Λοιπόν αν υπάρχει άλλος μαλάκας (εκτός από συνειδητοποιημένους σαβουρογάμηδες όπως ένας φίλος μου)
που να έχει πάει να μου το πει να κάνουμε κλαμπ, δε κάνω πλάκα.
Είχα μια άλλη φωτό της μικρότερης με αγγελία που δε φαίνεται καλά και πήρα τηλ.
40 μασάζ, 50 με γαμήσι, 60 με μια φίλη της μου λέει. Πόσο μαλάκας να είσαι για να πιστέψεις
ότι θα βρεις έστω κάτι αξιοπρεπές εις διπλούν με 60; (παίρνει και παζάρια άνετα)
Πήγα στο σπίτι στην κυψέλη και ότι συνέβη περιγράφεται μόνο σε κωμωδίες με τσάκωνα, μάρκο λεζέ
και ταμτάκο. Μόλις τις είδα φοβήθηκα, η γριά έμπειρη γαρ καθόταν μπροστά στη πόρτα
και δε μπορούσα να φύγω, πρότεινα να τους δώσω ένα 60αρι και να μου τον παίξουν απλώς
από το παντελόνι και να φύγω, ανένδοτη η γριά ήθελε να μου προσφέρει όλο το πρόγραμμα
φουλ μασάζ-εκτόνωση. Φρίκη σήψη και δυσωδία. Από λύπη, από ντροπή, επειδή είμαι μαλάκας
έκατσα. Ούτε μπάνιο ούτε τίποτα ούτε αυτές ούτε εγώ. Στο πεντάλεπτο μασάζ (με το σώβρακο), σηκώθηκα
και είπα πάμε στο δεύτερο μέρος κούκλες. Πίπα με καπότα από την γριά και ο πούτσος μου έγινε
πως γίνεται όταν μπαίνεις στην θάλασσα και είναι κρύα, κάπως έτσι. Προσπάθεια να τον παίξω
δε σηκωνόταν με τίποτα, είχα και αυτές δίπλα μου, τελικά με τα πάρα πολλά και κλείνοντας τα
μάτια κατάφερα να χύσω και να αποδράσω. Ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη γριά κατά την έξοδο
για το ποιες λαϊκές να προτιμάμε στην αθήνα (μαστ γι'αυτήν η λαϊκή στου ζωγράφου).
Πούτσο - Μασάζ - Πούτσο. Χύσιμο στη μούρη. Αξιοπρεπής σχετικά.
70 ευρώ
μαζί με αναστασία ρου που έχει αναλυθεί από πολλούς συναγωνιστές αυτά τα
ολίγα πλέον από τη δραστηριότητά μου με αματούρια κολγκέρλ
Νσαι καλα αδελφε εχω πεσει ξερος απο τα γελια