z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Χριστος και Παναγία!!!!!!!!!! Τι ειναι τουτο ρε παιδια.....? Τι Κρέας ειναι αυτο...? Απορω ποιος να φτιαχτει με τουτο..........
εχει κανεις εμπειρια με την κηρια??
Χριστος και Παναγία!!!!!!!!!! Τι ειναι τουτο ρε παιδια.....? Τι Κρέας ειναι αυτο...? Απορω ποιος να φτιαχτει με τουτο..........
παιδια καμια κρεατωμενη στο 50 ;δεχομαι και π.μ
Τυπε, όρθιος την και τα έφτυσε στον καναπέ :Sκαι εκατσες στο βρομοκαναπε ε???
Αρμα μαχης
σε καταλαβενω μες στον ασπρο λεκε η σαλοναρα χιχιχιχιΤυπε, όρθιος την και τα έφτυσε στον καναπέ :S
Δώστε φως στον λαό!σε καταλαβενω μες στον ασπρο λεκε η σαλοναρα χιχιχιχι
Γιατί δε δοκιμάζεις Έλλη29;Καμια προταση για εδω κ τωρα στο χωρο μου αδερφια...??? Την κερναω κρασί κ eurovsion :p
Thanks!!!
παιδια καμια χοντρουλα μεχρι 50εβρο με δικο τις χωρο? κυριος μιλφ,ευχαριστω παιδες.
Την έχω πάρει πέρυσι, κλασική Ρωσίδα milf, αντέχει και γουστάρει από παντού αλλά για μια φορά όχι παραπάνω
Αυτη ειναι η Ναντια και στο τηλ λεει δεν κανει πρωκτικο. Εσυ πως λες οτι κανει φουλ προγραμμα;
παιδια μπλέξατε τα nickname σας εκτος αν μαραθηκε ο κλωνοςΣτο τηλέφωνο όταν την είχα πάρει πριν από 1-2 χρόνια μου είχε πει "να δω το μέγεθος και θα σου πω".
Τότε είχα πει ΟΚ. Αλλά όταν τ ίδια μου είχαν πει άλλες 2-3 άλλαξα τροπάρι και ήθελα απάντηση μ ένα "ναι" ή ένα "όχι".
παιδια μπλέξατε τα nickname σας εκτος αν μαραθηκε ο κλωνος
Κασκαντεριλικι κι ενημερωνεις!!δεν εχει αλλα!!!Γεια σας.
Ξέρουμε κατι γιαυτό???
Την πήρα τηλέφωνο, καλή πρόσχαρή, με βραχνή φωνή αλλά??????????