GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
Ειναι 27, το γραφει και στην αγγελια της. Τη λενε Σοφια.
Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι επειδή γράφει 27 ότι είναι κι΄'ολας...
Ειναι 27, το γραφει και στην αγγελια της. Τη λενε Σοφια.
27 η αρτεμις?...ααααααααααχααχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ!!!!27 ηταν, οταν πηγαινα εγω νηπιο.!!!Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι επειδή γράφει 27 ότι είναι κι΄'ολας...
Αν αυτή είναι 27 τότε εγώ μόλις έκλεισα τα 20Ειναι 27, το γραφει και στην αγγελια της. Τη λενε Σοφια.
Συναδελφοι αναρωτιέμαι αν η ιστοσελίδα εχει δουλέψει για κανένα απο εσάς ανάποδα.
Δηλαδή αντι να ψάχνουμε εμεις για κάποια κοπέλλα, να μας στέλνουν pm οι κοπέλλες προωθώντας τα προσόντα τους;
Εμείς θα μπορούσαμε να αναρτούμε τι μας αρέσει και αυτές να απαντούνε....
Πιστεύω οτι κάποιες διαβάζουν τι λέμε εδω μέσα και αναρωτηθηκα αν έχουν κάνει απευθείας επαφή με μήνυμα
Μήπως το όνομα της άρχιζε από d? Λέω μήπως...Είχα τέτοια εμπειρία εδώ μέσα, όταν με προσέγγισε γραφείο και μου πρότεινε κοπέλα για δοκιμή, κάτι που έγινε και κρίθηκε από επιτυχία! Δεν έβαλα περισσότερα στοιχεία, καθώς μου ζητήθηκε να μείνει εμπιστευτικό ...
Μήπως το όνομα της άρχιζε από d? Λέω μήπως...
το ξέρω το έργο, δεν ήθελα να είμαι πρωταγωνιστής...μέσα έπεσες!
Αυτη δεν ειναι milf, ειναι ελληνιδα γυρω στα 25, χοντρη οχι απλως με πιασιματα και τιποτα ιδιαιτερο σε υπηρεσιες. Παντα εκανε δυο πιστολιες.
Δεν παει ουτε μηνας που τη πηρα. Μου ειπε οτι τη λενε Σοφια, αντε να μην ειναι 27 αλλα πανω απο 30-32 δεν ειναι. Εκτος αν με το ιδιο νουμερο και το ιδιο περιπου σωματοτυπο παιζει αλλη μονο μιλφ δεν ηταν αυτη που πηρα εγω. Και βεβαιως ειναι πιο χοντρη απο οτι δειχνει στις φωτο .27 η αρτεμις?...ααααααααααχααχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ!!!!27 ηταν, οταν πηγαινα εγω νηπιο.!!!
μεσω γραφειου πλεον.και εχει ανεβασει και την τιμη,απο οτι θυμαμαι.Η jessy παιζει ακομα η'σταματησε το αθλημα;γνωριζει καποιος?
μεσω γραφειου πλεον.και εχει ανεβασει και την τιμη,απο οτι θυμαμαι.
αυτη την εχει δοκιμασει κανεις? μου ειπε 60ε αλλα για μια εκτονωση και μετα απο συζητησει προσφερθηκε για 2 εκτονωσεις.
www.lovelist.gr/ad.php?adId=238710-6&cityId=2&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=238710-6&cityId=2&subcatId=65[/url]
καλυτερα, γιατι σε καποια φαση ειχαν ακουστει κατι ξεγυρισμενα 200αρια....Mαλλον μονη της πλεον,με την παλια τιμη.εχουν γραψει συναγωνιστες οτι βρεθηκαν μαζι της μεσα μαϊου.
καλησπέρααυτή την έχω πάρει εγώ σπίτι μου 2 φορές. 70 ευρώ, 2 εκτονώσεις, λίγο παχουλή πολύ σέξυ και χαρούμενη. την ξέρω 2 χρόνια και δεν είχε τα ονόματα που λέτε. μήπως την μπερδεύετε με άλλη; εδώ και άλλες της φωτό
έχει γραφτεί πολλάκις για τις 2 στουντιακές τύπισες, σε πολλά θρεντ, αλλά είσαι τόσο ''ατσαλάκωτος'' που δεν ψάχνεις καθόλου αλλά μόνο ερωτήσεις κάνεις..αν κάναμε όλοι το ίδιο, σε όλα τα θρεντ, δεν θα υπήρχε καμία ενημέρωση..πληροφορίες υπάρχουν ευχαριστώ
Έχω πάρει τηλέφωνο. ΜΑΛΛΟΝ γραφείο. Ξεκινάει από τα 80 μια εκτόνωση και μετά φορτώνει 20άρικα. Δηλαδή αν θες να γαμήσεις 2η φορά +20 αν θες και κώλο +20. 140 το κουστουμάκι και με γεία σου