alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
κοινώς τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία!Ποια ποινή τους;
κοινώς τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία!Ποια ποινή τους;
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΜ οτι τα λεω καλα τοσα χρονια ...που με ξερει αφου το προφιλ του ειναι 5 ημερων ...κλωναρι καραμπινατο φιλεκοινώς τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία!
κάνε μια αναφορά και εσύ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΜ οτι τα λεω καλα τοσα χρονια ...που με ξερει αφου το προφιλ του ειναι 5 ημερων ...κλωναρι καραμπινατο φιλε
ναι ρε!Ρ
Ποια χρόνια; Πού το γράφω αυτό; Την παλεύετε ρε;
Εσύ στην κριτική για το ακάποτο έχεις κάνει like...!
Ok, δεν την παλεύετε.
ρε παιχτη ποτε προλαβες και με διαβασες ....αυτο εγραψες ... τον alpula γιατι δεν τον διαβασες??? ντροπη σουΑ δεν πάτε καλά
όχι κλωνάρι μου δεν φταίς εσύ!Τον λίγο καιρό που διαβάζω φίλε. Ρε είπα κάτι για τον alpula; Κι αυτός μια χαρά μου είχε φανεί. Αλλά τον βλέπω πολύ επιθετικό και βλέπω και το like του στην αναξιόπιστη κριτική. Μετά φταίω εγώ;
παιχτη μην κλαψεις μονο γιατι δεν εχω χαρτομαντηλα ... και ο alpula ειναι πολυ σκληρος δεν συγκινείταιΑ έχεις σοβαρό θέμα εσύ.. Ρε πες το απ'την αρχή
ρε αλπουλα,αστο ησυχο το παιδι.τι εκανε?μπανιαριστικε και εφτιαξε καινουργειο προφιλ?ειναι καμια γκομενα απο πισω?όχι κλωνάρι μου δεν φταίς εσύ!
Γράψε ότι προλαβαίνεις με αυτό το nick
ότι πεις frank!ρε αλπουλα,αστο ησυχο το παιδι.τι εκανε?μπανιαριστικε και εφτιαξε καινουργειο προφιλ?ειναι καμια γκομενα απο πισω?
ρε φρανκ εχουμε πήξει απο κλωναρια.... ελεοςςςςςςςςςςςςς εγω καποτε ετρωγα ποινες και καθομουν οφ μηνες ολοκληρουςρε αλπουλα,αστο ησυχο το παιδι.τι εκανε?μπανιαριστικε και εφτιαξε καινουργειο προφιλ?ειναι καμια γκομενα απο πισω?
αδερφέ εγω μια φορά πήρα και δεν ξαναπήρα οπότε γνώμη δεν αλλάζω, δεδομένου οτι σπάνια γυναίκα που εχει καλή διάθεση! να προσφέρει αυτό που πουλάει....με ξενερώνει.θυμάμαι που το έχεις ξαναγράψει αυτό κ παλιότερα
εγώ είχα διαφορετική εμπειρία. μια φορά έχω βρεθεί μαζί της βέβαια, κ αυτό πέρσυ κάπου σεπτέμβρη/οκτώβρη, όταν είχε ένα χώρο κάπου στο κωλονάκι κ δεχόταν εκεί.
σε εμένα ευδιάθετη ήτανε, όρεξη για πλάκα κ αστεία είχε, θερμή γενικά, καμία σχέση με κομοδίνο κ τα ρέστα. μου έλεγε κιόλας ότι έχει δουλέψει σε διάφορες χώρες κ θέλει να κάνει τον πελάτη να ευχαριστιέται.
πολύ καλά πέρασα εγώ. μήπως σου έτυχε? ή μήπως έτυχε σε εμένα να είναι η εξαίρεση (ήταν κ μεταξύ των 2 καραντίνων, ίσως να μην είχε πολύ πελατεία τότε, όπως 3ετίας)
Για την Ιβάνκα αναφέρομαι
αστο φιλε καλη τυχη και καλη συνεχειαΠαίχτη άλλοι χτυπιούνται τόση ώρα. Ενας που είπε ψέμματα ότι του έστειλα pm και του είπα ότι τον διαβάζω χρόνια κι ένας που έχει κηρύξει επανάσταση για μια μούφα κριτική στην οποία έχει κάνει like (!!!!!)
