Σήμερα το μεσημέρι επέστρεψα στον στίβο με τις πουτάνες. Ενάμισι μήνα τώρα "τρώω" το ίδιο φαγητό και βαρέθηκα.
Επ ευκαιρίας της απουσίας του μωρού από την γαμική κλίνη, ο φισφιρίκος μου είχε ανησυχίες κι έτσι αποφάσισα να τιμήσω ένα καλό τεμάχιον.
Οι λύσεις που είχα ήταν 2.
Ή να επιλέξω κάποιο στανταράκι ή να κάνω κασκαντεριλίκι.
Αποφάσισα το δεύτερο, οπότε οι λύσεις που είχα επιλέξει ήταν τρεις και όλες τους μιλφοειδείς.
1.ΒΑΝΕΣΣΑ
2.ΑΝΙΤΑ
3.ΜΑΓΙΑ
Κατέληξα στη Μάγια επειδή πάντα ξεκινάω από τα φτηνότερα προς τα ακριβότερα. Τηλέφωνο από χτες που δεν το σήκωσε, αλλά σήμερα το πρωί δέχτηκα μία αναπάντητη και την κάλεσα. Ραντεβού εύκολο στην Καλλιθέα. Μου ήρθε ντυμένη τρε σικ, μαλλί μάυρο κομμωτηρίου, βαμμένα χειλάκια κόκκινα, κοντή φουστίτσα με μαύρο καλσόν χοντρό και μπότες ίσιες. Καπαρτίνα, γυαλιά ηλίου και ωραία ασορτί τσάντα συμπλήρωσαν ένα καλό σύνολο.
Οφείλω να ομολογησω ότι δεν περίμενα να συναντήσω τόσο περιποιημένη γυναίκα. Σε αυτές τις ηλικίες ακόμα και οι πουτάνες έχουν βαρεθεί να φτιασιδώνονται.
Πάμε τώρα στα της εμφάνισης.
Η Μάγια είναι ενδιαφέρουσα γυναίκα από τη Βουλγαρία. Δεν την λές όμορφη, δεν την λές όμως και άσχημη. Έχει λίγο μεγάλη μυτούλα, αλλά οπωσδήποτε όχι κάτι το τερατώδες ή αποκρουστικό. Ίσα ίσα πιστεύω πως της δίνει τύπο. Όμορφα μάτια καφεπράσινα με ρυτιδούλες, σημάδι που προδίδει την μεστή και ώριμη ηλικία της.
Απαλή επιδερμίδα, καλοσχηματισμένα άκρα. Χερια και πόδια περιποιημένα. Ωραίο στήθος και δηλώνει περήφανη γι αυτό. Μου φάνηκε τελείως φυσικό, αν και κάποιος μίλησε για κάποιο επίθεμα. Εμένα μου φάνηκε μια χαρά και στην αφή και στην ανταπόκριση οι θηλές της.
Της είχα ζητήσει να φέρει μαζί της ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο κι έφερε μαζί και κάλτσες με νεγκλιζέ εσώρουχα. Πολύ καύλα η μανδάμ...
Ήταν η πρώτη μας συνάντηση οπότε για να σπάσω τον πάγο προπλήρωσα το δωράκι της. 60 ευρώ.
Την είδα που χαλάρωσε αμέσως και μπήκε στο μπάνιο να ετοιμαστεί.
Αμέσως μετά μπήκα κι εγώ για ένα φρεσκάρισμα αν και ήμουν καθαρός από το σπίτι και βγαίνοντας βλέπω τη Μάγια με τα σέξυ εσωρουχα τις γόβες όπως είχα ζητήσει και επιπλέον τις κάλτσες με τις ζαρτιέρες.
Ξεκίνησε να τρίβεται πάνω μου, με φίλησε και με έγλυψε στο στηθος και κατηφόρισε προς τον "Πεοκλή τον αναστενάρη" που αδημονούσε κι αυτός να εισπράξει στοργή και προδέρμ...
