zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ο Στιβη ομως ειπε και κατι αλλο..... ;)Καλυμνου 48α ηταν η Κατερινα πρωινες ωρες. Ετσι ηταν 2 μηνες πριν που την επισκεφτηκα
" ισωs και αλλου "
Ο Στιβη ομως ειπε και κατι αλλο..... ;)Καλυμνου 48α ηταν η Κατερινα πρωινες ωρες. Ετσι ηταν 2 μηνες πριν που την επισκεφτηκα
;) Ευχαριστω φιλε...Αρα θα περιμενουμε οταν ο Στιβη ειναι στις ίσιες του να μας πει...δεν το ξερω φιλε. Εγω ξερω οτι ηταν Καλυμνου 48α,και το σπιτακι ηταν δικο της.Αν εκανε και κανει βιζιτες εκτος δεν το γνωριζω
;) Ευχαριστω φιλε...Αρα θα περιμενουμε οταν ο Στιβη ειναι στις ίσιες του να μας πει...
κ που την βρισκουμε φιλε?
δεν το ξερω φιλε. Εγω ξερω οτι ηταν Καλυμνου 48α,και το σπιτακι ηταν δικο της.Αν εκανε και κανει βιζιτες εκτος δεν το γνωριζω
Άλλο ειδος το ένα και άλλο ειδος το άλλο. Μεγαλες διαφορες φιλε. Η Ελβιρα είναι περισσοτερο του μερογάματου. Λιγο πιο βιαστικοθοδωρα εννοω, χωρις αυτό να σημαινει ότι δεν είναι καλη. Πολύ ωραιο σωμα εχει ,καλο προσωπο και θα σου βγαλει αυτό που θελεις. Αν όμως δεν ταιριαξει η χημεια σας τοτε μπορει να γινει και λιγο ξενέ. Η Μαρια είναι διαφορετικο στυλ. Για πιο μακρινες βολτες + περιπατους. Κατι σαν τη θητεια στο ναυτικο ένα πραγμα.. Πιο σιγούλια τα γαμησια από εδώ. Κοκκινιζει πιο ευκολα, δεν θα κοιταξει χημεια και τετοιες μαλακιες. Είναι μαχίμι πρωτης θεσης. Βεβαια σαφως μεγαλυτερη γυναικα αλλα το σωμα της θα σε αφησει α! Και στο παιχνιδι αξια διαχρονικη. Κατι σαν την ΙΟΝ ένα πραγμα.
Τωρα με τον βρωμορωσο θα συμφωνησω για την Μαγια. Και αυτή δινει μεγαλη βαση στο γαμησι. Μεγαλη τσιμπουκομάνα και αυτή. Θα μπορουσες ισως να αρχισεις και απο εκει. Και αυτή στο στυλ της Μαριας είναι. Εγω προσωπικα εχω περασει πολύ καλυτερα με την Μαρια παρα με την Μαγια. Η Ελβιρα ερχεται 3η στην σειρα αυτή.
Όπως και να εχει σε γενικες γραμμες ενας 30αρης εισαι με πουτσα γραβατα θα πας καλα θα περασεις…
Ότι άλλο θες ελα και ρωτα…
Αν θες να πεις που είναι ο χωρος Μαγιας με pm. Θα ξεκινησω από εκει και βλέπουμε μαχιμε! Κλαιω με πουτσα γραβατα!
Αυτο θα στο πει η ιδια στοματικως ;)Αν θες να πεις που είναι ο χωρος Μαγιας με pm. Θα ξεκινησω από εκει και βλέπουμε μαχιμε! Κλαιω με πουτσα γραβατα!
;)lol .... το εδωσα ζαντ .....γιατι με ειπεs παρτακια πιο πανω .....χαχαχαχαχα !!!
Περαστικα ρε ρεμαλι Στιβη!!
Τύπε είσαι ήρωας! Αυτό το χατήρι δεν νομίζω να της το έχει κάνει ούτε ο άντρας της!
Αν δεν μπορεις να διαλεξεις,παρτες παρτουζ@...zad πια προτηνεις απο της δυο μαγια η μαρια55,και πια ειναι μεγαλυτερη σε ηλικια απο της δυο,ευχαριστω
μερικά ποστ πιο πάνω έχει δωθεί η απαντηση .zad πια προτηνεις απο της δυο μαγια η μαρια55,και πια ειναι μεγαλυτερη σε ηλικια απο της δυο,ευχαριστω
jimy λιγο πιο πανω κοιτα ...τι εχειs παθει αγορι μου ??? χαχαχαχα !!!!
Δεν κανουν τριολολό πια ρε ρεμαλι αυτες οι 2...Αν δεν μπορεις να διαλεξεις,παρτες παρτουζ@...
Αφου δε μπορει να επιλεξει λεμε...ας τις παρει σερι..Δεν κανουν τριολολό πια ρε ρεμαλι αυτες οι 2...