jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ΕΓΩ THN εχω παει και στον χωρο μου σπιτι μου και τι εγινε αστο καλυτερα ;) ;)
;)
ΕΓΩ THN εχω παει και στον χωρο μου σπιτι μου και τι εγινε αστο καλυτερα ;) ;)
Αυτος ο μουναρος η Αλεξανδρα ειναι να την γαμας με τα ρουχα της. Τετοιο ξεκωλο δεν υπαρχει λεμε....Τα σπαει ρε φιλε.
Μεγαλη μιλφομανα η κυρια....
και πολύ βυζί είχε αλλά το άφησες χαχαχαχαχα
Την κάλεσα για ραντεβού και μου είπε 60 ευρω για μια ωρα στο σπιτι της. Οταν ομως το διευκρινησα καταλαβα οτι δεν ειχα κατανοησει. 60 γιουρια ειναι για μια φορα με CIM.H δεύτερη ειναι συν 20 και το κωλαρακι το δινει με ακομη αλλα 20. Συνολο 100.
Γιατι να ειναι καλυτερη απο την Μari-anna που ειναι στην ιδια τιμη αλλα ειναι και ομορφουλα και κανει και πολυ καλο
Εννοειται οτι η γνωμη και τα γουστα του καθενος ειναι προσωπικο θεμα και υπερ ανω καθε κριτικης.
το πρόγραμμα της πάντως είναι καλο.όταν την πήρα εγώ δεν υπήρχαν έξτρα χρεωσεις. Τώρα λόγω ζήτησης αν το άλλαξε είναι άλλο θεμα. Κακώς ανεβάζουν τις τιμες.ρε φιλε η σοφια ζητημα ειναι να αξιζει στα 60 με ολα μεσα οσο θες
εκτος αν σου αρεσουν τοσο πολυ τα ψωμακια-φραντζολες και η κυτταριτιδα στα μπουτια
Φιλε , την εχεις κρεβατωσει?ρε φιλε η σοφια ζητημα ειναι να αξιζει στα 60 με ολα μεσα οσο θες
εκτος αν σου αρεσουν τοσο πολυ τα ψωμακια-φραντζολες και η κυτταριτιδα στα μπουτια
το πρόγραμμα της πάντως είναι καλο.όταν την πήρα εγώ δεν υπήρχαν έξτρα χρεωσεις. Τώρα λόγω ζήτησης αν το άλλαξε είναι άλλο θεμα. Κακώς ανεβάζουν τις τιμες.
Φιλε , την εχεις κρεβατωσει?
Εχει ποσταριστει στο παλελθον ενα σχολιο η δυο αν θυμαμαι καλα...Εχετε παραπανω πληροφοριες για την γυναικα αυτη?
Ελα ρε ζαντ την εχω παρει 3-4 φορεs αλλα πανε και αρκετα χρονια πισω ....οτι βλεπειs δεν ειναι (εχει -ειχε) τουλαχιστον αρκετα κιλα παραπανω ....σχιστοματικο απο πρωην δημοκρατια στηs EΣΣΔ ομωs τα κανει ολα δεν εχει μη και μη και γενικα την κανειs οτι θεs μιλαει ελληνικοs πολυ καλα ......αυτα ...αν ειχε λιγοτερα κιλα και επειδη ειμαι φαν των σχιστοματικων θα το ειχα στανταρακι αλλα οπωs σου ειπα... μετα απο 3-4 φορεs σταματησα ..παντωs δεν το μετανιωσα κιολαs μην σου πω οτι τωρα που το ξαναθυμηθηκα θα του κανω και κανενα κοντινο....( παιζει και υλικο απο την κυρια )....!!!!
Ελα ρε ζαντ την εχω παρει 3-4 φορεs αλλα πανε και αρκετα χρονια πισω ....οτι βλεπειs δεν ειναι (εχει -ειχε) τουλαχιστον αρκετα κιλα παραπανω ....σχιστοματικο απο πρωην δημοκρατια στηs EΣΣΔ ομωs τα κανει ολα δεν εχει μη και μη και γενικα την κανειs οτι θεs μιλαει ελληνικοs πολυ καλα ......αυτα ...αν ειχε λιγοτερα κιλα και επειδη ειμαι φαν των σχιστοματικων θα το ειχα στανταρακι αλλα οπωs σου ειπα... μετα απο 3-4 φορεs σταματησα ..παντωs δεν το μετανιωσα κιολαs μην σου πω οτι τωρα που το ξαναθυμηθηκα θα του κανω και κανενα κοντινο....( παιζει και υλικο απο την κυρια )....!!!!
Στειλε υλικο γιγαντα ;)
πρεπει να το επεξεργαστω jimy (video γαρ)..... και εξαλου φορα παρτιδα εδω δεν λεει ......!!
πολυ φασαρια κανετε για κοντοπουτανο που εκδιδοταν στην φυλης με ενα 20αρικο...ξαφνικα εγινε μουναρα και θεογκομενα,μεχρι και κατα φαντασια κολο δινει...ψηλωσε,εγινε κουκλα και ο Τσιπρας αριστερος... :S
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΑΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΑΠΟΙΟΙ δεν την πηραμε στα μπουρδελα με ενα εικοσαρικο ουτε τζαμπα.... εδω λεμε την γνωμη μας και την αποψη μας σωστα.... δεν μαλωνουμε ουτε κανουμε υποδειξης ο ενας στον αλλο .ΝΟΜΙΖΩπολυ φασαρια κανετε για κοντοπουτανο που εκδιδοταν στην φυλης με ενα 20αρικο...ξαφνικα εγινε μουναρα και θεογκομενα,μεχρι και κατα φαντασια κολο δινει...ψηλωσε,εγινε κουκλα και ο Τσιπρας αριστερος... :S
ασε σε λιγο,μετα την θεοποιηση ,που θα το παει στα 100...
ΚΑΠΟΙΟΙ δεν την πηραμε στα μπουρδελα με ενα εικοσαρικο ουτε τζαμπα.... εδω λεμε την γνωμη μας και την αποψη μας σωστα.... δεν μαλωνουμε ουτε κανουμε υποδειξης ο ενας στον αλλο .ΝΟΜΙΖΩ
πολυ φασαρια κανετε για κοντοπουτανο που εκδιδοταν στην φυλης με ενα 20αρικο...ξαφνικα εγινε μουναρα και θεογκομενα,μεχρι και κατα φαντασια κολο δινει...ψηλωσε,εγινε κουκλα και ο Τσιπρας αριστερος... :S
ασε σε λιγο,μετα την θεοποιηση ,που θα το παει στα 100...