Η μόνη λέξη που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την πίπα της Μάγιας είναι .... γλυκειά! Της ξεφεύγει λίγο το δοντάκι, αλλά ομολογουμενως το τσιμπούκι το χει. Βαθύ... υγρό... με και χωρίς χέρια, τα απαραίτητα φτυσίματα, γλείψιμο ορχιδέων και εναλλαγές πούτσου - τρυφερών. Η αίσθηση να σε γλύφουν και μετά το σάλιο να κρυώνει είναι φοβερή.
Αφήνει τα μπαλάκια και τον "Πεοκλή τον μεγαλοπρεπή" να στέκεται στο ύψος του ντούρος και μελαγχολικός και ανηφορίζει πάλι προς το στήθος. Της ζητάω γλωσσόφιλα μου τα δίνει. Συνήθως δεν δίνει γλωσσόφιλα, αλλά μοσχοβολούσε το στόμα μου (DENTYNE FIRE) και δεν μου το αρνήθηκε.
Καυλώνω απίστευτα με τα γλωσσόφιλα, τα χέρια μου ταξιδεύουν στον πισινό της, στα αιθέρια στήθη της στις γόβες στιλέττο που φοράει για να με ικανοποιησει.
Τη γυρίζω ανάσκελα και αναλαμβάνω δράση. Της γλείφω τα στήθη, την κοιλιά, τα πόδια, το πεντακάθαρο και ξυρισμένο μουνάκι της... Χύνει κι αισθάνομαι τα υγρά της στο χέρι μου... "Πω πω καύλωσα!" μου λέει... " Θέλεις να σου γλύψω το μουνάκι σου να χύσεις;" Τη ρωτάω χωρις να έχω καταλάβει πως έχει τελειώσει ήδη. "Εχυσα!" μου λέει γελώντας... " Τώρα πρέπει να κάνω κι εγώ κάτι για σένα"
Με γυρίζει ανάσκελα και με αρχίζει στο στοματικό. Υπέροχη αίσθηση από ένα ώριμο πλάσμα που κοιταζει να με ικανοποιήσει... Ρούφηγμα, γλύψιμο, κοίταγμα στα μάτια... καύλα σκέτη!
Δεν κρατιέμαι και αφήνω τα ποδολαγνάκια μέσα στο στόμα της...
Ντουζάκι, κουβεντούλα για λίγο και ξανά στον αγώνα. Η Μάγια δεν βιάζεται, δεν σου τρώει χρόνο, κάνει ό,τι θες, αρκεί να της το ζητήσεις. Μου κάνει πάλι μια υπέροχη πίπα, τη γυρίζω σε στάση 69, της γλύφω το μουνί της ξανά και ξανά, της γλείφω τα πόδια. Βάζουμε σκούφο, κλασσική στάση, πόδια στον ώμο μου και μετά πισωκολλητό.... άψογο στήσιμο με προτεταμένο κώλο, σπάσιμο μέσης, ανοιχτά πόδια που καταφέρνουν και δείχνουν μια υπέροχη θέα στην ατέλειωτη κωλάρα της. καυλώνω μόνο που τα ξαναθυμάμαι. Μετά έρχομαι πάλι από κάτω και αυτή σε στάση reverse cow girl. Πάντα φορώντας γόβες...
Σεξ - σεξ -σεξ συνέχεια! Μου αρέσει, με τρελαίνει να κάνει ό,τι της ζητώ. Υπάκουη πρόθυμη φιλότιμη.
Θέλω να χύσω ξανά θέλω να την πλημμυρίσω με σπερμα. Πάλι στο στόμα της... αλλά δεν γίνεται τίποτα... ώσπου πιάνω τον πούτσο μου και βαράω μαλακία ενώ εκείνη με κοιτάει ηδονικά βγάζοντας τη γλώσσα όπως στις τσόντες και περιμένοντας να τελειώσω στη γλώσσα της. Καυλώνω με το θέαμα ακόμα περισσότερο και τελειώνω... αδειάζω τα πάντα στο στόμα της...
Ενα από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει ποτέ μου και μάλιστα με μία γυναίκα από την οποία δεν το περίμενα.
Μάγια μου σε ευχαριστώ. Πέρασα δύο εκπληκτικές ώρες και υπόσχομαι πως θα ξαναβρεθούμε σύντομα.