laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
Κ αντιθετως απο 60 το πηγε 50
Εγω παντως πολυ προσφατα 60 εδωσα.Τιςεβγαλα 50ρικο και μου λεει 60 :S
Κ αντιθετως απο 60 το πηγε 50
Γιατι?Σα δε ντρέπεται! Έπρεπε να πάρει το 50άρικο και να πει κι ευχαριστώ!! > >
Ναι το ξερουμε πολυ καλα οτι η Αλεξ δεν ειναι αγενης. Λιγο κρυοκωλη ναι...Καλα τα λες...Και παιρνει 60...παντα 60 και οχι 50.Ειπαμε φιλοι : Η καθε μια μισθωνει το κορμι της οσο το εκτιμει.Εμεις αποφασιζουμε.Δεν μπορω να πω σε καμια περιπτωση οτι η κοπελα ηταν αγενης.Καθε αλλο!
Ναι το ξερουμε πολυ καλα οτι η Αλεξ δεν ειναι αγενης. Λιγο κρυοκωλη ναι...Καλα τα λες...Και παιρνει 60...παντα 60 και οχι 50.
Καλημέρα στη παρεα. Με τέτοιο κρύο σήμερα όλες κρύο κωλο θα εχουν!!!
Σωστος!!! Φάρμακο για τις ιώσεις! !!
Μμ ζεστο ζουμερο μουνακι οτι πρεπει θα ταν τωρα
καλημερα στα ρεμαλια...
καλημέρα zadren.καλημερα στα ρεμαλια...
φιλε μου θα σου προτεινα την Παολα....πιο προστυχοφατσα για μενα...και κωλαρα απιστευτη!Γεια σας, ειμαι καινουργιος στο forum και γενικα στο χωρο αλλα εχω ψαχτει λιγο πριν κανω εγγραφη . Επειδη εχω καταληξει σε 2 που φαινονται του γουστου μου , εμφανισιακα ποια θεωρειτε καλυτερη την Παολα μιλφ ή τη Ναντια? Μιας και ειμαι 22 και χωρις ιδιαιτερη εμπειρια δεν με ενδιαφερουν extreme υπηρεσιες κτλ. Οποτε αν θελετε πειτε την γνωμη σας
Ναι αλλα προγραμμα αποστειρωσης...Ναντια ΟΛΑ τα λεφτα ιδιως για νεαρο ;)φιλε μου θα σου προτεινα την Παολα....πιο προστυχοφατσα για μενα...και κωλαρα απιστευτη!
ναι ρε...και πιπα νοτιά 5 μποφορ ;)η παολα ομως εχει κωλαρα για πολυ ξυλο .. δυστηχως οχι για μαμησι
ναι ρε...και πιπα νοτιά 5 μποφορ ;)
Ναι ρε το ξερουμε οτι εσυ εισαι γλυκοτσουτσουνος...στα πηρε στο στομα ρε? μη μου πεις οτι σου εριξε και φτυσιδια μαζι με το παγωτιασμα γιατι θα ζητησω το γαμηστρο πισω!θα διαφωνησω ελαφρως
αλλα ο κολος ποιημα
Ναι ρε το ξερουμε οτι εσυ εισαι γλυκοτσουτσουνος...στα πηρε στο στομα ρε? μη μου πεις οτι σου εριξε και φτυσιδια μαζι με το παγωτιασμα γιατι θα ζητησω το γαμηστρο πισω!