eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.349
- Πόντοι
- 1.056
εννοεί οτι οταν εβαλε 1η φορα αγγελια ηταν τοσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ισχυειιιΘα μπερδεψε το 5 με το 4.
Διπλα διπλα ειναι στο πληκτρολογιο
εννοεί οτι οταν εβαλε 1η φορα αγγελια ηταν τοσο
ισχυειιιΘα μπερδεψε το 5 με το 4.
Διπλα διπλα ειναι στο πληκτρολογιο
τι 200????..οντως θελει 200????Θα ηθελα αλλα τα 200 ευρω που ζηταει η γιαγια ειναι ΠΑΡΑ πολλα
Ενας συναγωνιστης ειχε ανεβασει ενα mail που του ζητουσε 200.Αν ψαξεις πισω καπου ειναι ανεβασμενο το screenshotτι 200????..οντως θελει 200????
αισχος!!!!!!χαχαχα...αλλα κοιτα για να τα ζηταει μαλλον θα τα παιρνει απο καποιους!!!!!!Ενας συναγωνιστης ειχε ανεβασει ενα mail που του ζητουσε 200.Αν ψαξεις πισω καπου ειναι ανεβασμενο το screenshot
Φίλε δεν ξέρω, δεν έχω πάει μαζί της, μόνο μίλησα με τον νταβα της. Φυσικά 200 ευρώ που μου είπε γιυτην γιαγιά μου, δεν θα τα έδινα με τίποτα.Αυτή είναι;
Αν και λιγο αργα στο νημα ναι εχω παει εγω μαζι της αρκετες φορες.Ειναι ευγενικη,πολυ περιποιητικη,πεντακαθαρη,αψογο μασαζ(οχι χαϊδεμα τυπου λαδομαγαζου),πιπα ακαποτη,δε δινει κωλο και η ηλικια της μεταξυ 55 εως 58.Σφιχτο κορμι,ουτε μπαμπατσικο ουτε κοκαλιαρα αλλα ουτε και καθολου χαλαρο για την ηλικια της.Ελπιζω να σε κατατοπισαΤο τηλ. μου 6976895644. Είμαι Κούκλα Ρωσίδα 40 χρονών - Love List
Το τηλ. μου 6976895644. Είμαι Ρωσίδα 40 χρονών, ανεξάρτητη και όπως με βλέπεις στη φωτογραφία. Περιοχή Αθήνα. Αν ψάχνεις κάτι ώριμο χώρις taboo σε περιμένω […]www.lovelist.com.gr
Την έχει πάρει κανείς κύριοι; Σίγουρα δεν είναι 40 αλλά δεν φαίνεται κακή περίπτωση
Αυτή δεν είναι που είχε παίξει και σε ταινία της sirina? Η θεία από το ΠαρίσιΑν και λιγο αργα στο νημα ναι εχω παει εγω μαζι της αρκετες φορες.Ειναι ευγενικη,πολυ περιποιητικη,πεντακαθαρη,αψογο μασαζ(οχι χαϊδεμα τυπου λαδομαγαζου),πιπα ακαποτη,δε δινει κωλο και η ηλικια της μεταξυ 55 εως 58.Σφιχτο κορμι,ουτε μπαμπατσικο ουτε κοκαλιαρα αλλα ουτε και καθολου χαλαρο για την ηλικια της.Ελπιζω να σε κατατοπισα
Μια και έχεις πάει αρκετές φορές, κάποτε δεν είχε δικό της χώρο ????? (ίσως κάνω λάθος)Αν και λιγο αργα στο νημα ναι εχω παει εγω μαζι της αρκετες φορες.Ειναι ευγενικη,πολυ περιποιητικη,πεντακαθαρη,αψογο μασαζ(οχι χαϊδεμα τυπου λαδομαγαζου),πιπα ακαποτη,δε δινει κωλο και η ηλικια της μεταξυ 55 εως 58.Σφιχτο κορμι,ουτε μπαμπατσικο ουτε κοκαλιαρα αλλα ουτε και καθολου χαλαρο για την ηλικια της.Ελπιζω να σε κατατοπισα
Αυτη ειναι ;Αν και λιγο αργα στο νημα ναι εχω παει εγω μαζι της αρκετες φορες.Ειναι ευγενικη,πολυ περιποιητικη,πεντακαθαρη,αψογο μασαζ(οχι χαϊδεμα τυπου λαδομαγαζου),πιπα ακαποτη,δε δινει κωλο και η ηλικια της μεταξυ 55 εως 58.Σφιχτο κορμι,ουτε μπαμπατσικο ουτε κοκαλιαρα αλλα ουτε και καθολου χαλαρο για την ηλικια της.Ελπιζω να σε κατατοπισα
Καλημέρα,Αυτη ειναι ;
απο πρόσωπο? Βλέπεται?Αν και λιγο αργα στο νημα ναι εχω παει εγω μαζι της αρκετες φορες.Ειναι ευγενικη,πολυ περιποιητικη,πεντακαθαρη,αψογο μασαζ(οχι χαϊδεμα τυπου λαδομαγαζου),πιπα ακαποτη,δε δινει κωλο και η ηλικια της μεταξυ 55 εως 58.Σφιχτο κορμι,ουτε μπαμπατσικο ουτε κοκαλιαρα αλλα ουτε και καθολου χαλαρο για την ηλικια της.Ελπιζω να σε κατατοπισα
δηλαδή δεν είναι αυτή πιο πάνω στην φωτογραφία απο sirina?Ρε φιλε οταν την ειδα την περασα για αντρα. Ειχε πολυ εντονα χαρακτηριστικα και τα χερια της μου θυμισανε αντρα εντονα, πολυ εντονα και την εδιωξα.
ηλικίες δεν μας γράφεις.αγαπητοι συνοδοιποροι σας ζητω βοηθεια ! στα 80 τι επιλογες εχω για ανεξαρτητη που να πηγαινει ξενοδοχειο ?
δεν ενδιαφερει η ηλικια αλλα η τιμη και η ποιοτητα των υπηρεσιωνδηλαδή δεν είναι αυτή πιο πάνω στην φωτογραφία απο sirina?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηλικίες δεν μας γράφεις.
sexyjo αλλά δεν ξέρω αν δέχεται νέους πελάτες. ( ρώτα την)δεν ενδιαφερει η ηλικια αλλα η τιμη και η ποιοτητα των υπηρεσιων