zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
την μαρια55 που την βρισκουμε???
την μαρια55 που την βρισκουμε???
50 γουαν στο σπιτι τηςευχαριστω φιλε!!! μπορεις να μου πεις και κοστος??
καλη σασ ημερα
αν ειδα σωστα στισ κλησεισ μου πρεπει να την εχω παρει τηλ την μαρια55 πανω απο 20 φορεσ
Και επειδη εισαι και καλος φιλος και μοντερνότεκνο, δεν θα σου ελεγα να πας.... ;)
Τύπε είσαι ήρωας! Αυτό το χατήρι δεν νομίζω να της το έχει κάνει ούτε ο άντρας της!
καλη σασ ημερα
αν ειδα σωστα στισ κλησεισ μου πρεπει να την εχω παρει τηλ την μαρια55 πανω απο 20 φορεσ
θελω να πιστευω πωσ θα απαντηση καποτε χαχα
Zadren την βαλερια-γκαμπριελα την τιμησα δεοντοσ και εχω να πω πωσσσσσσ ειναι πολυυυυυ μπροστα το μωρο
καλη σασ ημερα
θελω να πιστευω πωσ θα απαντηση καποτε χαχα
Zadren την βαλερια-γκαμπριελα την τιμησα δεοντοσ και εχω να πω πωσσσσσσ ειναι πολυυυυυ μπροστα το μωρο
Αν θες αλλη βοηθεια μου λες...
Τύπε είσαι ήρωας! Αυτό το χατήρι δεν νομίζω να της το έχει κάνει ούτε ο άντρας της!
Μετα την αλλη Βαλερια, ναι...Αλλα αν αφησεις στο απ'εξω την κοιλιτσα, ειναι δυναμιτης η κυρια! ;)Ρε συ μετά την άλλη Βαλέρια αυτή μήπως μου φανεί σαν γίδα βραστή μετά από αρνάκι γάλακτος δεν ξέρω.
Μετα την αλλη Βαλερια, ναι...Αλλα αν αφησεις στο απ'εξω την κοιλιτσα, ειναι δυναμιτης η κυρια! ;)
ΑΝ ξεχασεις την κοιλια οπως λεει και ο zad κατα τα αλλα ειναι αρκετα καληΡε συ μετά την άλλη Βαλέρια αυτή μήπως μου φανεί σαν γίδα βραστή μετά από αρνάκι γάλακτος δεν ξέρω.
κ το πρόγραμμα είναι 80 φουλ?ΑΝ ξεχασεις την κοιλια οπως λεει και ο zad κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλη