Έχω την εντύπωση ότι δεν ειναι γραφείο αλλά ανεξάρτητη που δεχεται στο σπίτι. δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη
link:
Είναι αυτή:
με καινούργιες φωτό που όμως ανταποκρίνονται πιο πολύ από τις παλιές στη πραγματικότητα.
Αν την λένε και Άννα κι αν είναι Αλβανίδα ή Ελληνίδα δεν ξέρω, αλλά εδώ, στο σάιτ, την ξέρουμε σαν Μαρία Ελληνίδα. Υπάρχουν μάλιστα και αρκετές αναφορές γι' αυτήν και στο νήμα για τις c.g. με δικό τους χώρο.
Έχει όντως το πλούσιο στήθος που δείχνει στις καινούργιες φωτό της κι εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα να είναι φτιαγμένο, χωρίς όμως και να το αποκλείω. Αν είναι φτιαγμένο είναι πάντως πολύ καλή δουλειά.
Γενικά σε εμφάνιση είναι γυναικάρα για τα δικά μου γούστα, και με εξίσου όμορφο πρόσωπο, και ανεξάρτητα από το πόσων χρονών είναι πραγματικά (η ίδια λέει 29) είναι αρκετά φρέσκια, δηλ. δεν είναι πιπίνι αλλά δεν την λες και σιτεμένη με τπτ.
Ενώ σε εμφάνιση είναι άνω του μέσου όρου, πάσχει στις υπηρεσίες της.
Πιστεύω ότι έχει θητεύσει σε στούντιο και δεν έχει αποβάλει την λογική της ξεπέτας ως ένα σημείο. Τι θέλω να πω με αυτό:
α. Αποφεύγει τα φιλιά. Χαρακτηριστικά μου δήλωσε ότι δίνει αλλά άμα τον ξέρει τον άλλον κλπ. Πιστεύω ότι από το 2ο ραντεβού και μετά, αν ο πελάτης είναι καθαρός και ευγενής, το πράγμα θα βελτιώνεται μάλλον.
β. Κάνει μεν ακάποτο στοματικό, αλλά υπό προϋποθέσεις (ντους, απουσία οσμών στην ευαίσθητη περιοχή του πελάτη, καθαρισμός του εργαλείου του με μωρομάντηλα πριν το στοματικό απ' αυτήν), γιατί έχει ένα θέμα με την καθαριότητα και καλά κάνει, γιατί και η ίδια είναι καθαρή, απλά λίγο το παρακάνει.
γ. Δεν αφήνεται εύκολα.
δ. Το σημαντικότερο: έχει ένα θέμα με τον χρόνο. Αν την κλείσεις για μισή ώρα (€ 50), συμπεριλαμβάνει ως και τον χρόνο του ντους σ' αυτό το μισάωρο. Άρα, αν δεν είσαι γρήγορο και φορτωμένο πιστόλι και αγχωθείς, μπορεί και να το χάσεις το παιχνίδι. Με άλλα λόγια το πενηντάρικο είναι ο κράχτης της. Για να είναι όμως κανείς πιο άνετος, αλλά και η ίδια με τον πελάτη της, πρέπει να την κλείσει για μια ώρα με € 80 για μια εκτόνωση + μασάζ, ή με € 100 για 2 εκτονώσεις. Εγώ αυτό έκανα εντέλει (€80/1ω), ενώ αρχικά την είχα κλείσει για μισή ώρα, και έτσι κάπως το ευχαριστήθηκα, αλλά και πάλι με άγχος. Και αυτή με την σειρά της, από την ώρα που το γύρισα σε ραντεβού μιάς ώρας πήρε μπρος και ήταν πιο συμμετοχική, ενώ μέχρι τα μισά ήταν πιο πολύ διεκπεραιωτική, πράγμα που σε συνδυασμό με το άγχος του χρόνου, επέδρασε αρνητικά πάνω μου.
Συνεπώς, δεν είναι κακή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει, αφού δεν υπάρχει και το κόστος του ξενοδοχείου, αλλά με αστερίσκους και υπό προϋποθέσεις.
Η συνάντησή μου μαζί της έγινε πριν ένα μήνα περίπου, ίσως και λίγο παραπάνω, και ο λόγος που δεν έγραψα ακόμα κριτική γι' αυτήν είναι γιατί ήθελα να την ξανασυναντήσω και μια 2η φορά για να έχω μια πιο σίγουρη και ολοκληρωμένη εικόνα.