dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Αμα εδινε κωλο δεν θα ειχε προβλημα!!! Θα την καρφωνε σιγουρα!!!Γελα slk,αν ηταν στο φλουρι ο δρακουμελ...εκει να δεις γλεντια..
Αμα εδινε κωλο δεν θα ειχε προβλημα!!! Θα την καρφωνε σιγουρα!!!Γελα slk,αν ηταν στο φλουρι ο δρακουμελ...εκει να δεις γλεντια..
το μεροκάματο να βγαίνει.
Και που ξερεις τι εχει κανει μαζι της? Καποιος συναδελφος ειπε πως ειναι αποσυντονισμενη...Ρε βρομωρωσε λες? ;)Αμα εδινε κωλο δεν θα ειχε προβλημα!!! Θα την καρφωνε σιγουρα!!!
Το ευχαριστω ειναι ,οταν πρωτα ο καλος θεουλης πας, να ερθεις πισω και να γραψεις κριτικη φιλε μου ;)Ευχαριστώ παίδες!
Αμα εδινε κωλο δεν θα ειχε προβλημα!!! Θα την καρφωνε σιγουρα!!!
Αμα παιξαν και σφαλιαριδια στον κωλο ο slk σιγουρα ηταν!!! ΧαχαχαΚαι που ξερεις τι εχει κανει μαζι της? Καποιος συναδελφος ειπε πως ειναι αποσυντονισμενη...Ρε βρομωρωσε λες? ;)
Τι σκεφτεσαι εσυ;;; Για κωλαρακι λεμε!!! Χαχαχαχαχαχα
Το ευχαριστω ειναι ,οταν πρωτα ο καλος θεουλης πας, να ερθεις πισω και να γραψεις κριτικη φιλε μου ;)
Αστον ησυχο αυτον....Πρεπει να παει να ετοιμαζεται σιγα σιγα... ;)Τι σκεφτεσαι εσυ;;; Για κωλαρακι λεμε!!! Χαχαχαχαχαχα
;)Θα γίνει και αυτό λίαν συντόμως...
το μεροκάματο να βγαίνει.
καλο!!!εχω καιρο να το δω τοκαβλακι
Σας αφηνω καλοι μου φιλοι, το καθηκον με....Να εχετε μια ευχαριστη Κυριακη ολοι...
Αμα εδινε κωλο δεν θα ειχε προβλημα!!! Θα την καρφωνε σιγουρα!!!
αρνητε πεισματικα κουλουρι οπως κ η αλεξανδρα
που θα παει
θα τις πεισω κ τις 2
Σας αφηνω καλοι μου φιλοι, το καθηκον με....Να εχετε μια ευχαριστη Κυριακη ολοι...