις ενεργες. μηπως να το διορθωσετε; οχι τιποτα αλλο ειμαι και ψωναρα θελω να γραφω πως τα περασαΕίναι ετοιμοπόλεμη, απλώς κλείστε νωρίς το ραντεβού σας γιατί λόγω της τρομερής ζήτησης για τη συγκεκριμένη κοπέλα, πολλοί φίλοι δεν προλαβαίνουν να κλείσουν και την ψάχνουν. Ιδανικά, καλέστε μας 11:00 - 14:00 για να την κλείσετε από τις 11:30 έως και 21:00
Θα ενημερώσουμε τους διαχειριστές. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας προτιμάτε! Ελπίζω οι μέχρι τώρα εμπειρίες σας να μας δικαιώνουν.να σας ρωτησω, δεν υπαρχει καρτελα της στις ενεργες. μηπως να το διορθωσετε; οχι τιποτα αλλο ειμαι και ψωναρα θελω να γραφω πως τα περασα
ο καλος ο μυλος ολες τις αλεθειΘα ενημερώσουμε τους διαχειριστές. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας προτιμάτε! Ελπίζω οι μέχρι τώρα εμπειρίες σας να μας δικαιώνουν.
Εαν και απ' ότι είδαμε το γούστο σας είναι σε 30ρες πιο πολύ, έχουμε ακόμα και GILF-MILF κοπέλες για ποιό... extreme εμπειρίες, όπως την γνωστή σε όλους τους παλιούς εδώ μέσα Penny Dreamgirls
Καλημέρα συναγωνιστές! Ερώτηση, μπορεί να χωράει σε άλλο thread, έχω καιρό να γράψω. Τρίτη βράδυ κατά τις 9, στο Πρίαμο στο Παγκράτι βγαίνει από ταξί μια ξανθιά με καρέ μαλλι στο 180, με μαύρο φόρεμα, Martins, τζιν μπουφάν έτσι χουχουλιαρικο, πετυχαίνει τον μυστη απ έξω και εισέρχονται εντός. Ποια που και πότε, έπαθα ταρακουλο. Ευχαριστώ!
Να βγάλω άκρη; ποτέ, λογικό. Και φαντάσου να βγάλω όμωςΔεν νομίζω να λάβεις κάποια απάντηση
μαρινα60 χωρίς συζήτηση εάν θες την γνώμη μουΕγω ειμαι αναμεσα σε μαρινα60 και ιβανκα
Συμφωνώ! Με μοναδική υποσημείωση να είναι αποφασισμένο και το λέω με το θέμα του τηλεφώνου δηλαδή όταν και αν το σηκώσει η Μαρίνα να την κλείσει αμέσως!μαρινα60 χωρίς συζήτηση εάν θες την γνώμη μου
όχι!Αυτή δεν είναι η Τζούλια Ελληνίδα Μιλφ? https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/ρωσιδα-ανεξαρτητη/
Εδώ λέει ότι είναι ρωσσίδα. Ή καμία σχέση η μία με την άλλη?
υπαρχουν καπου σχολια/κριτικες για το μιλφ της αγγελιας?Αυτή δεν είναι η Τζούλια Ελληνίδα Μιλφ? https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/ρωσιδα-ανεξαρτητη/
Εδώ λέει ότι είναι ρωσσίδα. Ή καμία σχέση η μία με την άλλη?