Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
αυτη ειναι μια ΚΑΚΗ προταση....
η καλη θα σου στοιχισει, φιλε...
αυτη ειναι μια ΚΑΚΗ προταση....
η καλη θα σου στοιχισει, φιλε...
από αυτές έχω εμπειρία μόνο με την Αναστασία ru προ 3ετιας.θα ρίξω κλήρο κ όπου κατσει!!!αν επιμενεις για μαγια milf (ακου και τον moderator) παρτην... οπου αστερακια βαζεις l o v e l i s t...
αντε να σε δω τωρα με τοσες αλτερνατιβιες τι θα κανεις....
μην το λες...ποτε μην υποβαθμιζεις μια γκομενα απο το παρουσιαστικο της...
απο την λιστα που ποσταρες,αφαιρεις,ελβιρα23,μαρια,βικα,χριστινα,και βικτωρια.αυτες δεν ειναι μιλφ.(λογω νηματος το λεω)για δες εδω περα...κοιτα πολυ προσεκτικα και αποφασισε...μολις καταλαβεις οτι καποια απο αυτες σου βγαζει την καταλληλη καυλα, στην φερνουμε ο,που θελεις (με το αζημιωτο φυσικα-τιμες παιζουν στην αρχικη σελιδα)
ευχαριστώ παιχτηειναι ετσι, αλλα τι να κανω...το παιδι βιαζοταν...photoshop εδω δεν εχω....θα επανορθωσω με την πρωτη ευκαιρια
για δες εδω περα...κοιτα πολυ προσεκτικα και αποφασισε...μολις καταλαβεις οτι καποια απο αυτες σου βγαζει την καταλληλη καυλα, στην φερνουμε ο,που θελεις (με το αζημιωτο φυσικα-τιμες παιζουν στην αρχικη σελιδα)
τηλεφωνο εχω μονο, οχι λινκ....Zadren είναι ευκολο να έχουμε link ης Στέλλας??
δίκιο εχεις. Δώσε μου τα φώτα σου για την κοπελα?μην το λες...ποτε μην υποβαθμιζεις μια γκομενα απο το παρουσιαστικο της...
Ελα ρε αστειο, για την συγκεκριμενη δεν ισχυει αυτο -ειναι η εξαιρεση του κανονα. Με λιγα λογια αυτην [size=10pt][size=10pt][size=10pt]δεν θες[/size][/size][/size] να την δεις, φιλε μουδίκιο εχεις. Δώσε μου τα φώτα σου για την κοπελα?
με βρήκατε νεο (στο forum) κ μου κάνετε καψωνθα!!!Ελα ρε αστειο, για την συγκεκριμενη δεν ισχυει αυτο -ειναι η εξαιρεση του κανονα. Με λιγα λογια αυτην [size=10pt][size=10pt][size=10pt]δεν θες[/size][/size][/size] να την δεις, φιλε μου
ναι ρε φιλε...ο,τι θελεις ρωτας ομως...Ειμαστε λιγο τεκνοζαλιστρες, αλλα κατα βαθος ειμαστε καλα παιδια εδω...με βρήκατε νεο (στο forum) κ μου κάνετε καψωνθα!!!
το ξέρω φίλε μου. Για την Μαρία τελικά έχουμε πληροφοριες? Ή θα φάω την κεφάλα μου?ναι ρε φιλε...ο,τι θελεις ρωτας ομως...Ειμαστε λιγο τεκνοζαλιστρες, αλλα κατα βαθος ειμαστε καλα παιδια εδω...
Αααααααα, η μαρια...Η ΥΠΕΡβιζιτα...Αν διαβαζες πισω, εχω κρεμασει κριτικη. Η σπερματοδιψουσα. Μεγαλη φλυφαδιωλα, φιλε. Μια χαρα θα περασεις...Εχει το ρουφιανοσπιτο στην Αττικης απο επανω (διπλα στο τυροπιταδικο-απεναντι απο το κουρτινιαρικο)
ωραιος.θα το τιμήσω αύριο κ θα ενημερωσω. Από υπηρεσίες τα πάντα ολα?Αααααααα, η μαρια...Η ΥΠΕΡβιζιτα...Αν διαβαζες πισω, εχω κρεμασει κριτικη. Η σπερματοδιψουσα. Μεγαλη φλυφαδιωλα, φιλε. Μια χαρα θα περασεις...Εχει το ρουφιανοσπιτο στην Αττικης απο επανω (διπλα στο τυροπιταδικο-απεναντι απο το κουρτινιαρικο)
αδερφε,εχει αγγελια αν θυμαμαι καλα,στην σελιδα που σου εχουν δωσει.περνεις τηλ,ρωτας τιμες προγραμμα και αποφασιζεις.ωραιος.θα το τιμήσω αύριο κ θα ενημερωσω. Από υπηρεσίες τα πάντα ολα?
Διορθωθηκε...