zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Μου ειπε να προσεχω πως σου μιλαω ,γιατι βρισκεσαι σε ευαισθητη ηλικια και εξεχων μελος του BOU!Τι σου ειπε ο αλλος
Μου ειπε να προσεχω πως σου μιλαω ,γιατι βρισκεσαι σε ευαισθητη ηλικια και εξεχων μελος του BOU!Τι σου ειπε ο αλλος
Μου ειπε να προσεχω πως σου μιλαω ,γιατι βρισκεσαι σε ευαισθητη ηλικια και εξεχων μελος του BOU!
Μην το λες αυτο φιλε...Τα παξιμαδια να σου θυμισω ευκολα γινονται ψιχουλα. Καμια σχεση με τα παξιμαδια του στρατου αγαπητε...Ακου και το νεο ;)
σιγα το εξεχων
απο 6 αστερια κ πανω μετρας
Ελα ρε φιλε...Οχι και ενα χρονο...Προσβασιμες ειναι....Γενικα ευκολο αρκει να μην ειναι weekend ;)
εγώ ακόμα προσπαθώ να πετύχω την μαρινα μονη!!!! Κάποια στιγμή θα το σηκωσει..Να δω ποτε θα καταφερω να κλεισω διπλο με μαρινα κ φιλη της
εχω τεραστια αναγκη απο μιλφοπαρτουζα με αβερτα λεσβιακο
τι θελεις να δωσω Ζαντ, να σου δωσω να χορτασεις , αν και αχορταγο σε κοβω. Αεικινητο, στα όρια της παθολογικης σεξομανίας .... δεν εισαι και ο μονος!Αν δινει αυτα που υποσχεται, θα τον βοηθησουμε....Ξερει αυτος.... ;)
Φιλε μου καλε Σουστα...Μαθαινω απο την κεντρικη κρεαταγορα οτι τα καλα κομματια τα δινεις σε αλλους και σε εμενα εδωσες την αρχοντισσα Λιόπη που δεν ξερω που να βαλω το φλαπμουτσο μου απο το σοκ! ;)τι θελεις να δωσω Ζαντ, να σου δωσω να χορτασεις , αν και αχορταγο σε κοβω. Αεικινητο, στα όρια της παθολογικης σεξομανίας .... δεν εισαι και ο μονος!
εγώ ακόμα προσπαθώ να πετύχω την μαρινα μονη!!!! Κάποια στιγμή θα το σηκωσει..
Προσοχη στην παρακατω αγγελια
Ειναι μουφα,και καλα η ξανθια milf δεχεται στον χωρο της απεναντι απο δικαστηρια και σε παιρνει οταν φτασεις για να σου πει οδο και κουδουνι και σου λεει οτι της ετυχε μια δουλεια και μπορεις αν θελεις να πας με την αλλη την φιλη της που φαινεται στο νουμερο της αγγελιας ... τελικα σε οδηγει στο σαυροσπιτο με τα τερατα τις γυφτοβουλγαρες ...
δραμα φιλε
ενα χρονο να πετυχω μαρινα
δε σε λυπαμαι εσενα καθολου. ολο και κατι βρισκεις να πνιξεις τον πονο σου ;) ;)
την καλησπερα μου φιλε
αληθεια τι γυρευεις εδω
περαστικος ειμαι,μια ματια στα γρηγορα κι εφυγα
σωστος
εχει κελεπουρια εδω μεσα
α επιτελους πηρα κ τηλ απο αυτην που λεγαμε ;)
τωρα ειναι που θα τα δεις ολα. προχωρα
Για να δουμε? ;)
με κλειστα τα ματια σου λεω ρε. δεν κολωνει πουθενα ;)
Εμ γιαυτο θα παω