zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
κωλο δεν έδινε μπάτσες ενοειτε ότι εφαγε
κωλο δεν έδινε μπάτσες ενοειτε ότι εφαγε
Return from the dead !!!!Το Ρεμαλι γυρισε!!!!!
Eλα ρε παιχταρα,οπως τοτε,οπως παλια..Return from the dead !!!!
Ναι φιλαράκι όπως παλιά!!! Ευχαριστώ και για τις ευχές αν και καθυστερημένα...Eλα ρε παιχταρα,οπως τοτε,οπως παλια..
Τα λαδοκοριτσα δεν ταιριαξαν,μονο το διπλο..Ναι φιλαράκι όπως παλιά!!! Ευχαριστώ και για τις ευχές αν και καθυστερημένα...
Δοκίμασες απο αυτά που λέγαμε; ;)
Δεν ταιριαξε να δοκιμασεις η δεν επαιξε πηδουλος;;; Το διπλο καλο;;;Τα λαδοκοριτσα δεν ταιριαξαν,μονο το διπλο..
Δεν δοκιμασα,το διπλο ολα τα λεφτα,απο ψυχαγωγια μεχρι εκτονωση...μεχρι ο φιδεμπορας απ το 5ο μας πηρε χαμπαρι..Δεν ταιριαξε να δοκιμασεις η δεν επαιξε πηδουλος;;; Το διπλο καλο;;;
Δεν δοκιμασα,το διπλο ολα τα λεφτα,απο ψυχαγωγια μεχρι εκτονωση...μεχρι ο φιδεμπορας απ το 5ο μας πηρε χαμπαρι..
Αχαχαχαχαχαχαχαα έτσι.... !!! Είναι πορνοσταρικη εμπειρία νομίζω έπρεπε να το ζησεις σε γαμοτελι ομως για να το ολοκληρωσεις!Δεν δοκιμασα,το διπλο ολα τα λεφτα,απο ψυχαγωγια μεχρι εκτονωση...μεχρι ο φιδεμπορας απ το 5ο μας πηρε χαμπαρι..
Θεία ρανια εχω παρει εγω πριν περιπου μια 5ετια. Την πηρα απο το σταθμό της Κηφησιάς κ με πηγε στο green hill. Μου ειπε ότι ηταν πρώην στρατιωτικός κ να την γαμησω χωρις καποτα κ να την χυσω μεσα γιατι της ειχε σταματήσει η περίοδος πράγμα που φυσικα δεν εκανα. Την έχυσα κ δρομο.
Αυτή η θεια Ολγα είναι μια που ειχε αναφερθει πριν 1 ή 1,5 χρονο που όταν πηδιοταν τραβαγε τ αυτια του ανδρα και φωναζε ?. Αν θυμαμαι καλ την πηραν 3-4 αλλα μετα εξαφανιστηκε. Καπου διαβασα ότι πηγε Γερμανια
Ρε παιδια ελεος!! Ξαθαψαμε τις Λουκιες και ενω ειχαν παει εξορια τις ξαναφερνουμε πισω? Αξιζει πραγματικα να ενημερωθει καποιος για αυτες τις φυτεμενες? Αφου ετσι κι'αλλιως δεν κανουν μακροβουτια πια...
Ενταξει το καταλαβαμε...Κερδισε η νεκρη την πεθαμενη...Ε, και τι εγινε? Παμε παρακατω μηπως καποιος συναδελφος εχει καμια νεα εμπειρια με καποια που δεν ειναι ζομπι...
Αυτή η θεια Ολγα είναι μια που ειχε αναφερθει πριν 1 ή 1,5 χρονο που όταν πηδιοταν τραβαγε τ αυτια του ανδρα και φωναζε ?. Αν θυμαμαι καλ την πηραν 3-4 αλλα μετα εξαφανιστηκε. Καπου διαβασα ότι πηγε Γερμανια
Πού τη θυμηθήκατε τη θεία Ράνια! Μεγάλη μορφή! Τη συνάντησα μια και μοναδική φορά το μακρινό 2008. Με πήγε σε ένα ξενοδοχείο στο Μαρούσι. Από φάτσα, τραγωδία. Εδώ και μια 3ετία κυκλοφορεί και στο φατσοβιβλίο. Στα του αγώνα, αυτό που πραγματικά γούσταρε, δεν ήταν απλές μπάτσες, αλλά ξύλο έως βρωμόξυλο! Λίγα έως ανύπαρκτα σε στοματικά κλπ κλπ κλπ, αλλά από ξύλο, άλλο πράγμα! Να φαντατείτε, όταν ουσιαστικά είχε τελειώσει αυτή η παρωδία-συνάντηση και πήγαινα να πλυθώ, έπεσε στα 4 και ζητούσε να την κλωτσάω στα κωλομάγουλα! Απίστευτες σκηνές! Την επόμενη μέρα ήμουν πιασμένος όχι από το πήδημα, αλλά από το πολύ ξύλο! Προφανώς και δεν υπήρξε δεύτερη φορά!
Εμένα η τρελιάρα η Ράνια μου είχε πει 90 euro πριν 3-4 χρόνια αλλά ήταν τρελαμένη με ηλικία ,,, δεν ήθελε με τίποτα κάτω από 40 ,,,
Νομίζει μάλλον ότι μόνο οι πιο μεγάλοι σε ηλικία ρίχνουν ξύλο και ότι οι 20-30αρηδες είναι μόνο για