jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Η Αλεξάνδρα μπορεί και ναναι 15 χρόνια μικρότερη από Μάγια, σαφώς ομορφότερη, σαφώς πιό τσαχπίνα και πολύ πιό χαμογελαστή... ;)
Σωστος
Η Αλεξάνδρα μπορεί και ναναι 15 χρόνια μικρότερη από Μάγια, σαφώς ομορφότερη, σαφώς πιό τσαχπίνα και πολύ πιό χαμογελαστή... ;)
Θελει να σε κανει και εσενα πατερα στον Νικολακη της; Κλασσικη περιπτωση παντρεψου με θελω χαρτια... Τι μου θυμησες τωρα.... Ατελειωτα βραδυα με την <<Αλεξανδρα>> τοτε που μπορουσες να κανονισεις μεσω μαμπα...οχι πληρωτεα φυσικα... Αλλα το κωλαρακι και εγω το ειχα σχεδον απωθημενο μια και 2-3 μηνες που τραβιομουνα δεν το πηρα κανονικα ποτε... Λιγο μονο λιγο το κεφαλακι... ;)
εμενα παντα!!
Κολαρακι το χω καημο
αλλα δεν τις πιανεις πουθενα
Σε αλλους αφηνει κολοδαχτυλο αβερτα σε μενα οχι
κ μου λεγε οως μ αγαπαει κ ολας
Θελει να σε κανει και εσενα πατερα στον Νικολακη της; Κλασσικη περιπτωση παντρεψου με θελω χαρτια... Τι μου θυμησες τωρα.... Ατελειωτα βραδυα με την <<Αλεξανδρα>> τοτε που μπορουσες να κανονισεις μεσω μαμπα...οχι πληρωτεα φυσικα... Αλλα το κωλαρακι και εγω το ειχα σχεδον απωθημενο μια και 2-3 μηνες που τραβιομουνα δεν το πηρα κανονικα ποτε... Λιγο μονο λιγο το κεφαλακι... ;)
φυσικά και έχουμε βάλει κεφάλι Το κάρφωμα είναι θέμα που χλιμιντρίζει και δεν στήνεται...
Ωραιο ειναι το κωλοτρυπιδακι της ροδαλο ροδαλο και ελαφρα μεταχειρισμενο ουτε στρωσιμο δεν εχει γινει... ;)Εγω δεν ειδα καν την τουρλολιγούρα της...Ουτε που ξερω πως ειναι...
δεν μου απαντησες αδελφε,τι προβλημα υπαρχει με την κυρια.ρε παιδια, θυμαστε που δεν ημασταν σιγουροι για την κυρια ? (και μαλιστα πολλοι λεγαν να την παρω και οτι ειναι καλη? ) Ε, λοιπον η σαυρα της λεωφορου Καβαλας ξαναεμφανιστηκε με αλλη αγγελια και με αλλο ονομα. Γι'αυτο προσοχη τα βραδυα μαγκες....
φιλε μου δεν βλεπετε η κυρια. Ραντεβου ειχα δωσει στην Καβαλας πριν 5 χρονια αυτο, με το που την ειδα, κατεβηκαν οι 2ερες στις 7000 και UTurn για αθηνα...Σου λεω τελειως ξεπλενι...Μπαζο απο τα πολυ σπανια...Κακασχημη, με ρουχα αστεγης και τοτε ζητουσε 100ε. Αλλα δεν ειναι τα money. Ειναι η ασχημια, φιλε.δεν μου απαντησες αδελφε,τι προβλημα υπαρχει με την κυρια.
Τα βασανα του νυχτοφυλακα...αν θες λεπτομερεις, αργοτερα γιατι αυτη τη στιγμη, τρουμανιαζω τελειως πειρατικα!
φιλε μου δεν βλεπετε η κυρια. Ραντεβου ειχα δωσει στην Καβαλας πριν 5 χρονια αυτο, με το που την ειδα, κατεβηκαν οι 2ερες στις 7000 και UTurn για αθηνα...Σου λεω τελειως ξεπλενι...Μπαζο απο τα πολυ σπανια...Κακασχημη, με ρουχα αστεγης και τοτε ζητουσε 100ε. Αλλα δεν ειναι τα money. Ειναι η ασχημια, φιλε.
Απέφυγα να τη συναντησω (πριν 5 χρονια κι εγω) και μαλλον εκανα καλα. Κατι δεν μου αρεσε σττη συμπεριφορα και το στυλακι της τοτε.
καλημερα φιλε Δαγκανα...Δεν βλεποταν ρε φιλε. Και εγω εχω κανει μπαζωματα πολλα, αλλα αυτη ηταν το κατι αλλο. Δεν ειναι μονο το βαρος (αυτο στ'αρχιδια μου) αλλα το στυλ ηταν χαλια, φιλε. Το ντυσιμο της απαραδεκτο ρε φιλε. Τι να καδρωνιασεις με τετοια γυναικα?Απέφυγα να τη συναντησω (πριν 5 χρονια κι εγω) και μαλλον εκανα καλα. Κατι δεν μου αρεσε σττη συμπεριφορα και το στυλακι της τοτε.