Όπως βλέπεις φίλε μου δεν χρειαζόταν να διορθώσεις τίποτα, γιατί απλούστατα ήσουν σαφής για ποια έγραφες. Θα συμφωνήσω με την κριτική σου. Συνάντηση χθες με την κυρία. Να δώσω κι εγώ ένα δημόσιο "ευχαριστώ" στον συναθλητή zadren ο οποίος είναι η εγκυκλοπαίδεια τούτου του ιστότοπου και πρέπει να εκτιμάται δεόντως και δημοσίως από όλους μας. Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα μαζί σου. Πολύ καλή εμφάνιση και υπηρεσίες και σε σέξι τιμή, αλλά δεν μου έβγαλε αυτή την ένταση και το πάθος που περίμενα. Νομίζω πως μερικοί έχουν την τάση να υπερβάλλουν γενικά στις κριτικές τους. Καμία σχέση δηλαδή με Βαλέρια π.χ. Εκεί όντως σου κόβονται τα πόδια μετά το ραντεβού κι έχεις χάσει 3 κιλά. Πάντως σίγουρα προτείνεται.
Παρόλ' αυτά να κάνω μια επισήμανση για να προλάβω και τυχόν συναγωνιστές που θα μου ζητήσουν πληροφορίες. Η Στέλλα όπως μου είπε δεν γουστάρει να κυκλοφορεί έτσι το τηλέφωνό της. Θέλει να βλέπει πρόσωπα, να συνδιαλέγεται και μετά να επιλέγει αυτή που θα δώσει και σε ποιον τηλέφωνο. Εφόσον λοιπόν μου το ξεκαθάρισε, δεν θα ήταν έντιμο από μέρους μου ν'αρχίσω να το μοιράζω. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να το βρει κάποιος. Μέσω Mamba με την ίδια. Ή στο xhamster, γιατί είναι κι εκεί γραμμένη όπως μου είπε. Εγώ είχα ένα θεματάκι με το Mamba βέβαια και δεν μπορούσα να μπω σε αυτή την διαδικασία, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει και κανέναν. ;