ότι πεις frank!
Το αφήνω!
Εσύ θες να γυρίζουν τα κλωνάρια και να κάνουν το forum πουτάνα!
Εγώ δεν το θέλω!
ρε πλακα κανω.αφου τους μπανιζετε καλα τους κανουτε.το χειροτερο να ειναι γυναικα και να φαινεται ανδρας και το αντιστροφο.αν και την μια που ξεσκεπασε ο αλπουλα την ειχα μπανισει καιρο τωρα αλλα ελεγα λες?ρε φρανκ εχουμε πήξει απο κλωναρια.... ελεοςςςςςςςςςςςςς εγω καποτε ετρωγα ποινες και καθομουν οφ μηνες ολοκληρους
με έχεις σταυρώσει για ένα like!Παίχτη άλλοι χτυπιούνται τόση ώρα. Ενας που είπε ψέμματα ότι του έστειλα pm και του είπα ότι τον διαβάζω χρόνια κι ένας που έχει κηρύξει επανάσταση για μια μούφα κριτική στην οποία έχει κάνει like (!!!!!)
τι λες ρε ???? περνεις κατι????? αντε πηγαινε να δεις αν ερχομαι ...... ΚΛΩΝΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΘα παραδεχτείς το ψέμα μου είπες; Οταν κάνουμε λάθος δεν είναι κακό να λέμε πάσο
ειρήνη συνορα μαρουσι-πευκη ..πολλά κιλά, πλέον 55 χρονών αρτσούμπαλο σώμα απο τότε που ηταν 40αρα(ολα τα κιλα είναι απο τους μηρούς και πανω..κοιλια, βυζια κ.λ.π) Πρόγραμμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...δεν κολώνει πουθενα , σοβιετικό αρμα του 80..https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/irini_i973126 τι είναι αυτή? εχει κανείς υπ'όψιν του?
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε γιατί εσύ ξεβρακώνεσαι μόνος σου!Οταν λες μία ίσον καμία δεν εννοείς ότι είναι σαν να μην υπάρχει; Αρα αναξιόπιστη;
ρε φιλε χαρας το κουραγιο σου ο ανθρωπος με το κανονικο του προφιλ εβαλε προχθες φωτο την φατσουλα της κατερινας 20 ειπε και διαφορα ωραια τον μιουταρανε εφτιαξε αλλο προφιλ και μπηκε και εδω να πει μια ανιστοιχη παπαρια ......Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε γιατί εσύ ξεβρακώνεσαι μόνος σου!
Δεν μου παρέθεσες ποτέ post μου να γράφω ότι η κριτική είναι ψεύτικη παρότι σε προέτρεψα για αυτό.
Το γύρισες με άλλο post και προσπάθησες να αλλάξεις το νόημα!
Εκτέθηκες σε εμένα και σε αυτούς που σε διαβάζουν και καλό είναι να ζητάς και καμιά συγγνώμη όπως συμβούλεψες πιο πάνω τον Τάσσο!
ρε τιφονα δεν θελω να βρω κατι.το μονο που θελω να βρισκω ,μουνακια και γυναικεια κωλαρακια,να τα γαμω.εσυ εχεις γαμισει τιποτα η μπα ακομα?τραβα γαμισε και πες εδω την εμπειρια σου και ασε τις μαλακιες .Το βρήκες και συ...
τι να κανει πολυ καλο ρε φρανκρε τιφονα δεν θελω να βρω κατι.το μονο που θελω να βρισκω ,μουνακια και γυναικεια κωλαρακια,να τα γαμω.εσυ εχεις γαμισει τιποτα η μπα ακομα?τραβα γαμισε και πες εδω την εμπειρια σου και ασε τις μαλακιες .