zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
γκασμαςΗ Στελλα δειχνει καμαρωτο γαμισι....
γκασμαςΗ Στελλα δειχνει καμαρωτο γαμισι....
γκασμας
Τι να σου πω...Ολες οι γυναικες καλες ειναι...Για σπιτι δεν ξερω ποια παει. Δεν θα το εκανα εγω...Χαχαχα, τα φαινομενα απατουν! Ποια αξιζει να ερθει σπιτι και να περασει κανεις καλα, κατα την γνωμη σου;
Η Στελλα δειχνει καμαρωτο γαμισι....
Δε μασσας εσυ,εισαι αξιομαχος
αντε σε καλω να μου βγει... (που ελπιζω να μου βγει με το κασκαντεριλικι που θα κανω!!)
καλή η συγκεντρωτική κατάσταση. Ρε μαν στείλε σε pm το τηλ της Αλεξάνδρας!!!απο την λιστα που ποσταρες,αφαιρεις,ελβιρα23,μαρια,βικα,χριστινα,και βικτωρια.αυτες δεν ειναι μιλφ.(λογω νηματος το λεω)
εχεις προσωπικο ΜΟΥΝΙμα, φιλεκαλή η συγκεντρωτική κατάσταση. Ρε μαν στείλε σε pm το τηλ της Αλεξάνδρας!!!
thnx man!!!εχεις προσωπικο ΜΟΥΝΙμα, φιλε
τι προβλημα υπαρχει?ρε παιδια, θυμαστε που δεν ημασταν σιγουροι για την κυρια ? (και μαλιστα πολλοι λεγαν να την παρω και οτι ειναι καλη? ) Ε, λοιπον η σαυρα της λεωφορου Καβαλας ξαναεμφανιστηκε με αλλη αγγελια και με αλλο ονομα. Γι'αυτο προσοχη τα βραδυα μαγκες....
ρε παιδια, θυμαστε που δεν ημασταν σιγουροι για την κυρια ? (και μαλιστα πολλοι λεγαν να την παρω και οτι ειναι καλη? ) Ε, λοιπον η σαυρα της λεωφορου Καβαλας ξαναεμφανιστηκε με αλλη αγγελια και με αλλο ονομα. Γι'αυτο προσοχη τα βραδυα μαγκες....
Τι παίζει η εν λόγω κυρια?ρε παιδια, θυμαστε που δεν ημασταν σιγουροι για την κυρια ? (και μαλιστα πολλοι λεγαν να την παρω και οτι ειναι καλη? ) Ε, λοιπον η σαυρα της λεωφορου Καβαλας ξαναεμφανιστηκε με αλλη αγγελια και με αλλο ονομα. Γι'αυτο προσοχη τα βραδυα μαγκες....
Elvira και stella που τις βρίσκουμε μαγκες μου και αν κανεις εχει επαφη να μας πει τι λενε...Διορθωθηκε...
Elvira δεςElvira και stella που τις βρίσκουμε μαγκες μου και αν κανεις εχει επαφη να μας πει τι λενε...