Καλά 35 δεν είναι να το ξέρεις!
Πατημένα τα 45 και βάλε!
Επίσης αν βρεις τα κουμπιά της θα περάσεις καλά!
όλα μέσα!
Αν την πάρεις στα σοβαρά σε ότι λέει τότε σε βλέπω να πηδάς απο το μπαλκόνι!
την είχα πάρει πριν 10 χρόνια (Φεβρουάριος του 2011 στο Lacoba) δυο φορές, έρχονταν με ένα smart αν θυμάμαι καλά. Νομίζω ότι τότε χρέωνε 80 euro τότε για 2 ή 3 ώρες, είχα περάσει καλά (μέσα στην πρώτη ώρα είχα ρίξει 3 βόλια), παρόλο που στην αρχή έλεγα να την διώξω. Θα προσπαθήσω να βρω κριτική μου..
Εγώ τότε 40αρης, αυτή μου είχε πει ότι ήταν 1 με 2 χρόνια μικρότερη από μένα (νομίζω το 1972 γεννημένη)..
Όπως λέει κ ο alpula, αν βρεις τα κουμπιά της, περνάς καλά ..
Αν αρχίζει να μιλάει, τότε κόβεις φλέβες..
γιατί μπήκα στον κόπο να γράψω σχόλιο τώρα:
Θυμάμαι με πήρε τηλ μετά από κάνα 10ημερο (ευτυχώς έχω καβάτζα καρτοκινητό για τις βίζιτες) και μου λέει κάτι κουλά, "τι ωραία που είχαμε περάσει μαζί...." και αν θέλω να ξαναπάω μαζί της εκείνη την ημέρα και για να με δελεάσει μου λέει να βρεθούμε στο lacoba, με σούπερ τιμή στο 50ρικο. (από όσο κατάλαβα, είχε ζόρια οικονομικά εκείνη την εποχή, αυτό βέβαια είναι άλλη ιστορία που δεν αφορά το φόρουμ ..)
Πράγματι τσίμπησα, βρισκόμαστε, γούστα τρελά την πρώτη ώρα (δυο φορές, μόνο κωλο) και μετά τον δεύτερο γύρο, συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε άλλα προφυλακτικά ούτε αυτή, ούτε εγώ: εγώ τα άφησα στο αμάξι από συνήθεια και αυτή το ίδιο, είχε αφήσει μια τσάντα στο αυτοκίνητο (συνήθως κουβαλαγε 2-3 τσάντες) ..
Προσφέρομαι να κατέβω στο πάρκινγκ κ "μου λέει δεν πειράζει, ούτως ή αλλιώς από πίσω με πέρνεις "... σε εμπιστεύομαι, είσαι καθαρός, θα κάνω τοπικές πλύσεις, κλπ κλπ ..
Εκεί τέλειωσε και η εμπειρία μου, μαζί της.. Τι έγινε μετά, με άλλους συναγωνιστές δεν ξέρω, αλλά δεν θα μπω και στην λογική να το ψάξω .. Μακριά κ αγαπημένοι, που λέει ..
Πίστευα ότι είχε κόψει το σπορ .. (εγώ μετά επένδυα πιο πολύ στο μασαζ )