jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
παρε και πισω κινηση μην την αφησεις
Βρε για καραφουλ θα παω
Το πακετο μαζευω τωρα
παρε και πισω κινηση μην την αφησεις
Βρε για καραφουλ θα παω
Το πακετο μαζευω τωρα
κανε και λιγο οικονομια στις τσαλακωμενες για τη φρεσκαδουρα ρε.
ισως κ να χεις δικιο
ειναι κανα 2-3 πιπινια πιυ θεκω να χτυπυσω
ωχ..μην μου λες τετοια...!!δραμα φιλε
ενα χρονο να πετυχω μαρινα
Αν μας πεις αυτο το μυστικο φιλε, δεχομαι να μαζεψουμε μαζι τις φραουλες...Βρε για καραφουλ θα παω
Το πακετο μαζευω τωρα
Καλημερα καπετανιο!
ωρες ωρες, ειλικρινα απορω με την υπομονη σου!
respect ρε φιλε!
Αυτό το καριολερί μπορει να εχει πεσει στα πληκτρα σας. Ισως πολλοι την εχουν επικοινωνησει και στοματικώς. Εγω προχωρησα και ένα βημα παραπερα. Ειχα πληροφοριες ότι είναι πολύ καριολα και χαοτικη. Ψευτρα ολκης. Θα πω τι γινεται με δαυτην για να ξερετε στα σιγουρα. (τοσο σιγουρα που δεν χρειαζεται ποτε να προσπαθησετε)
Το παιζει γαμιολα ανοιχτομουνα και καλα. Επικοινωνεις μαζι της και σου λεει να ερθει να κερασει καφε και να γνωριστεις μαζι της. Λες οκ, ας ριξω και ένα free στη γιαγιολα-καριολα. Κλεινεις ραντεβου και περιπου μιση ωρα πριν σε παιρνει τηλ και σου λεει…
«Βρε αγορι μου, σε παρακαλω…επειδη θα πρεπει να σε παρω όταν φτασω η ακομα και να χαθω στο δρομο, παρε μου μια καρτα pay τηλεφωνου των 10 πεσος…»
Της απανταω λοιπον…
«Οκ. Θα στην εχω την καρτα ετοιμη. Ελα εσυ και μην σε νοιαζει»
Απαντά…
«Παρε την αν μπορεις τωρα να μου δωσεις τον κωδκο σε παρακαλω, και ερχομαι…Ειμαι ηδη στο δρομο»
Και της λεω.. «πες μας ποιος σε γαμει να του παρω μια πιπα!»
«Πως μου μιλας ετσι αγορι?»
Απαντηση «Σάλτσα και γαμησου μαγειρισσα»
Αυτά φιλοι μου…Προσοχη λοιπον!!
Προσοχη στην παρακατω αγγελια
Ειναι μουφα,και καλα η ξανθια milf δεχεται στον χωρο της απεναντι απο δικαστηρια και σε παιρνει οταν φτασεις για να σου πει οδο και κουδουνι και σου λεει οτι της ετυχε μια δουλεια και μπορεις αν θελεις να πας με την αλλη την φιλη της που φαινεται στο νουμερο της αγγελιας ... τελικα σε οδηγει στο σαυροσπιτο με τα τερατα τις γυφτοβουλγαρες ...
Η Βαρβαρα ποια ειναι???
Μου άνοιξε η Μαρία η χοντρή δεξιά και μετά βγήκε η άλλη η βαρβάρα και ακόμα μία πιο μικρή ... ακόμα τρέχω να σωθώ ...