pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
δευτερα εσυ θα γαμησεις λατινικα....ολα τα ξερεις !
δευτερα εσυ θα γαμησεις λατινικα....ολα τα ξερεις !
δευτερα εσυ θα γαμησεις λατινικα....
μην ξεχνάς το κατούρημα....δεν ξερω τρελε γιατι εχω κλεισει και σημερα 3 ραντεβου....και χθες τα ιδια...κομματια θα ειμαι...θα δουμε ρε !
οχι,κοιμησου! αλπουλα νταρλινγκ?καλησπέρα συνάδελφοι επειδή δεν είμαι πολύ της τεχνολογιας μηπως να ανοιξουμε ένα νημα με mature gilf call-girls,να μην τις μπερδευουμε ολες στο milf call girls.......
come stai?οχι,κοιμησου! αλπουλα νταρλινγκ?
μλάμε...κοντοζυγωνει καλοκαιρακι κ θα μου ρθουν τα μιλφακια μου απο το εξωτερικο!παω για νανι θα σε δω αυριο.
Το ΠΣΚΔ 20-23 Παρασκευή απογευμα (20) με Δευτερα (23) απογευμα θα είναι στα μέρη σας μιλφάκι λεπτό, σένιο με σούπερ σέρβις εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο, εντόπιο φυσικα.
???100/1 ωρα
Πηγαινοέρχεται λόγω επαγγέλματος...(Ιταλία-Γερμανία).
Συγκεκριμένα την πήρα πριν 40 μέρες στην Αθήνα (Πατήσια μεριά) και μου είπε ότι θα έφευγε στο καπάκι απουσιάζοντας πάλι για κανένα μήνα..
Είπαμε, είναι περισσότερο που θα την πετύχεις και σε τι φάση γιατί είναι χομπίστρια του είδους (δεν την ενδιαφέρει τόσο να διευρύνει το πελατολογιο της απο οτι καταλαβα οταν της πρότεινα να της κανονίσω με έναν φίλο που δεν είχε τα στοιχεία της..)
Θα μας πεις και εμας φιλε πως μπορούμε να πετύχουμε την elena923;;;
100 euro η ωρα...απαντησα στο προηγουμενο ποστ
Προφανως δεν πηρες το πληρες πακεττο100 euro η ωρα...απαντησα στο προηγουμενο ποστ
προφανώς....απλά απάντησα στον παίχτη...τα +30 δεν ανέφερα!Προφανως δεν πηρες το πληρες πακεττο